Louisburg College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

PRESIDENT budskap

Det er en glede å ønske deg velkommen til vår hjemmeside. Louisburg College har tjent studenter i over 220 år, og som den eldste to-årig høyskole i nasjonen vi er glade for å være serverer en ny generasjon av studenter.

Louisburg College er bare to år bolig college i North Carolina. På Louisburg får studentene en mulighet til å utmerke seg i klasserommet, og innenfor campus samfunnet. Våre studenter er en del av et læringsfellesskap der lærere og ansatte entusiastisk tilby den støtten de trenger for å finne sin vei i livet og nå sitt fulle potensial.

Som en høyskole relatert ved tro til United Methodist Church, tror vi at høyere utdanning innebærer dyrking av sinnet og hjertet. Vi tror også at høyere utdanning er ikke bare om å finne en karriere, men å finne en kall i livet. Teologen Fredrick Buechner definert en kall som "stedet hvor vår største lidenskap oppfyller Guds største behov i verden." Hvert liv er et løfte som venter på å bli oppfylt, og vårt løfte til Louisburg er å hjelpe hver enkelt elev oppdage og innse at løftet.

Louisburg College er fullt akkreditert av Southern Association of Colleges og Schools Kommisjonen på Colleges, og har omfattende avtaler med mange offentlige og private høgskoler og universiteter, inkludert de seksten grener av University of North Carolina, slik Louisburg College nyutdannede til å gjøre en sømløs overgang ved inngåelse fire-årig skole som fullverdige juniorer.

Jeg håper du vil besøke vår vakre og historiske campus i person og vurdere å bli en del av Louisburg College læringsfellesskap.

Vennlig hilsen

Mark La Branche

Bygge et sterkt fundament for store Futures

Over 90% av våre studenter går videre til fire-årig skole i Nord-Carolina og utover, inkludert:

Mye for pengene

Hva er en "god verdi?" Ifølge våre elever og deres foreldre, er det en Louisburg utdanning.

Mer enn 90% av våre studenter får noen form for økonomisk støtte. Vi tilbyr en overflod av stipender og høy gjennomsnittlig hjelpepakke. Som et resultat, er Louisburg mye rimeligere enn du kanskje tror-lett tilsvarende offentlige priser for en privat skole.

Hvis du ønsker å søke om økonomisk støtte, vil våre erfarne rådgivere veilede deg gjennom prosessen fra begynnelse til slutt. Muligheter for hjelp er:

  • Føderal og statlig hjelp
  • Louisburg College tilskudd, stipend (inkludert fortjeneste og atletisk), og studentarbeider studie

VÅRT OPPDRAG

Relatert ved tro til The United Methodist Church, er Louisburg College forpliktet til å tilby et støttende fellesskap som fostrer unge menn og kvinner intellektuelt, kulturelt, sosialt, fysisk og åndelig. Som en to-års bolig institusjon, tilbyr vi en bro for studenter å få til en vellykket overgang fra videregående skole til ledende høgskoler og universiteter.

VÅRE VERDIER

PERSONLIG pedagogisk filosofi

Fakultetet ved Louisburg er dedikert til suksess for hver student. Undervisning og veiledning - ikke forskning - er våre professorer viktigste oppgaver. Våre dedikerte lærere gi individuell hjelp, slik at hver elev er faglig forberedt på å møte kravene til store fire år høgskoler og universiteter. Fakultet medlemmer holde generøse kontortiden; de fleste gir hjem telefonnumre og e-postadresser. Du vil ikke finne hovedfagsstudenter undervisning klasser på Louisburg - bare omsorgsfull og bekymret fakultetet medlemmer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Science » Se Associate of Arts »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Arts

Associate in Arts

Campus Heltidsstudier 4 semestre September 2018 USA Louisburg

[+]

Første semester - 16 timer

[-]

Associate of Science

Førsteamanuensis I Realfag

Campus Heltidsstudier 4 semestre September 2018 USA Louisburg

Associate i Science-grad er en vitenskap grad med en underliggende humaniora basis som gir en hensiktsmessig grunnlag for senior grader i de fysiske eller geofag eller i medisin. [+]

Førsteamanuensis i Science

Associate i Science-grad er en vitenskap grad med en underliggende humaniora basis som gir en hensiktsmessig grunnlag for senior grader i de fysiske eller geofag eller i medisin. Et minimum av 60 semester timer og en 2,0 GPA er eksamen krav for Associate of Science-grad i General Science.

Nedenfor er et eksempel plan.

Første semester - 14/15 timer

Norsk 111 Lab Science Math 171 Kroppsøving 110 eller Helse 110 ACA 122

Andre semester - 14 timer

Norsk 112 Lab Science Math 172 Historie 111 eller 112 eller 131 eller 132

3. semester - 17 timer

Math / Science Elektiv Math / Science Elektiv Psykologi 150 eller sosiologi 210 eller statsvitenskap 120 Norsk 231 eller 232 Art 111 eller Musikk 110 ... [-]

Førsteamanuensis I Virksomheten

Campus Heltidsstudier 4 semestre September 2018 USA Louisburg

Associate of Science in Business grad er beregnet for studenter interessert i en karriere i næringslivet, inkludert regnskap, økonomi, markedsføring, menneskelige ressurser, ledelse og entreprenørskap. [+]

Førsteamanuensis i Business

Associate of Science in Business grad er beregnet for studenter interessert i en karriere i næringslivet, inkludert regnskap, økonomi, markedsføring, menneskelige ressurser, ledelse og entreprenørskap. Program krav omfatter en sterk liberal arts vekt med nødvendige business kurs i regnskap, økonomi, statistikk, faglig utvikling og forretnings valgfag. Business valgfag tilbys å støtte og forberede studentene på tiltenkte forretnings majors, mindreårige, og interesser. Et minimum av 62 semester timer og en 2,0 GPA er eksamen krav for Associate of Science Degree i Business.

Nedenfor er et eksempel plan.

Første semester - 16/17 timer... [-]


Kontakt

LOUISBURG COLLEGE

Adresse, linje 1 501 N. Main Street
NC 27549 Louisburg, North Carolina, USA
HJemmeside https://www.louisburg.edu/
Telefon +1 919-496-2521