MacCormac College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

MACCORMAC COLLEGE: CHICAGO skjult perle

MacCormac College i sentrum av Chicago har en særegen historie og en spennende fremtid. Grunnlagt i 1904, har MacCormac vært forpliktet til å gi sitt varierte student befolkning med en eksepsjonell utdanning, mens bygge elevenes selvtillit og oppmuntre livslang læring. Vi er beleilig plassert i andre etasje i den historiske Heyworth bygning, kun få meter fra Millennium Park, og gode transportforbindelser.

The College er akkreditert av Higher Learning kommisjonen og innehar en rekke program godkjenninger av sertifiserte nasjonale instanser. Som den eldste, toårig, privat, non-profit institusjon, i delstaten Illinois, MC tilbyr Associate Degrees i: Court Reporting, Criminal Justice, økonomi og administrasjon og Paralegal Studies. I alle studieprogram, studentene får en helhetlig, praktisk utdanning sidestykke av noen andre to-årig høyskole.

I alle studieprogram, studentene får en helhetlig, praktisk utdanning sidestykke av noen andre to-årig høyskole.

MacCormac støtter og fremmer dens mangfoldige studentmassen ved å bygge elevenes selvtillit, oppmuntre livslang læring, og lærer den kompetansen som trengs for å utmerke seg i vår stadig skiftende, komplekst samfunn. Vår misjon er å utfordre studentene til å utmerke seg i sine faglige og karriere sysler og forberede dem til å være livslang elever og ansvarlige borgere i en globalisert verden.

HVORFOR MC?

På MacCormac College vil vi hver student til å nå sitt fulle potensial. En MacCormac utdanning forbereder kandidatene til å gå over til et fireårig institusjon eller å gå inn i arbeidsstokken. Våre sterke bånd med næringslivet sikre at vi er i stand til å sikre jevn overgang av våre studenter ut i arbeidslivet gjennom våre internship-programmer. Vi er her for å hjelpe deg å realisere din amerikanske drømmen. Uansett ambisjoner, er MacCormac lærere og ansatte dedikert til å hjelpe deg å komme dit.

HØY plassering rate

MacCormac fortsetter å bygge sitt rykte for å plassere akademikere i jobb eller på et fireårig institusjon innen måneder etter eksamen.

GODKJENTE

Akkreditert av Higher Learning kommisjonen og sertifisert av National Court journalister Association og American Bar Association.

Liten klasse størrelser

Våre høyt kvalifiserte professorer kjenner hver enkelt student. Dette gir rikelig med hands-on instruksjon slik at elevene kan nå sitt fulle potensial.

En COLLEGE nyvinninger

Etablerte den første rettsreportasje program i USA i 1912 og den første advokatassistent studier program i Illinois i 1973.

RIMELIG

Anerkjent av "Undervisningen Hero" organisasjon i fire år på rad.

avtaler

Advance din utdanning ved å overføre til en av våre mange fireårige samarbeidsinstitusjoner som Loyola University Chicago, DePaul University og Roosevelt University.

Skolehjelp

Vårt Senter for Akademisk, personlige og profesjonelle Excellence (CAPPE) er til for å holde liv i elevenes faglige suksess, personlig velvære og for å gi karriereveiledning.

Vi har et rykte for å støtte kvinner og enslige mødre til å nå sine utdannings-og karrieremål.

fleksibel timeplan

Monter skolen rundt din nåværende livsstil og behov med dag, kveld, eller online klasser.

pERFEKT BELIGGENHET

MacCormac ligger i den historiske Heyworth Building. Dra nytte av Chicagos attraksjoner i verdensklasse og forretningsstrøket Loop å forbedre personlig og faglig utvikling.

TILGJENGELIGHET

Vi er lett tilgjengelig via offentlig transport, en rimelig og praktisk måte å reise til College.

KLUBBER

Bli involvert i ett av antall studentklubber og organisasjoner som vi tilbyr på campus. Hvis du ikke finner noe som passer dine interesser, kan du danne din egen organisasjon.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Sertifikater » Se Associate of Science »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Science

Medarbeider Av Anvendt Vitenskap I Rettsreportasje

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Chicago

Court Reporters er fagfolk som fange, beskytte og bevare rettens rekord ved å spille inn de ordrette forhandlingene i retten eller under pre-trial avsetninger, som de oversette til en transkripsjon for bruk av rettsmyndighetene og advokater. [+]

Associate of Applied Science i rettsreportasje

Court Reporters er fagfolk som fange, beskytte og bevare rettens rekord ved å spille inn de ordrette forhandlingene i retten eller under pre-trial avsetninger, som de oversette til en transkripsjon for bruk av rettsmyndighetene og advokater.

Rettsreportasje Verdigrunnlag:

Det er oppdraget av rettsreportasje Associate of Applied Science studium for å gi et sterkt fundament som består av både faglig kunnskap og teknisk kompetanse som vil forberede studenten for en karriere som profesjonell juridisk reporter i en rekke arenaer, inkludert administrative, statlige og rettslig. Fremst blant de attributter som skal utvikles er en sterk oppfatning av og forståelse for profesjonalitet til alle tider både i og utenfor klasserommet.... [-]


Medarbeider Av Vitenskap I Advokatassistent Studier

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Chicago

Oppdraget av Paralegal Studies Associate of Science grad programmet er å forberede studentene kunnskap og ferdigheter som trengs for å lykkes som paralegals som er forberedt på å møte behovene til det juridiske miljøet. [+]

Associate of Science i Paralegal Studies

Advokatassistent studier Verdigrunnlag:

Oppdraget av Paralegal Studies Associate of Science grad programmet er å forberede studentene kunnskap og ferdigheter som trengs for å lykkes som paralegals som er forberedt på å møte behovene til det juridiske miljøet. Nyutdannede av programmet har kunnskap om grunnleggende juridisk terminologi og prosedyrer, dokument utarbeiding, yrkesetikk og klient interaksjoner, og er dyktig i å utnytte forskning teknologi.

Advokatassistent studier visjon:

Visjonen med programmet er å gi en overordnet faglig program, oppfordrer jakten på livslang læring, og fremme ansvarlig statsborgerskap.... [-]


Medarbeider Av Vitenskap I Bedriftsøkonomi

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Chicago

Oppgaven til Business Administration Associate of Science grad programmet er å utdanne studenter i grunnleggende begreper, teknikker og ferdigheter som er nødvendige for å utmerke seg i ulike business-relaterte felt. [+]

Associate of Science in Business Administration

BUSINESS ADMINISTRASJON Verdigrunnlag:

Oppgaven til Business Administration Associate of Science grad programmet er å utdanne studenter i grunnleggende begreper, teknikker og ferdigheter som er nødvendige for å utmerke seg i ulike business-relaterte felt.

BUSINESS ADMINISTRASJON visjon:

For å skape et læringsmiljø der elevene forstår det grunnleggende etisk praksis og atferd for å hjelpe dem å lykkes i det 21. århundre globale forretningsmiljø.

ER DU karriere trening KLAR? FINNE UT! TA MACCORMAC "karriere opplæring SKAP QUIZ"

Moroa tar online quiz 3 minutter å fullføre, og du vil få en personlig rapport. Identifisere dine styrker og sosial stil pluss trening og stillinger du er best egnet for. ... [-]


Medarbeider Av Vitenskap I Rettssystemet

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Chicago

Oppdraget av Criminal Justice Associate of Science grad programmet er å gi studentene med nødvendige verktøy for å få arbeid i det strafferettslige yrke, inkludert karriere i rettshåndhevelse, rettelser, privat sikkerhet, juvenile rettferdighet og prøvetid og prøveløslatelse. [+]

Associate of Science i Criminal Justice

Strafferett Verdigrunnlag:

Oppdraget av Criminal Justice Associate of Science grad programmet er å gi studentene med nødvendige verktøy for å få arbeid i det strafferettslige yrke, inkludert karriere i rettshåndhevelse, rettelser, privat sikkerhet, juvenile rettferdighet og prøvetid og prøveløslatelse.

Strafferett visjon:

MacCormac College Criminal Justice Program vil bli anerkjent for kvaliteten på sine kandidater. Programmet vil gi studentene kompetanse for å lykkes i sin karriere bestrebelser og å møte de utfordringene det strafferettslige feltet gir.

ER DU karriere trening KLAR? FINNE UT! TA MACCORMAC "karriere opplæring SKAP QUIZ" ... [-]

Sertifikat

Sertifikat I Kommunikasjon Tilgang Sanntid Oversettelse (handlevogn)

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Chicago

Realtime brukes i mange applikasjoner i dag, inkludert retts rapportering, teksting, og CART tilby. Kommunikasjon Tilgang Realtime Translation (CART) leverandører arbeid med døve og tunghørte i mange forskjellige innstillinger, inkludert corporate, utdanning, juridisk og medisinsk. [+]

Sertifikat i kommunikasjon Tilgang Realtime Translation (CART)

HVA ER KJØP OG teksting?

Realtime brukes i mange applikasjoner i dag, inkludert retts rapportering, teksting, og CART tilby. Kommunikasjon Tilgang Realtime Translation (CART) leverandører arbeid med døve og tunghørte i mange forskjellige innstillinger, inkludert corporate, utdanning, juridisk og medisinsk; de jobber ofte i utdanning innstillinger som et universitet eller videregående skole, hjelpe en person som er hard-of-hørsel å komme seg gjennom skolen. Med ny teknologi, kan leverandører av CART jobbe hjemmefra og sende sine teksting via Internett til den enkelte i klassen. Kringkaste Tekstere bruker samme teknologi som domstol journalister til å lage teksten som seerne se nederst på TV-skjermen. De kan bildetekst direktesendte sportsbegivenheter, nyheter eller andre TV-programmering. ... [-]