Itasca Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Itasca Community College er et offentlig toårig omfattende samfunn med åpen tilgang til påmelding. Tilbudet inkluderer yrkesfaglige og generelle utdanningsområder som overføres til fireårige høyskoler og universiteter.

Itasca Community College er forpliktet til å tilby tilgjengelige pedagogiske opplevelser av høy kvalitet i et inkluderende miljø som gir våre elever mulighet til å forfølge meningsfylte liv og produktive karrierer.

Itasca Community College fremmer individuelt og organisatorisk ansvar og integritet for å styrke suksessen til våre elever. Det fungerer som et inkluderende pedagogisk samfunn som gjør det mulig for alle elever å oppnå de ønskede pedagogiske målene. Itasca Community College oppfordrer college-samfunnet til å delta i meningsfylte samtaler som omfavner ulike synspunkter og perspektiver i et trygt, åpent og respektfullt miljø. Itasca Community College er nyskapende når det gjelder å møte elevenes utdanningsbehov, samfunn og region og integrere seg i samfunnet gjennom våre studenter, ansattes engasjement og fellesskapspartnere.

Steder

Grand Rapids

Address
U.S. 169,1851
55744 Grand Rapids, Minnesota, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: