Les den offisielle beskrivelsen

ManhattanPrep102

Studenter gjør sitt beste når de har de beste lærerne

I 2000 Teach for America alumnus og Yale utdannet Zeke Vanderhoek hadde en radikal idé: elevene lærer bedre fra bedre lærere. Hans visjon av hva test prep kan bli hvis undervist av gode lærere førte ham til å sette sammen et team av høyt kvalifiserte lærere, rekruttere bare de med 99 persentilen score og betydelig undervisningserfaring. Og med dem, ble Manhattan Prep født.

ManhattanPrep103

Utover tradisjonelle test prep

Vi tror test prep skal være reell utdanning. Og en god lærer gjør hele forskjellen. Våre instruktører er ikke bare smart test-takers, de er dyktige lærere med erfaring til å hjelpe deg å nå ditt høyeste potensial.

Siden vi begynte, har Manhattan Prep vokst fra et boutique veiledning selskapet til en av verdens ledende test prep leverandører.

ManhattanPrep104

Vi tror test prep skal være reell utdanning

Fra våre instruktører til læreplanen vår, jobber vi for å lære deg de ferdighetene du trenger for å lykkes på testen, på skolen, og utover.

ManhattanPrep105
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Manhattan Prep: GMAT, GRE, LSAT Test Prep

Opplev en bedre måte å prep for GMAT. På Manhattan Prep, tror vi test prep skal være reell utdanning som forbereder deg ikke bare for testen, men også for de utfordringen ... [+]

Plukk ditt beste GMAT prep

Uansett hvordan du liker å lære eller hvor mye tid du har før testdagen, har vi nok av prep alternativer for å få deg klar.

Forbered deg - Tilgjengelige studietilbud GMAT Boot Camp 35 timer med undervisning i 2 uker Tilgjengelig i person eller online Omfattende studie i en akselerert tidslinje Lev GMAT Course - online eller personlig 27 timer levende instruksjon På nettet eller i person klasser Ideell for 2 + måneder før test Interact ™ GMAT Course 35+ interaktive video leksjoner på forespørsel Inkluderer alle våre bøker og nettressurser Ideelt for omfattende selvstyrt studie private Veiledning 1-on-1 personlig instruksjon Tilgjengelig i-person og online Ideell for studier tilpasset ditt ferdighetsnivå ... [-]
USA New York
September 2020
Engelsk
Deltid
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Manhattan Prep: GMAT, GRE, LSAT Test Prep

Fra levende in-person og online GRE klasser til online leksjoner du kan gjøre i ditt eget tempo, har vi den perfekte GRE prep for deg. ... [+]

GRE - ta høyere utdanning Plukk ditt beste GRE prep

Uansett hvordan du liker å lære eller hvor mye tid du har før testdagen, har vi nok av prep alternativer for å få deg klar.

Private GRE Veiledning

Finnes både i person og på nettet, er Manhattan Prep GRE Private Veiledning et fleksibelt alternativ som gir deg personlig en-mot-en instruksjon med en av våre verdensklasse GRE instruktører. Det er en fin måte å supplere eksisterende studier eller gjøre den til din all-in måte å prep for testdagen.

IDEAL FOR:Studenter på jakt etter en-mot-en studie tilpasset deres ferdighetsnivå.

1-on-1 personlig instruksjon Tilgjengelig i-person og online Ideell for studier tilpasset ditt ferdighetsnivå ... [-]
USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk