Lincoln University Of Missouri

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I tillegg gir Universitetet muligheter for ikke-tradisjonelle studenter til å delta i pedagogisk virksomhet holdt på on- og off-campus steder.

Lincoln University tilbyr mange ressurser og tjenester for å hjelpe deg på veien til å fullføre graden din.

høyskoler

Ved Lincoln University, kan studentene få tilgang til et bredt spekter av akademiske lavere og høyere. Disse lavere og høyere skoler og programmer lar elevene velge mellom mer enn 75 grader.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Applied Science » Se MBA - OnlineStudies » Se BSc'er » Se MBA - MBAStudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Applied Science

Aas I Informatikk

Campus Heltidsstudier 4 semestre September 2018 USA Jefferson City

The Computer Science / Computer Information Systems læreplanen er rettet mot å forberede studentene til å ha de ferdigheter, kompetanse og kunnskap til å bruke datamaskinen informasjonssystemer; [+]

Mission

The Computer Science / Computer Information Systems læreplanen er rettet mot å forberede studentene til å ha de ferdigheter, kompetanse og kunnskap til å bruke datamaskinen informasjonssystemer; forfølge yrkeskarriere i Computer-baserte informasjonssystemer og Systems Analysis; og bli virksomhet samt vitenskapelige programmerere. Dermed er pensum designet for programmering og brukerorientert program og systemanalyse.

Mål

Ved ferdigstillelse av programmene som tilbys i informatikk og Computer Information Systems, skal studentene kunne:

demonstrere ferdigheter, kompetanse og kunnskap til å utvikle og bruke datamaskin informasjon systemer på arbeidsplassen forfølge yrkeskarriere og / eller tilegne seg de ekstra ferdigheter for å oppnå oppadgående mobilitet i sine nåværende ansettelses stillinger søke karrierer i Computer-baserte informasjonssystemer og Systems Analysis blitt virksomhet samt vitenskapelige programmerere demonstrere en forståelse av de nyeste teknikker, systemer og operasjoner som er i bruk i arbeidslivet sammenligne seg med andre studenter fullfører lignende programmer i nasjonen Assessment Program ... [-]