Read the Official Description

Velkommen

Det er min distinkte ære å ønske deg velkommen til Manchester Community College.

MCC er dedikert til å gi deg kvalitetslivslang læringsopplevelser som vil gi grunnlag for uansett hva du velger å gjøre i fremtiden, enten det er å fremme din utdanning, ta på seg en ny jobb eller forbedre dine sosiale og kulturelle muligheter.

Mange av våre studenter går på å overføre til regionale og nasjonale fire år høgskoler og universiteter som de Connecticut State Universities, University of Connecticut, University of Massachusetts, Trinity College og Howard University. Andre studenter velger å melde deg på spesialiserte programmer for å forberede for yrker i et mylder av organisasjoner og bedrifter.

Våre co faglige aktiviteter, som inkluderer våre klubber og organisasjoner, treningsprogrammer og servicelæringsmuligheter, vil gi deg en rik helhetlig miljø der å forfølge dine mål.

I vår stadig skiftende kunnskapsbasert økonomi, areal arbeidsgivere samarbeide med oss ​​for å tilpasse trening og utdanningsprogrammer for å oppdatere påhviler arbeiderens ferdigheter.

Vi har kreditt-fri faglig utvikling og berikelse for voksne og interesse programmer for barn og tenåringer som Junior Culinary Camp, Engineer That! og jenter ta ansvar.

Noen beboere i området kommer til MCC utelukkende for å nyte vår kunst, musikk og andre kulturarrangementer. Og, som en del av vårt arbeid med bærekraft, vi selv har en Farmers 'Market for lokale bønder og kjøpmenn som tiltrekker hundrevis av mennesker hver uke.

Læring er en reise som har potensial til å tilfredsstille din intellektuelle nysgjerrighet og gi deg nye måter å tenke om verden rundt oss - det kan oppfylle dine drømmer. Det er en reise som ikke har en slutt, men du vil sikkert tjene dine belønninger med et sertifikat eller grad hvis det er målet ditt.

Dette er din college. Det er et sted der du vil danne varige relasjoner med en variert og dedikert gruppe av individer som deler din interesse for å lære. Lærere, ansatte og administratorer ved høgskolen er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg langs veien mot målene dine. Vårt primære mål er å hjelpe deg å nå ditt høyeste potensial.

Beste ønsker,

Gena Glickman, Ph.D. President

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Høgskolegrad

Manchester Community College

Formålet med Multimedia Studies knytte grad programmet er å gi en multimedia overføring program i området av digital design med vekt på datamaskinen som et verktøy for et ... [+]

Multimedia Studies, AA Program Design

Formålet med Multimedia Studies knytte grad programmet er:

å gi en multimedia overføring program i området av digital design med vekt på datamaskinen som et verktøy for etablering av animerte og interaktive presentasjon; å tilby et studium for de som vurderer en oppføring nivå posisjon på områder knyttet til digital komposisjon (animasjon, interaktiv programmering, digital illustrasjon, tredimensjonal modellering, digital videoproduksjon). å gi større teknisk kunnskap om de kreative visuell kunst som de gjelder for multimedia design og produksjon.

Studiet krever studentenes tid og engasjement, og vil gi dem overføring og karrierevalg basert på evne og prestasjon.... [-]

USA Manchester
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Manchester Community College

The Music Studies knytte grad programmet gir studentene kunnskap og ferdigheter som kreves for direkte sysselsetting i musikkrelaterte yrker eller med en overføring-orien ... [+]

Musikk Studies, AA Program Design

The Music Studies knytte grad programmet gir studentene kunnskap og ferdigheter som kreves for direkte sysselsetting i musikkrelaterte yrker (dvs. musikk detaljhandel, trosbasert musikk gudstjenester) eller med en overføring-orientert studium i retning av en Baccalaureate grad i musikk yrke.

The Music Studies Programmet fungerer også en stadig voksende befolkning av ulike studenter som søker personlig glede i studiet av musikk. Studentene kan delta i programmet hel- eller deltid. Den credentialed musikk personalet gir en forståelse av samfunnet college student til deres pedagogisk tilnærming.

Curriculum

Læreplanen er revidert som en del av prosessen i å søke nasjonal akkreditering som en skole for musikk. Tilskuddene til læreplanen i de områdene av musikkteori, hørelære, piano og historie justere programmet tilbud med de to første årene av en fireårig akkreditert musikk studium.... [-]

USA Manchester
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Manchester Community College

For de studentene som ønsker en profesjonell karriere, tilbyr Visual Fine Arts knytte studium en overføring rettet studium som fører til innmelding i en kunstskole eller ... [+]

Visual Fine Arts, AA Program Design

For de studentene som ønsker en profesjonell karriere, tilbyr Visual Fine Arts knytte studium en overføring rettet studium som fører til innmelding i en kunstskole eller annen Baccalaureate institusjon. Karriere i kommersiell kunst, kunstutdanning og kunstfag er åpent for kandidater med bachelorgrad.

Visual Fine Arts program fungerer også en stadig voksende befolkning av studenter som søker personlig glede i den kreative prosessen. Teknisk kompetanse og estetisk teori tilbys til de som driver med kunst som en hobby.

Curriculum

Studenter kan melde deg på dette programmet hel- eller deltid. Det er ingen krav eller forutsetninger for studenter som ønsker å ta kunst kurs deltid eller som valgfag for andre programmer.... [-]

USA Manchester
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Manchester Community College

The Liberal Arts and Science førsteamanuensis i kunst studium gir studentene en bred bakgrunn forberede dem til å gå direkte inn i arbeidsstokken eller for overføring til ... [+]

Liberal Arts and Science, AA Program Design

The Liberal Arts and Science førsteamanuensis i kunst studium gir studentene en bred bakgrunn forberede dem til å gå direkte inn i arbeidsstokken eller for overføring til en bachelor-studium ved en annen høgskole eller universitet. Studenter som planlegger å fortsette sin utdanning i en Baccalaureate stor som engelsk, historie, pre-law, fransk eller psykologi vil være godt tjent med Liberal Arts læreplan. Ved å følge læreplanen er beskrevet på denne siden, og ved å arbeide med en rådgiver til å velge kurs knyttet til studentens interesser, en student kan, på en måte, tilpasse sitt eget studium.

Curriculum

Studenter kan melde deg på dette programmet full eller deltid. For enhver student som ikke er forberedt for de nødvendige matematikk og engelsk kurs, tilbyr MCC et bredt spekter av utviklings klasser.... [-]

USA Manchester
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Manchester Community College

The Marketing knytte grad programmet er for studenter som ønsker å gå inn ledelses eller proprietære stillinger i markedsføring. For å fullføre dette programmet, skal stu ... [+]

Markedsføring, AS Program Design

The Marketing knytte grad programmet er for studenter som ønsker å gå inn ledelses eller proprietære stillinger i markedsføring. For å fullføre dette programmet, skal studentene ta kurs i markedsføring, business, regnskap og allmennutdanning.

Studenter som er interessert i å overføre til å tjene en bachelorgrad bør melde i regnskap og økonomi og administrasjon Transfer Program.

Merk: Studenter bør møtes med et fakultet rådgiver for å planlegge sitt studieprogram.

Curriculum

Vi anbefaler at studentene har et godt grunnlag i matematikk før du går inn dette programmet. Vi anbefaler at alle studenter ta vurderingen test tidlig å fastslå matematisk nivå. Studentene må oppnå minst en C eller bedre i alle regnskaps-kurs for å fortsette til neste nivå. Merk: alle forretnings kurs nummerert 100 eller høyere krever at elevene må være kvalifisert for ENG 101, med unntak av BBG 101. Studenter på det sterkeste til å følge den foreslåtte rekkefølgen av kursene i programmet når det er mulig.... [-]

USA Manchester
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Manchester Community College

Regnskapsloven knytte grad forbereder studentene for arbeid som junior revisorer, regnskapsførere og kundefordringer / leverandørgjeld og lønn kollegaer. ... [+]

Regnskap, AS Program Design

Regnskapsloven knytte grad forbereder studentene for arbeid som junior revisorer, regnskapsførere og kundefordringer / leverandørgjeld og lønn kollegaer. Nyutdannede vil være i stand til å opprettholde komplette sett av regnskap og utarbeide årsregnskap og individuelle selvangivelse. Studenter har mulighet til å delta i frivillig inntektsskatt assistanse (VITA) program, der de får praktisk erfaring i utarbeidelse av selvangivelse. Studenter som er interessert i å overføre til å tjene en bachelorgrad bør melde i regnskap og Business Administration Transfer, AS studium.

Merk: Studenter bør møtes med et fakultet rådgiver for å planlegge sitt studieprogram.... [-]

USA Manchester
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk

Sertifikat

Manchester Community College

Dette programmet vil gi studentene de tekniske ferdigheter knyttet til å bli en gründer, og / eller eier en liten bedrift. Dette programmet vil gi studentene mulighet til ... [+]

Entreprenørskap / Small Business Certificate Program Design

Dette programmet vil gi studentene de tekniske ferdigheter knyttet til å bli en gründer, og / eller eier en liten bedrift. Dette programmet vil gi studentene mulighet til å få mer konsentrert kunnskap i denne disiplinen. Studenten skal være i stand til å forfølge en karriere eller søke kurs for å advokatfullmektig i Science grad. Dette sertifikatet vil forberede studenten med verktøyene som er nødvendige for å utvikle og starte sin egen virksomhet. Hvis man vurderer å åpne sin egen virksomhet, uavhengig av sitt studieprogram, vil dette sertifikatet hjelpe dem i gang.

Dette sertifikatet er tilgjengelig for studenter som ønsker å ta sine kurs helt online.... [-]

USA Manchester
September 2019
Heltid studier
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk