KCP International Japanese Language School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

KCP International tilbyr en rimelig intensiv japansk språk og kultur program for seriøse studenter på jakt etter en utfordrende mulighet til perfekte japanske språkferdigheter mens utforske kultur og spenningen i Japan i Tokyo. Vi serverer ca 900 studenter hvert år. Selv om de fleste studenter er fra andre deler av Asia, er all undervisning på japansk. Engelsktalende personale gi støtte, inkludert spesielle opplæringsprogrammer, for amerikanske studenter som ønsker å lære det japanske språket.

Språklige og kulturelle nedsenking i TOKYO

Grunnlagt i 1983, er KCP International anerkjent som en leder i japansk språkopplæring. Det er godt kjent for sin japanske språket og kulturelle nedsenking i Tokyo. Skolen, for den dedikerte student, er en konvergens av studier i utlandet studenter, som håper lærere, praktikanter, og professorer. KCP lærere er nøye evaluert for undervisning effektivitet gjennom aktiv observasjon og en rekke intervjuer.

KCP betjener ca 900 studenter per år, og du vil ha 2-3 instruktører per klasse. Mens de fleste studenter er fra andre deler av Asia og all undervisning er på japansk, engelsktalende personale gir omfattende språkstøtte, inkludert spesielle tutorials, som behovet oppstår for våre amerikanske studenter som de lærer det japanske språket.

ERFARING du kan stole på

KCP har jobbet med akkrediterte amerikanske universiteter i over 18 år. Vi har tilslutningsavtaler med flere universiteter og sponsoravtaler med tre andre. (Igjen universiteter tilbyr faglig kreditt for studenter som er registrert på andre skoler.) Hvert år KCP arrangerer studenter fra mer enn 50 amerikanske høyskoler og universiteter.

Vårt program har blitt bedre hvert år som et resultat av vår oppmerksomhet på behovene til den vestlige verden student. Dette inkluderer å lytte til dine kommentarer, pensum forbedringer og tillegg av nye læringsverktøy. Våre fremragende fakultetet og støttepersonell er dedikert til å veilede og hjelpe studenter fra USA, Canada, Europa og andre vestlige land for å lykkes i å få ferdigheter i det japanske språket. Vi er fast på din side.

TOKYO-OMRÅDET UNIVERSITY ENGASJEMENT

Tokyo-området universitetsprofessorer lære den nye, innovative KCP japansk språklærer forberedelse program-den eneste av sitt slag på en japansk språkskole. Japanske lærere-i-trening fra nærliggende universiteter tjene tilsyn praksisplasser ved KCP, å supplere undervisningen og gi ytterligere samhandling.

JAPANSK språktester

KCP student score på japansk språktest (Nihongo Nouryoku Shiken) er testament til den høye kvaliteten på språkopplæring på KCP. Denne testen er administrert av Japans Ministry of Education. De fleste studenter i KCp avanserte klasser er i stand til å passere Test Level One (den vanskeligste) -en ferdighetsnivå i språket som vanligvis gir dem mulighet til å legge inn et japansk universitet som en heltidsstudent.

Gakko HOJIN SERTIFISERING

KCP er en ikke-for-profit pedagogisk grunnlag. Per april 2007 KCP International japansk Language School, en av de største og mest anerkjente språkinstitutter i Japan, har fått Gakko Hojin status. Gakko Hojin er en streng pedagogisk evaluering og akkreditering prosessen overvåket av Tokyo Metropolitan Government departement.

JAPANSK lærerutdanning

KCP tilbyr også et seks måneders japansk lærerutdanning program for de som ønsker å lære japansk som andrespråk. Det blir undervist av kvalifiserte professorer fra Tokyo universiteter som er spesialister på japansk språkopplæring. Den grunnleggende nivå fokuserer på undervisning, og avansert nivå omfatter grundig instruksjon pluss praksis. For studenter som har fullført programmet, tilbyr KCP ytterligere mulighet for erfaring som lærerassistenter i utvalgte amerikanske universiteter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Japansk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Lære Japansk I Tokyo

Campus Heltidsstudier 18 måneder October 2017 Japan Tokyo USA South Bellingham + 2 fler

KCP International Japanese Language School, en non-profit Educational Foundation, er glad for å kunne tilby studenter fra hele verden en unik mulighet til å lære mer om Japan, og dets språk, folk og kultur. [+]

Beskrivelse KCP International Japanese Language School, en non-profit Educational Foundation, er glad for å kunne tilby studenter fra hele verden en unik mulighet til å lære mer om Japan, og dets språk, folk og kultur. Våre programmer er åpne for alle engelskspråklige studenter i god klasse stående samt post graduate og voksne. KCP styrke er vår fokus på kvalitet språkopplæring. Vår nøye integrert språk og kultur programmet tilbyr studenten en unik mulighet til å utvikle japansk språkkunnskaper samtidig få en forståelse av japansk kultur og moderne samfunn. Høydepunkter Høy kvalitet instruksjon med personlig oppmerksomhet, beleilig tilbys fem ganger i året på alle akademiske nivåer, over ett og et halvt år (12 semester timer) japanske språket kreditt hvert semester, homestay, med frokost og middag, eller privat sovesal gitt. All lokal transport mellom losji og skole er gitt og mange utflukter til mange kulturelle, historiske og politiske områder i og rundt Tokyo. Fagområder Asiastudier Kultur Intensive Language Japansk Begrep Fall, vår, sommer, studieåret Program avgifter inkluderer: Undervisning og alle avgifter Lærebøker On-site orientering Airport-pick-up Faglig kreditt Home eller privat sovesal med lokal transport pass Mange pedagogiske utflukter og kulturelle aktiviteter i og rundt Tokyo Sykeforsikring [-]