Massachusetts International Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

om MAIA

Velkommen til Massachusetts International Academy (MAIA), en nyskapende høyskole forberedende skole posisjonering ny videregående skole og universitetsutdannede fra utlandet for å lykkes i USAs høyskoler og universiteter.

MAIA at a Glance

Beliggende på en 25-acre campus i Marlborough, Massachusetts tretti miles vest for Boston, gir MAIA rikdommen i et boligspråkprogram og intensiteten av en streng, strukturert akademisk studium. MAIA gir studentene mulighet til å fordype seg i amerikansk kultur og språk ved hjelp av lærere og ansatte.

MAIA Fakta

200 + Studenter Våre kandidater har gått på å studere ved University of Massachusetts, Boston, Lowell og Amherst studiesteder, samt andre amerikanske universiteter av skillet Bare 30 miles fra Boston og 3 timer fra New York by

Utdanning på MAIA

Klasseromsundervisning er levert av omsorg lærere som har en egeninteresse i å hjelpe elever lykkes. De fleste av våre lærere holder høyere grad og er sertifisert til å undervise i Massachusetts. I tillegg har mange lært engelskkunnskaper i utlandet. Sammen med MAIA lærere, studieveiledere gi læringsmuligheter utenfor klasserommet.

Studentliv

Studieveiledere planlegger pedagogiske og sosiale aktiviteter for studentene, turer til Boston og museer, og hendelser på campus for å oppmuntre vennskap og samarbeid. Gjennom klasserommet studier og aktiviteter etter skolen, studentene har rike muligheter til å praktisere og styrke sine engelskkunnskaper.

Lever på Campus

MAIA tilbyr trygghet, sikkerhet, gjestfrihet, og bekvemmeligheten av et boligområde. Studieveiledere gi veiledning i sovesalen, og sikkerhetspersonell er på vakt hverdager fra 5 pm-9am og 24 timer i døgnet i helgene. Universitetsområdet er utstyrt med avansert teknologi som både forbedrer klasseromsundervisning og gir også bygge sikkerhet. Noen studenter har sin egen enkeltrom er utstyrt med eget bad og studieområdet, mens andre foretrekker et dobbeltrom med en romkamerat. Anlegget har en kafeteria som serverer både kinesisk og amerikansk mat. Studenter kan trene på campus treningsrommet, spille basketball på innendørs eller utendørs domstoler, engasjere seg i individuelle og lagidretter i spillrommet eller studere i biblioteket og studieområder.

Formålsparagraf

Oppgaven til Massachusetts International Academy er å øke studentenes engelskkunnskaper, utstyre elevene med de ferdighetene som trengs for vellykket akademiske studier, og lære elevene om amerikansk liv og verdier for å bistå dem i acculturation prosessen.

Visjon

Massachusetts International Academy støtter etter videregående engelskspråklige elever i å oppnå universitetsnivå kompetanse i å snakke, lytte, lese og skrive. Studiet er strenge og relevant, med fokus på kunnskap studentene må besitte og de ferdighetene de må demonstrere for å lykkes i faglige kurs. Kursene er sekvensert fra nybegynner gjennom middels til avanserte nivåer, og bygge på både kompetanse og innhold kunnskap.

Som et bolig skole, Massachusetts International Academy også støtter læring utenfor klasserommet gjennom sine utenom programmer og arrangementer. Interaksjoner med engelsk som morsmål, et strukturert bolig program, og forbindelser med lokalsamfunnet fosterhjem kulturell bevissthet, følsomhet, initiativ og kreativitet oppmuntre elevene til å bli engasjert deltakerne i fremtiden akademiske studier i USA.

"På MAIA er studentene midt i det engelske språket og lære i et miljø som tillater dem å utvikle sine lese, skrive, snakke og lytte ferdigheter til det nivået de trenger for en vellykket overgang til UMass Amherst."

  • James Roche, førsteamanuensis Provost, registrering, Management, UMass Amherst

Steder

Marlborough

Massachusetts International Academy

Address
Massachusetts International Academy
280 Locke Drive Marlborough

MA 01752 Marlborough, Massachusetts, USA
Telefon
+1 508-229-6300