Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Milwaukee School of Engineering er en privat, non-profit universitet som tilbyr bachelor- og mastergrader i teknologi, business, matematikk og pleie- og en intensiv engelsk for vitenskapelige formål program for de som ønsker å forbedre sine engelskkunnskaper. På MSOE, vil du finne en omsorgsfull fellesskap av studenter og lærere. Sammen er vi forpliktet til å fremme en høyere standard av akademisk programmering og forskning, og personlig service, instruksjon og veiledning.

Hvorfor velge MSOE?

Studentene får praktisk erfaring i topprangerte programmer, fra ekspert fakultet. På eksamen, vil du være forberedt på å gå inn noen av de mest etterspurte yrker. Faktisk, i 2014-15, 96% av våre kandidater fikk jobben eller inn i graduate school for sine valg.

Det er mange grunner til at MSOE skiller seg ut i forhold til andre høyt rangerte universiteter. Her er bare noen få.

Expert professorene

Undervisning kommer først på MSOE. Hver klasse (som i gjennomsnitt bare 21 elever) og lab vi tilbyr er undervist av erfarne fakultetet medlemmer. Det er ingen lærerassistenter her.

Praktisk erfaring

De fleste universiteter snakke om å tilby hands-on arbeid, men få kan matche gjennomsnitt på 600 timer i laboratoriet opplevelse du får som student ved MSOE. Faktisk har vi flere laboratorier på vår campus enn klasserom og de er alle tilgjengelige for studenter.

Topprangerte programmer

MSOE undergraduate tekniske programmer har blitt rangert 10nde i nasjonen ved US News & World Report.

Fire års Graduation garanti

MSOE er en av bare en håndfull av universiteter over hele landet som garanterer studentene vil få de klassene de trenger for å oppgradere i fire år.

Karriere Placement Priser

Få universiteter i landet kan slå vår gjennomsnittlig plassering rate på 96 prosent - og ikke minst kandidatenes gjennomsnittlig begynnerlønn på $ 56,522.

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet

Leve og læring i East Town - vår pulserende sentrum nabolag og en av Milwaukee mest spennende og tryggeste - vil plassere deg bare noen skritt fra profesjonelle muligheter, akademiske, kulturelle og rekreasjonsmuligheter. Og vi er bare noen kvartaler fra Lake Michigan!

Et sted å passe inn

Du vil få mange muligheter til å komme i form, bli involvert eller bare få sosial med likesinnede venner som har samme interesser. MSOE tilbyr mer enn 70 vitenskapelige, faglige og sosiale organisasjoner og klubb og intercollegiate sport.

Det handler om hvor vi kom fra.

Siden vi ble grunnlagt i 1903, har MSOE studenter, lærere, pensum og historie fortsatte å utvikle seg. Ledere av næringslivet samarbeidet i institusjonens utvikling, og et nært forhold ble etablert som har fortsatt gjennom MSOE historie.

Visjon

MSOE vil alltid være i forkant av faglig utdanning med vekt på både teori og teknologi, kombinert med intensive laboratorier og karriere praksis.

Formålsparagraf

MSOE gir en vedvarende interaktiv pedagogisk klima for studentene til å bli godt avrundet, teknologisk erfarne akademikere og svært produktive fagfolk og ledere.

drifts~~POS=TRUNC

Oppdraget vil bli oppnådd gjennom et organisert miljø som plasserer nøye rekruttert studenter blant høyt kvalifiserte lærere, en dedikert støttepersonell og strategiske partnere i næringslivet - alle forpliktet til å møte den ultimate målet for en utdannet fullt forberedt for umiddelbar produktivitet og avanserte studier. Slik synergisme omfatter følgende komponenter:

fakultet - kollektivt eie konseptet med en læreplan i sine spesialiseringer; forpliktet til god undervisning og gjenværende strøm gjennom industriell / karriere erfaring, akademiske prestasjoner, anvendt forskning, faglig fellesskap aktivitet og videreutdanning; evalueres løpende etter måter å innlemme ledende teknologi informasjon som er nødvendig for fremtidig bruk.

staff - forpliktet til å gi et miljø av total støtte, inkludert akademisk, administrative, økonomiske og utvikling, for å hjelpe studenter og lærere når det er hensiktsmessig, i å tilegne seg kunnskap, work-klar erfaring og lederskap. Også arbeid i forbindelse med fakultetet for å gi og støtte aktiviteter som tillater elevene å dra nytte av erfaringer med virksomheten, industri / karriere og samfunnsaktiviteter, sammen med direkte involvering med alle nivåer av utøvere ... entry level til ledende bedriftens ledere.

Næringsliv og industri - forpliktet til gjensidig fordelaktig støtte fra universitetet og dets kandidater. I sin videre-utdanning innsats, vil MSOE gi store muligheter oppsøkende virksomhet, som inkluderer studie yting programmer, kreditt og noncredit kurs og skreddersydde tilbud til de som ønsker personlig og / eller faglig utvikling.

institusjonelle Principles

De grunnleggende tro Milwaukee School of Engineering er følgende:

Fokuset er på den enkelte student. Livslang læring er avgjørende for suksess. Dedikert fakultet med relevant, up-to-date erfaring er hjertet av vår undervisning prosessen. Vitenskapelige og matematiske resonnementer og prosesser er avgjørende. Anvendt forskning og utvikling og tverrfaglige teknologier er viktig å utnytte muligheter. Utviklingen av kommunikasjonsevner er nødvendig for å fungere effektivt. Studenten opplevelsen forsterkes av samspillet med næringslivet og helsevesenet felt. Utviklingen av lederskap og entreprenørskap egenskaper er viktig. Studenter, lærere, ansatte og frivillige deler alle ansvaret for læring. Sterke personlige verdier er nødvendig for å lykkes. Den alumni styrke institusjonen gjennom deres råd, oppmuntring og støtte. Frihet under ansvar er grunnlaget for fri konkurranse. Det er styrke i mangfold. Global bevissthet må gjenspeiles i alle aktiviteter. Initiering og aksept av endring er nødvendig for å forutse og utnytte mulighetene.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs » Se MBA » Se BScs » Se MSc - HealthcareStudies » Se BA'er » Se BSc'er » Se MSc - Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Esl Program

Campus eller nettstudier Heltidsstudier September 2018 USA Milwaukee

Milwaukee School of Engineering (MSOE) Intensiv som en (ESL) Program andrespråk tilbyr kurs i person, på campus i en ansikt-til-ansikt-format, og også på nettet, noe som kan være ta helst på dagen, fra hvor som helst i verden. [+]

Milwaukee School of Engineering (MSOE) Intensiv som en (ESL) Program andrespråk tilbyr kurs personlig, På campus i en ansikt-til-ansikt-format, og også på nett, Som kan være ta helst på dagen, fra hvor som helst i verden. På Campus ESL Internasjonale studenter er forberedt på suksess i strenge akademiske miljøer som for eksempel bachelor- og kandidatprogrammer på MSOE. Programdetaljer: 25 + timer undervisning per uke Valgfritt matematikk gjennomgang for de som skal inn i ingeniør Helhetlig tilnærming til å lære engelsk med kurs i lesing og skriving, lytting og snakking, intensiv grammatikk og ulike valgfag med presentasjoner, samtaler, skriving akademiske forskningsartikler og andre tekniske spesifikke kurs utformet for å forberede studentene for deres studium etter gjennomføring av ESL program Fire 11 uke - nivåer fra pre-mellom gjennom avanserte med 1-2 ukers pauser mellom nivåene Praktiske startdatoer i september, desember, mars og juni Fokus på mestring av ESL innhold online ESL MSOE tilbyr to typer online studie: online kurs og online samtale. Online kurs har blitt designet for å være lik ansikt til ansikt klasser, med foredrag og aktiviteter basert på et sett pensum. I online samtale økter, studentene få en-til-en samtale tid med en kvalifisert instruktør, får direkte tilbakemelding på sine muntlige ferdigheter, og er i stand til å velge hvor ofte de møtes og temaene de diskuterer. Nettbaserte kurs Studentene er i stand til å forbedre sine engelskkunnskaper fra hvor som helst i verden og arbeide på sin egen timeplan. De er utstyrt med kvalitet video instruksjon, live samhandling og... [-]

Kontakt

Milwaukee School of Engineering

Adresse, linje 1 Milwaukee School of Engineering 1025 N. Broadway
53202-3109 Milwaukee, Wisconsin, USA
HJemmeside http://www.msoe.edu/
Telefon +1 414-277-6763