Miami University - Regionals

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Miami University Regionals

Miami University Regionals inkluderer Miami Hamilton og Miami Middletown, to fellesskapsbaserte studiesteder ved Miami University, et høyt ansett offentlig universitet med nasjonalt rykte. Andre regionale steder inkluderer Voice of America Learning Center (VOALC) i West Chester.

Miamis regionale steder er alle ideelt plassert i nærheten av I-75. Hamilton-campus er lett tilgjengelig fra State Route 129, Middletown-campus er minutter fra I-75, og Voice of America Learning Center ligger like ved I-75 i West Chester.

Små klassestørrelser, praktisk læring og fleksibel planlegging - det er så mange fordeler ved å delta på Miami University Regionals. Utforsk programmene og mulighetene som er tilgjengelige på våre beleilig plasserte studiesteder så vel som online.

143701_pexels-photo-1595391.jpeg

Visjonerklæring

Empowering Minds, Strengthening Communities

Mission Statement

Miami University Regionals gir åpen tilgang for ulike elever til anvendt utdanning av høy kvalitet med grunnlag i liberal arts.

Verdier Statement

Miami University er et vitenskapelig samfunn hvis medlemmer mener at en liberal utdannelse er forankret i karakteregenskaper så vel som intellekt. Vi respekterer andre personers verdighet, andres rettigheter og eiendom, og andres rett til å ha og uttrykke ulik tro. Vi tror på ærlighet, integritet og viktigheten av moralsk oppførsel. Vi forsvarer undersøkelsesfriheten som er hjertet i læringen og kombinerer den friheten med utøvelse av dom og aksept av personlig ansvar.

Miami Regionals begrunner sine kjerneverdier i ovennevnte verdierklæring for det større universitetet, mens de også vektlegger følgende kjerneverdier:

  • Tilgang: Alle studenter som ønsker å jobbe hardt for en Miami University-grad, vil være i stand til å forfølge en gjennom vår policy for åpen tilgang, rimelig pris, fleksibel planlegging og varierte metoder for kurslevering.
  • Fellesskap: Vi er forpliktet til lokalsamfunnene som Regionals ble grunnlagt av gjennom læreplan-, samfunns- og utenomfaglig programmering som viser vedvarende engasjement med menneskene og organisasjonene som jobber i og nær disse samfunnene.
  • Mangfold: Vi verdsetter kvalitetene som hver enkelt bringer til Miami Regionals, og vi omfavner de rike utdanningsmulighetene som oppstår når folk med ulik bakgrunn, opplevelser og identiteter kommer sammen for å lære.
  • Studentersuksess: Vi er forpliktet til å sikre suksess gjennom kvalitetsrådgivning, faglig støtte og læringsassistanse, samfunnsfaglig og utenomfaglig programmering, rekruttering og oppbevaring av dyktige medarbeidere som tilbyr tjenester av høy kvalitet til studenter, og et robust fokus på karriereutvikling , plassering og etterutdanning gjennom alumni-engasjementstjenester.
  • Undervisningsekspertise: Vi er forpliktet til å rekruttere og beholde et talentfullt fakultet. Fakultetet som velger en karriere ved Miami Regionals er dypt forpliktet til å skape innovative klasserom og online opplevelser, supplert med relevante og utfordrende forskningsinitiativer og meningsfull service til campus og samfunn.

142878_pexels-photo-5716028.jpeg

Kjappe fakta

Miami Regionals er regionale, samfunnsbaserte studiesteder ved Miami University, et høyt ansett offentlig universitet med nasjonalt rykte. Med rimelig undervisning og en fleksibel timeplan, tilbyr Miami Regionals et verdenskjent liberal arts fundament med toppmoderne anvendt læring. Regionale steder inkluderer Miami Hamilton, Miami Middletown og Voice of America Learning Center (VOALC) i West Chester.

Bekvemmelighet teller

Søk på Miamis regionale pendlingscampus og nyt:

  • En Miami University-grad
  • Rimelig undervisning
  • Fleksible timeplaner, inkludert et økende antall kurs, undervises helt online
  • I nærheten, gratis parkering
  • Barnepass på stedet

Start her, avslutt her, eller i Oxford

Mange av studentene våre tjener sine bachelorgrader ved å ta klasser helt på de regionale stedene. Andre begynner på regionale studiesteder, og etter å ha oppfylt de nødvendige kriteriene for å flytte, fullfører de graden på Oxford-campus.

Støtte for studenters suksess

Miamis regionale lokasjoner ble designet med tanke på deg. Akademisk støtte innenfor og utenfor klasserommet inkluderer kvalitetsinstruksjoner, gratis akademisk veiledning og rådgivning, små klassestørrelser, karriere tjenester og profesjonell utvikling OG samarbeidende utdanningsprogrammer.

PLUSS et pulserende studentliv med en rekke klubber, konkurransedyktig friidrett, muligheter for tjenestelæring og tilgang til kulturprogrammer, slik at du får en avrundet studentopplevelse.

Åpne påmeldingspolicy

Miamis regionale studiesteder har en åpen opptakspolicy, noe som betyr at førstegangsstudenter automatisk blir akseptert med videregående diplom eller GED, i alle aldre. Studenter som ikke er første gangs studenter vil bli vurdert for opptak basert på deres kumulative GPA ved deres tidligere institusjon (er).

akkreditering

Miamis regionale campus er akkreditert av The Higher Learning Commission og er medlemmer av North Central Association.

Fire ingeniørteknologiske programmer er akkreditert av ABET, Engineering Accreditation Commission .

De tradisjonelle læreplanene for BSN og RN-BSN er godkjent av Commission on Collegiate Nursing Education (CCNE) . Den tradisjonelle BSN-læreplanen har godkjenning fra Ohio Board of Nursing.

Statlig autorisasjon av online kurs. Statlig autorisasjon refererer til statlig regulering av kurs og programmer for fjernundervisning som tilbys innbyggere i en bestemt stat av en utdanningsinstitusjon som er basert i en annen stat, samt statlig regulering av ulike ikke-avstandsaktiviteter i en bestemt stat av institusjoner utenfor den staten.

142386_pexels-photo-3184291.jpeg

Regionale steder

Miamis regionale steder inkluderer campusene i Hamilton og Middletown, og Voice of America Learning Center som ligger nær utdanningen i West Chester.

Miami begynte å undervise i Hamilton og Middletown høsten 1946, og utvidet kursene til disse samfunnene for å betjene veteraner som kom tilbake fra andre verdenskrig og fulgte sine grader gjennom GI Bill® of Rights. I løpet av årene utviklet Miami fem akademiske sentre i regionen - Hamilton, Middletown, Norwood, Piqua og Dayton.

Den jevne veksten av studentpopulasjonen, kombinert med sterk lokal støtte for høyere utdanning og lokalsamfunnens ønske om å ha fullservicecampus, førte til åpningen av Middletown i 1966, etterfulgt av Hamilton i 1968. Miamis arbeid i Dayton og Piqua områdene ble gjort i forbindelse med Ohio State (som ga doktorgradsutdanninger) og førte til opprettelsen av Wright State University i 1967.

Voice of America Learning Center, bygget på stedet for en tidligere VOA-stafett i West Chester, åpnet i januar 2009 for både lavere og høyere undervisning.

Empowering Minds. Styrke fellesskap.

Miami University Regionals tilbyr bachelorgrader, tilknyttede grader og startkurs for de fleste fireårsgrader som tilbys på Oxford. Små klassestørrelser, barnepass på stedet og fleksibel planlegging gjør Miami Regionals attraktive for studenter på alle stadier av livet og karrieren.

Vårt regionale rekkevidde

Finn den perfekte matchen som driver deg på veien til suksess. Utforsk de tre stedene og online-programmene våre.

Hamilton Campus

Miamis Hamilton-hus huser sykepleierprogrammet Regionals og mange andre bachelorgrader, tilknyttede grader og begynnende kurs for de fleste fireårsgrader.

Middletown Campus

Miami's Middletown campus tilbyr bachelorgrader, tilknyttede grader og begynnende kurs for de fleste fireårsgrader. Det er hjemmet til William & Patricia Schaefer Career Services Suite.

Voice of America Learning Center

VOALC ligger i West Chester, og er hjemmet til Commerce Innovation Hub. VOALC tilbyr Miamis nasjonalt rangerte MBA-program og utdannet kurs i undervisning og pedagogisk ledelse.

E-Campus

Miami Regionals 'E-Campus er anerkjent for å gi en betydelig avkastning på investeringen, og tilbyr fleksible, elektroniske programmer designet for å tilby studentene en førsteklasses utdanning.

142132_pexels-photo-4560083.jpeg

Steder

Hamilton

Address
1601 University Blvd.
OH 45011 Hamilton, Ohio, USA

Middletown

Address
4200 N. University Blvd.
OH 45042 Middletown, Ohio, USA

West Chester

Address
7847 VOA Park Dr.,
Corner of VOA Park Dr. and Cox Rd.

OH 45069 West Chester, Ohio, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss