Mohawk Valley Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Mohawk Valley Community College gir tilgjengelig, høy kvalitet pedagogiske muligheter til å møte de ulike behovene til våre studenter. Vi er samfunnets college, forpliktet til student suksess gjennom partnerskap, overføring og karriere stier og personlig berikelse. The College, som strekker seg over to studiesteder - ett i Utica og en annen i Roma - har 90 grad og sertifikat alternativer for sin innmelding av 6000 hel- og deltidsstudenter.

Vi er en del av State University of New York (SUNY) system, som er den største omfattende system for høyere utdanning i USA. Dette systemet, som består av 64 institusjoner, gir uendelige muligheter for våre studenter og alumni.

MVCC undervisning, den sjette laveste i SUNY systemet, sammen med en robust stipendprogram og tjenester, inkludert en campus-to-campus direkte shuttle bidra til å gjøre høgskolen tilgjengelig for alle. Det er 22 intercollegiate atletisk programmer og mer enn 50 student klubber og organisasjoner, og gir studentene en rekke aktiviteter for å uttrykke seg og utforske sine muligheter.

Internasjonale studenter på Mohawk Valley Community College er utstyrt med ressurser gjennom internasjonale Opptakskontoret og International Student Services Office-, for å sikre en smidig overgang til samfunnet og den amerikanske skoleverk. Studenter delta på en ukes lang orientering før starten av klassene der de kan bli komfortabel med campus, andre studenter, og lærere og ansatte. Fortsatt støtte inkluderer månedlige aktiviteter, International Club, en Mentor Program, og daglige arbeidstid for å snakke direkte til en internasjonal rådgiver.

Steder

Utica

Address
Mohawk Valley Community College
1101 Sherman Drive

13501 Utica, New York, USA

Roma

Address
Mohawk Valley Community College
Second campus
1101 Floyd Ave.

13440 Roma, New York, USA