Les den offisielle beskrivelsen

Mildred Elley har utdannet større Capital District i karrierefokuserte programmer i over 100 år.

Mission Statement

Mildred Elley oppdrag er å gi kvalifisert karriereutdanning og teknisk opplæring slik at studenter med variert pedagogisk, kulturell og personlig bakgrunn kan bli vellykket i en stadig skiftende global økonomi. Mildred Elley forsøker å gi studentene mulighet til å plassere muligheter for kvalitetsplassering og sette i alle våre kandidater et ønske om livslang utdanning og læring.

Institusjonelle mål

Læreplaner: Å tilby en velfungerende faglig erfaring som kombinerer profesjonell utdanning og liberal kunst og vitenskap for bedre å forberede våre studenter på karriere innen en rekke fagområder innen helse og velvære, næringsliv og teknologi, og service til andre, og for å fremme til videre høyere utdanning.

Fakultet: Å utvikle et fremragende fakultet bestående av personer som er høyt kvalifiserte av erfaring og forberedelse og dedikert til individuell studentutvikling.

Studenter: Å tilby et bredt spekter av akademiske og studenter tjenester, inkludert faglig rådgivning, økonomisk støtte, veiledning, karriere rådgivning, organisert aktiviteter og støttetjenester som er dedikert til individuell studentutvikling og livslang læring.

Ressurser: Å støtte det akademiske læringsmiljøet med fasiliteter som er student-sentriske, å gi sterke teknologiressurser, og å sikre et trygt, respektfullt, mangfoldig og kollegialt læringssamfunn for studenter, fakultet og ansatte.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Mildred Elley

Jobb i Business Management er rikelig og rekkevidden av virksomheter er ubegrenset. Våre business management program kandidater er godt forberedt på stillinger innen bank ... [+]

Jobb i Business Management er rikelig og rekkevidden av virksomheter er ubegrenset. Våre business management program kandidater er godt forberedt på stillinger innen bank, finans og salg, kundeservice, og mange andre for-profit, non-profit, og offentlige jobber. De er opplært i den nyeste datateknologien for å øke produktiviteten og sikre dem en konkurransefortrinn over andre jobberkandidater.

En forretningsadministrator har et stort ansvar for administrasjon av virksomheten. Disse oppgavene innebærer markedsføring, bokføring, budsjettanalyse og andre forretningsforvaltningsansvar. Bedriftsledelsen programmet student vil lære å utføre budsjett analyse for å finne måter å gjøre virksomheten mer lønnsom. Med sterke budsjettanalyseferdigheter vil studentenes lederprogram lære å forutse selskapets krav og være bedre forberedt på fremtiden.... [-]

USA Albany New York Pittsfield
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Mildred Elley

Medisinsk assistent studenter vil lære riktig telefon etikette, hvordan å hilse på pasienter, riktig kartlegging og arkivering teknikker, forsikring behandling, tekstbeha ... [+]

Helsesektoren er et av de raskest voksende karrierefeltene i landet. Institutt for medisinsk assistanse tilbyr tre programalternativer, en grad og to sertifikatprogrammer.

Medisinsk assistent gradKlinisk medisinsk assistent sertifikat programMedisinsk Office Assistant Certificate Program

Disse tre medisinske assistentprogrammene forbereder studentene på opplæringsstillinger i legens kontorer og andre medisinske fasiliteter. Disse kursene bidrar til å utvikle ferdighetene som er nødvendige for å utmerke seg i helsevesenet.

Medisinsk assistent studenter vil lære riktig telefon etikette, hvordan å hilse på pasienter, riktig kartlegging og arkivering teknikker, forsikring behandling, tekstbehandling, e-post, avtale planlegging og håndtering av pasienter fra innsjekking prosessen gjennom eksamen. Medisinsk assistentstudenter vil være forberedt på å jobbe på sykehus, legekontorer, ambulerende servicefasiliteter og klinikker.... [-]

USA Albany New York Pittsfield
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk