Lumpkin College of Business & Applied Sciences, Eastern Illinois University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The Department of Commerce ble initiert i 1937 som en del av Øst lærer forberedelse program. I 1946, ble det den Business Education Department, og i 1959, ble det den Department of Business. Den største endringen kom i 1962 da avdelingen ble omorganisert og omdøpt til School of Business når de ikke-pedagogiske virksomheten majors outnumbered Forretninger Utdanning majors. Skolen ble plassert på den andre og tredje etasje i Old Main, og Dr. James Giffin var Dean. De tidlige 60-tallet brakte en økt etterspørsel etter business programmer i tillegg til læreren forberedelse, så læreplanen vokste til å inkludere grad programmer i regnskap, ledelse, markedsføring og sekretær studier. I 1965, School of Business flyttet til Blair Hall, og Phi Beta Lambda, Delta Sigma Pi, og Phi Gamma Nu ble etablert. I 1967 ble Delta Mu Delta lagt, og Masters i Business Administration Programmet ble lansert i 1968. Skolen ble omdøpt til Lumpkin College of Business i 1987. 90-tallet har ført til mange endringer, mest bemerkelsesverdige av dem var åpningen av vår nye state-of-the-art anlegget, Lumpkin Hall, i januar 1990. I 1993 ble høgskolen innvilget akkreditering av amerikanske Forsamlingen av Collegiate Schools of Business (AACSB) for sine lavere og høyere. Det var også året universitetet gjennomført en omstillingsprosess som kombinerte seks akademiske høgskoler i fire og Lumpkin College of Business and College of Applied Sciences ble fusjonert inn i Lumpkin College of Business and Applied Sciences. En annen omorganisering skjedde den 1. juli 1997, da School of Business begynte å fungere som en enhet av hele, uten faglig / administrative avdelinger. Som næringslivet endres, så må virksomheten forberede studentene på produktive karrierer. Internasjonale læringsmuligheter utvider samt partnerskap med organisasjoner som ansetter våre kandidater. Den tjueførste århundre vil bringe nye og spennende utfordringer til studentene morgendagens og School of Business vil møte disse behovene. Formålsparagraf Oppdraget av Lumpkin College of Business and Applied Sciences er å skape et fagmiljø basert på intellektuell henvendelse som forenkler for interessenter utvikling av personlige, profesjonelle og tekniske egenskaper som har økonomisk og sosial verdi.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Sertifikater » Se Master » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Sertifikat

Regnskapserklæring

Campus Deltid September 2018 USA Charleston

Dette graduate sertifikat programmet er utviklet for studenter og fagfolk som ønsker å videreutvikle sine faglige ferdigheter og utvide sin kunnskap om bestemte regnskapsprosesser. [+]

Sertifikatet for regnskap krever 18 timer av kandidat nivå regnskapskurs.

Dette graduate sertifikat programmet er utviklet for studenter og fagfolk som ønsker å videreutvikle sine faglige ferdigheter og utvide sin kunnskap om bestemte regnskapsprosesser.

For å være kvalifisert for opptak, må søkere sende inn en Graduate School Application til Graduate School og en MBA Program Application sammen med en profesjonell CV, liste over referanser med kontaktinformasjon, og en profesjonell mål uttalelse til MBA Office.

Handelshøyskolen i regnskap krever 18 semester timer med valgfrie kurs i regnskap.

Ved godkjenning fra kandidatkoordinatoren kan alle studiepoeng som er fullført for sertifikatprogrammet, søkes på en Master of Business Administration grad ved Eastern Illinois University som valgfag eller for å oppfylle krav til konsentrasjon i regnskap. Alle kurs på sertifikatet eller studieprogrammet må være ferdig innen seksårsperioden. Alle andre forskrifter etablert av Graduate School knyttet til studiet vil gjelde for kursene for samtidige eller fremtidige studieprogram.... [-]