Lane Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Lane

om Lane

Målet med Lane Community College er å hjelpe elevene å oppnå sine drømmer og forvandle liv gjennom læring. Fakultetet og ansatte er dedikert til å hjelpe elever lykkes. Lane partnere med virksomheter i samfunnet for å bidra til å forme den nåværende og fremtidige arbeidsstokken.

Lane er en læringssentrert samfunn college som tilbyr rimelig, kvalitet, livslang utdanningsmuligheter som inkluderer:

  • Profesjonelle tekniske og college overføre programmer
  • Employee ferdighet oppgradering, næringsutvikling og karriere ekstrautstyr
  • Grunn akademisk, språk og livs kompetanseutvikling
  • Livslang personlig utvikling og berikelse, kulturelle og samfunnstjeneste

PROGRAMMER

Lane Community College er en omfattende community college. Høgskolen tilbyr et bredt utvalg av undervisningsprogrammer, inkludert overføring kreditt programmer, School of Professional og tekniske yrker programmer, videreutdanning noncredit kurs, programmer på engelsk som andrespråk og International ESL, GED programmer og tilpasset opplæring for lokale bedrifter. Klasser tilbys på flere steder, og online klasser og telecourses er også tilgjengelig.

Lane tilbyr et utvalg av kulinariske og gjestfrihet, helse, bil, industri, og flight-programmer.

Lane

lederskap

LCC Board of Education

The Board of Education har det overordnede myndighet for å etablere retningslinjer som regulerer driften av høgskolen og for å vedta skolens årlige budsjett. Styrets oppgave er å overvåke utviklingen av programmer og tjenester som styremedlemmer tror best vil tjene behovene til folk i Lane Community College distriktet.

Syv folkevalgte, ikke-betalte personer består av Board of Education og har primære myndighet for å etablere retningslinjer som regulerer driften av høgskolen og vedta høgskolens årlige budsjett. Deres oppgave er å overvåke utviklingen av programmer og tjenester som de mener best vil tjene behovene til folk i Lane District.

Innmelding

Lane er den tredje største community college i Oregon med en samlet årlig innmelding på over 36.000 studenter. Omtrent halvparten av studentene som tar klasser for kreditt i Lane er registrert på heltid, med den andre halvparten deltar på deltid. Lane tilbyr også ikke-kreditt kurs med fokus på varierte interesser.

Turer

Alle potensielle studenter og deres familier oppfordres til å besøke Lane største campus for å få en følelse av hva Lane handler om. Campus besøk er en fin måte å se campus, besøk programmer og stille spørsmål for å være sikker Lane er det riktige valget for deg.

Innleggelser

Lane International Programs tar imot studenter fra hele verden, og støtter dem i å nå sine drømmer om en amerikansk utdanning. Vi aksepterer internasjonale studenter som er minst 17 år i vårt program. Lane tilbyr engelsk som andrespråk kurs, overføre programmer og karriere og teknisk opplæring til over 400 internasjonale og 10.000 amerikanske studenter hvert år. Når du er student ved Lane, International Programs arbeide med å opprettholde din F-1 status og nå dine faglige mål.

På Lane vi ikke krever en TOEFL score for opptak. Alle studenter vil bli testet for engelskkunnskaper ved ankomst og din klasse emisjonen vil være basert på resultatene. Vi tilbyr også våre engelsk plasseringstest på nettet for de som ønsker å ta testen før du ankommer på campus. Studentene vil bli plassert i engelskkurs eller høyskole nivå kreditt klasser basert på resultatet av plasseringsprøven.

Lane tilbyr 3 inntak i året til internasjonale studenter. Datoene kan endres litt hvert år, men de er i utgangspunktet en september inntak, inntak januar og mars inntak.

For å fullføre den praktiske elektroniske søknaden, kan du klikke her: https://inform-edu.net/apex/f?p=300060:1 For mer informasjon og spørsmål om opptak, skriv til: internationaladmissions@lanecc.edu

Lane

historie

Lane ble grunnlagt i 1964 av en stemme av lokale innbyggere, og universitetet ble åpnet i 1968. Skolen var en etterfølger til Eugene Teknisk-Vocational School som ble grunnlagt i 1938. Lane har mottatt mange priser og utmerkelser for sine innovative programmer og høy kvalitet instruksjon. Skolen er medlem av League for innovasjon i Community College.

Lane

Bor her

En av fordelene med å delta Lane er bosatt i området. Lane viktigste campus er i Eugene, en by kjent for sin livskvalitet og for å være hjemmet til University of Oregon. Eugene er hjem for mer enn 153.000 mennesker og naboSpringField har mer enn 57.000 innbyggere utgjør den nest største befolkningssenteret i staten. Eugene og Springfield er plassert i Willamette Valley mellom Stillehavet og Cascade Mountains. Noen topper i Cascade Range kan sees fra universitetet. Områdets naturskjønne fjell, skoger, elver, innsjøer og kystlinje byr på mange muligheter for utendørs opplevelser eller for bare sitte tilbake og nyte utsikten.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Applied Science » Se kurs » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Applied Science

Grad i kulinariske og gjestfrihet ledelse

Campus Heltidsstudier 2 år June 2019 USA Eugene

Vi er stolte og beæret over å være en joint-akkreditert Culinary Arts & Hospitality Management Program - den første i Oregon og Pacific Northwest! Vår misjon er å utdanne, trene og gi studentene de ferdighetene de trenger for å lykkes i deres valgte program. [+]

Vi er stolte og beæret over å være en joint-akkreditert Culinary Arts & Hospitality Management Program - den første i Oregon og Pacific Northwest!

Vår Culinary Arts Programmet er anerkjent som har Eksemplarisk Status!

Vår misjon er å utdanne, trene og gi studentene de ferdighetene de trenger for å lykkes i deres valgte program. Vi er forpliktet til å gi våre studenter med en god utdanning som vil forberede dem for å få jobb og tilpasse seg de mange utfordringene i et stadig skiftende industrien.

Vår nettside har pensum og innleggelser informasjon for hver del av programmet, nyheter om kommende arrangementer som våre klassiske retter Middager, lærere bakgrunn og kontaktnummer, samt en alumni lenker til tidligere studenter og fagfolk til å holde kontakten.... [-]


Kurs

Engelsk som andrespråk (ESL) program

Campus Heltidsstudier Deltid September 2019 USA Eugene

Den internasjonale ESL Programmet er utviklet for å hjelpe studenter fra hele verden forbedre sine engelskkunnskaper i lesing, skriving, grammatikk, lytte og snakke. Studenter ta kurs med lærere som har mastergrad i TESOL eller et beslektet felt. Klassene er holdt små slik at studentene får personlig oppmerksomhet. [+]

International ESL Program

Den internasjonale ESL Programmet er utviklet for å hjelpe studenter fra hele verden forbedre sine engelskkunnskaper i lesing, skriving, grammatikk, lytte og snakke. Studenter ta kurs med lærere som har mastergrad i TESOL eller et beslektet felt. Klassene er holdt små slik at studentene får personlig oppmerksomhet.

ESL Program Struktur

Det er 5 nivåer i ESL-programmet (B, C, D, E og F). Alle nye internasjonale studenter vil ta en plasseringstest under orienteringer og bli plassert i et passende nivå av ESL klassen. Hvert nivå er beskrevet i detalj i International ESL Innhold side.

ESL klasser tilbys i blokker. Morgen klassene er for 4 timer hver dag mandag til fredag. Ettermiddag klasser er for 5 timer hver dag fra mandag til torsdag. Du skal studere for totalt 20 timer per uke. ESL programmer tilbyr også valgfrie klasser, og disse er valgfrie. Høst, vinter og vår vilkår består av 11 uker, og sommeren sikt er 8 uker.... [-]


Videoer

I am Lane Community College

Lane Community College - Campus Tour

Lane Community College - Eugene Life

Welcome to Lane!