Los Angeles College of Music

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Los Angeles College of Music (LACM) forbereder studentene til å være ledere i musikk, og tilbyr Bachelor og Associate grader og Diploma programmer i utøvende musikk, Musikkproduksjon, Låtskriving, Komposisjon for visuelle medier og musikkbransjen. Hotellet ligger i hjertet av musikk og underholdning bransjer, er fakultetet består av dagens ledende musikk fagfolk med en lidenskap for inspirerende neste generasjon. Høgskolen tilbyr et betydelig antall av virkelige spillesituasjoner med profesjonelle musikere, ikke bare kolleger, og er derfor et av de beste musikk skoler i dag. Studenten Kroppen består av dyktige studenter fra hele verden som partner sammen i en intim og støttende miljø for å lære å lage, spille inn, utføre og markedet banebrytende musikk i dagens konkurranseutsatte musikkbransjen.

(Tidligere kjent som LAMA, The Los Angeles Music Academy.)

LACM er akkreditert av National Association of Schools of Music (NASM).

LA College of Music ble nylig kåret til en av "The 20 Best Musikkvinterhager i USA" av TheBestSchools.org. Rankingen nettsted oppført LACM som nummer 16, over Bard College Conservatory of Music, McNally Smith, Colburn Conservatory of Music og Musicians Institute. Av de moderne musikk programmer oppført på rangeringen, LACM rangerer # 1 på vestkysten.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Arts » Se Associate Degrees » Se BA'er » Se MA » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Arts

Associate of Arts in Music

Campus Heltidsstudier 6 semestre September 2018 USA Pasadena

[+]

Vekt på gitarspilling Musikkproduksjon Major

Som en profesjonell AA grad, betyr AA-programmet ikke inkluderer allmennutdanning krav og kan ikke overføres til en annen institusjon.

<a href="http://www.lacm.edu/admissions/transfer-credit/" ></a> [-]

Videoer

About LACM: Los Angeles College of Music

Kontakt
Besøksadresse
Los Angeles College of Music | 300 South Fair Oaks Ave.
Pasadena, California, 91105 US
Sosiale medier