Les den offisielle beskrivelsen

Legacy er en luksusskole i New York City, og tilbyr sertifikatprogrammer i et eksklusivt førsteklasses miljø. Utestående professorer sammen med luksuriøse tjenester, og en toppmoderne campus i en av de mektigste bygningene over hele verden er bare en liten del av det studentene vil forvente. Legacy Business School studenter får støtte som forbinder med anerkjente enkeltpersoner og potensielle arbeidsgivere. Etter gjennomføring av programmet vil studentene bli tildelt et sertifikat fra Legacy Business School . Klasserommene er i verdensklasse og gir intime innstillinger som gir optimal individuell oppmerksomhet for hver elev.

106703_pexels-photo-697675.jpeg

eksklusivitet

Legacy studenter studere i et luksuriøst verdensklasse miljø. Legacy tror på en grense på 10 studenter per klasse for å sikre at hver student får individuell coaching fra sine professorer og den personlige erfaringen for å gjøre det neste skrittet til suksess!

ferdighet

På Legacy Business School forbedrer elevene sine ferdigheter, finner veien til personlig suksess og får viktig innsiktsinformasjon og kontakter i bransjen / feltet der de er interessert.

Prestisje

Legacy Business School ligger i Trump Tower på Fifth Avenue i New York, en av de mektigste bygningene i verden. Våre studenter opplever og lærer hver dag mer om de største merkene i verden.

Tilfredshet

Legacy Business School studenter opplever et nytt konsept for utdanning. Utestående kurs og utflukter kombinert med eksklusive tjenester hjelper våre studenter til å lære og oppleve mer!

106704_pexels-photo-920379.jpeg

Våre stående

"Vi overfører tilkoblingen av innovasjon og et liv fylt med hensikt å inspirere den kommende generasjonen av globale entreprenører."

Kjernen i vår skole er troen på at ens arv er en gave. Vi inspirerer elever til å legge merke til deres egen produksjon og gi verden kunnskap og verdier. Vi overfører tilkoblingen av innovasjon og et liv fylt med formål som inspirerer den kommende generasjonen av globale entreprenører. Å skape en meningsfylt og varig arv er nøkkelen til en persons vekst. Gjennom sterkt lederskap og kontinuerlig oppdagelse av ens selv, tror vi at hver student kommer et skritt nærmere til å inspirere fremtidige generasjoner, samtidig som de oppnår sine egne ambisjoner.

LEGACY inviterer elevene til å oppleve livet fullt ut, foreslå dristige ideer og plassere dem med mot.

106705_pexels-photo-318236.jpeg

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sertifikat

Legacy Business School

Legacy Business School s Fashion Management Certificate er et tre-måneders program bestående av seks kurs lærer elevene hvordan virksomheter opererer i den globale global ... [+]

Legacy Business School s Fashion Management Certificate er et tre-måneders program bestående av seks kurs lærer elevene hvordan virksomheter opererer i den globale globale motebransjen. Grundleggende kurs i merkevarebygging og posisjonering, produktstyring og global strategisk markedsføring presenteres.

Sertifikatprogramoversikt

Det 3-måneders moteforvaltningsbeviset på Legacy Business School har som mål at utdannede fra dette programmet vil få oppnådd forretningsferdigheter som gir dem mulighet til å jobbe i denne dynamiske og nye industrien.

Sertifikatet krever:

Heltids deltakelse med obligatorisk oppmøtePraktik (valgfritt)Minimum 1 års detaljhandel erfaring (kun for Mote Management sertifikat, ikke for Mote Management Certificate Internship)Engelsk Faglig eksamen Score: CELSA 35 (rå); eller TOEFL iBT 70 (minimum)Studenten må oppnå minimum 70% for å passere hvert av kursene.... [-]
USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
Legacy Business School

Legacy Business School s Fashion Management Certificate med internship er et 18-ukers program bestående av seks kurs lærer elevene hvordan virksomheter opererer i den utv ... [+]

Legacy Business School s Fashion Management Certificate med internship er et 18-ukers program bestående av seks kurs lærer elevene hvordan virksomheter opererer i den utviklende globale moteindustrien. Grundleggende kurs i merkevarebygging og posisjonering, produktstyring og global strategisk markedsføring presenteres. Dette programmet kulminerer i en seks-ukers internship med en forhandler i moteindustrien, hvor studentene vil få muligheten til å anvende de ferdighetene de har lært i kurset, inkludert daglige oppgaver som å bistå kunder og administrere inventar, som samt planlegging og pitching av et arrangement.

Sertifikatprogramoversikt

Den 4 og 1/2-måneders mote management sertifikat med internship på Legacy Business School har som mål at utdannet av dette programmet vil få oppnådd forretningsferdigheter som tillater dem å jobbe i denne dynamiske og nye industrien.... [-]

USA New York
September 2020
Heltid studier
18 uker
Campus
Les mer på norsk