Magoosh

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Mer enn 1,5 millioner studenter har sagt hei til stressfri studium

105976_Magoosh01.jpg

Vi endrer testprep

... og ha det gøy å gjøre det

Vår oppgave er enkel: Lag produkter som gir elevene overalt tilgang til hyggelig, rimelig og effektiv testprep.

Siden etterspørselen etter høyprøvepoeng er vokst, har opptak til toppskoler blitt nesten uoppnåelig for de som ikke har råd til dyre prep-klasser og veiledere. Vi endrer det ved å hjelpe millioner av studenter å studere i eget tempo og på egen tid - uavhengig av sted, sosial status eller bakgrunn.

Det er på tide for flere studenter å høste fordelene ved avansert utdanning. Vi tar sikte på å berike samfunnet ved å gjøre utdanning mer tilgjengelig og hjelpe flere av dem som drømmer om avansert grad, en bedre posisjon og en mer tilfredsstillende livsstil, får det de søker.


Tilgjengelig: Vi har studenter i over 185 land! Uansett Magoosh bakgrunn du bor, eller din vei til høyere utdanning, kan du studere med Magoosh . Vi er stolte av å tilby høy kvalitet prep uten en enorm prislapp.

Effektivt: Resultater saken, spesielt for testprep. Med Magoosh du alltid med de mest oppdaterte, toppmoderne materialene. Vi bruker data-drevne teknikker basert på millioner av studenters svar på å forbedre våre spørsmål og leksjoner.

Hyggelig: Vi tror at læring skal være morsomt og givende. Vårt team av testprep-eksperter og veiledere er ikke bare smart, men ivrig etter å gjøre læring morsomt og interessant.

105977_Magoosh02.jpg

Gi tilbake

Vi er stolte av å samarbeide med over 20 nonprofits for å få test av høy kvalitet til underserved samfunn.

105975_Magooshgiveback.jpg

Tanker fra våre ledere

Steder

Berkeley

Address
2020 Milvia St. Suite 220
94704 Berkeley, California, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: