Mildred Elley

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Mildred Elley har utdannet større Capital District i karrierefokuserte programmer i over 100 år.

Mission Statement

Mildred Elley oppdrag er å gi kvalifisert karriereutdanning og teknisk opplæring slik at studenter med variert pedagogisk, kulturell og personlig bakgrunn kan bli vellykket i en stadig skiftende global økonomi. Mildred Elley forsøker å gi studentene mulighet til å plassere muligheter for kvalitetsplassering og sette i alle våre kandidater et ønske om livslang utdanning og læring.

Institusjonelle mål

Læreplaner: Å tilby en velfungerende faglig erfaring som kombinerer profesjonell utdanning og liberal kunst og vitenskap for bedre å forberede våre studenter på karriere innen en rekke fagområder innen helse og velvære, næringsliv og teknologi, og service til andre, og for å fremme til videre høyere utdanning.

Fakultet: Å utvikle et fremragende fakultet bestående av personer som er høyt kvalifiserte av erfaring og forberedelse og dedikert til individuell studentutvikling.

Studenter: Å tilby et bredt spekter av akademiske og studenter tjenester, inkludert faglig rådgivning, økonomisk støtte, veiledning, karriere rådgivning, organisert aktiviteter og støttetjenester som er dedikert til individuell studentutvikling og livslang læring.

Ressurser: Å støtte det akademiske læringsmiljøet med fasiliteter som er student-sentriske, å gi sterke teknologiressurser, og å sikre et trygt, respektfullt, mangfoldig og kollegialt læringssamfunn for studenter, fakultet og ansatte.

Steder

Albany

Address
855 Central Avenue
NY 12206 Albany, New York, USA

New York

Address
25 Broadway, Floor 16
NY 10004 New York, New York, USA

Pittsfield

Address
100 West Street
MA 01201 Pittsfield, Massachusetts, USA