Naples Air Center

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Napoli Air Center (NAC) er premier Flight School i Florida tilbyr profesjonell og privat / fritids flight trening under (Tidligere JAA) og FAA lisensiering myndigheter. Fra april 2012, European Aviation Safety Agency (EASA) Pilot Training er det nylig gjennomført standard erstatter JAA for enhver pilot som mål å fly i Europa. NAC tilbud Godkjent EASA Pilot Training i USA av EASA lisensiert og godkjent svært erfarne Flight og Ground instruktører. I tillegg, NAC tilbyr også FAA trening under FAR Part 141 trening og FAR Part 61 treningsprogrammer. Enten du oppfylle drømmen om å bli en pilot profesjonelt eller privat, vil vi hjelpe deg i å nå målet ditt.

Fly NAC eier 24 av de 27 flyene som brukes for Flight Training. Det er ingenting viktigere enn å eie våre fly som vi er interessert i deres vedlikehold. Eie våre fly har også studenter tillit i den økonomiske stilling i selskapet. NAC tilbyr opplæring i ulike fly fra opprinnelige "seks pack" til "glass" og LOFT (linje orientert Flight Training). Denne treningen er viktig fordi den åpner sysselsetting prospekter på alle fly. Vår flyflåte har en utmerket track record i sikkerhet og pålitelighet. Deres design kombinerer stabilitet og smidighet, som er de optimale kravene i opplærings verden. service Centers NAC er tildelt av noen av de store navnene i fly produksjon som areal vedlikeholds representanter for å fullføre sitt garantiarbeid på nye fly. Vår vedlikehold er av de høyeste standarder tillater oss å holde representasjoner på vegne av Piper og Cirrus for mer enn 10 år, bare for å nevne noen. NAC vet sikkerhet er hjørnesteinen i all virksomhet og disse selskapene gjenkjenne det. Vår vedlikehold anlegget har vært en godkjent FAR §145 reparasjon stasjonen i mer enn tre tiår; dette har våre anlegg til høyere standarder enn vanlige bensinstasjoner. Dette betyr at vi er inspisert mer å garantere dette høyere nivå av sertifisering; vår Vakt opprettholder denne standard med letthet gjennom sin kompetanse. vellykket nyutdannede Våre kandidater taler for seg selv som de kunne nå sitt mål om å jobbe for et flyselskap. Vi kan sette deg i kontakt med allerede vellykkede kandidater til å få reell livserfaring. RESULTATER Du er bare så god som pilotene vi trener så vi måler oss selv ved din suksess. Og med en 96% første førstegangs bestått kurs, våre kandidater er blant noen av de høyeste achievers i bransjen. Våre Tallene taler for seg selv klasse størrelser Det er mange små forskjeller i hvordan vi gjør ting som legger opp til en stor forskjell i resultatene våre. En av disse funksjonene er vår tro på å trene mindre grupper, gjør dette at vi kan tilby et mye mer personlig og fordelaktig tilnærming for hver enkelt. Også benytter NAC en synkron opplæring tilnærming. Med andre ord, når du lærer teorien i den innledende fasen, vil du også være å utvikle dine flyr ferdigheter i tandem. Vi mener bestemt denne tilnærmingen hjelper våre studenter forstå teorien som de er praktisere det de lærer. Våre ansatte NAC gir verdensklasse opplæring og instruksjon til alle sine studenter. Vi er opptatt av å sette de beste verdiene og praksis at flyselskapene setter størst i profesjonelle piloter. NAC syssels faste heltids instruktører som inkluderer både livslang profesjonelle instruktører, samt pensjonert kommersielle og corporate jet piloter.

Vi er stolte av å kunne tilby en helt ny Redbird FMX sertifisert simulator ,!

New Teknologisk avanserte EASA ATPL Theory Learning

Vi bruker den neste generasjonen av mobil læring, og er den første noensinne app til å tilby en komplett og fullt godkjent EASA ATPL kurset som integreres i den digitale flight bag.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

EASA (Det Europeiske Flysikkerhetsbyrå) Pilot Trening

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Naples

EASA (European Aviation Safety Agency) Pilot Training er standard for enhver person som ønsker å fly i Europa. NAC anlegg tilbyr Godkjent EASA Pilot Training i USA, med våre britiske treningspartner, med svært erfarne EASA Flight og Ground instruktører ... [+]

EASA (European Aviation Safety Agency) Pilot Training er standard for enhver person som ønsker å fly i Europa. NAC anlegg tilbyr Godkjent EASA Pilot Training i USA, med våre britiske treningspartner, med svært erfarne EASA Flight og Ground instruktører.

Piloter vil trene for europeiske sertifikater og rettigheter uten konvertering nødvendig ved retur til noen EU-FCL regulert landet. I forbindelse med vår treningspartner, vil NAC anlegg tilbyr et komplett utvalg av fly og bakke kurs for alle typer EASA trening mulig.

På Naples Air Center kan du få ditt europeiske EASA-JAA lisenser for en brøkdel av hva du betaler i Europa, og i den vakre Florida miljøet!

Ved gjennomføring av dette kurset vil du holde: - FAA privatflygersertifikat - FAA Instrument Rating - EASA (tidligere JAA) Kommersielle Pilots Licence - EASA (tidligere JAA) Instrument Rating - EASA (tidligere JAA) Multi Engine Rating - EASA (tidligere JAA ) Frozen Airline Transport Pilots Licence... [-]


FAA Flytrening

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Naples

FAA Private Pilot Certificate Kurset er inngangskurs for alle piloter, uansett om du skal videre til et flyselskap karriere eller som ønsker å forbli som et rekreasjons pilot dette er det første kurset vi gjennomføre. Under trening vil du lære de grunnleggende ferdighetene som er involvert i å manøvrere et fly, navigasjonsteknikker samt grunnleggende instrumentflygeferdigheter for ... [+]

FAA Part 141 Flight Training

FAA Private Pilot Certificate Kurset er inngangskurs for alle piloter, uansett om du skal videre til et flyselskap karriere eller som ønsker å forbli som et rekreasjons pilot dette er det første kurset vi gjennomføre. Under trening vil du lære de grunnleggende ferdighetene som er involvert i å manøvrere et fly, navigasjonsteknikker samt grunnleggende instrumentflygeferdigheter for flyging i dag visuelle meteorologiske forhold. Trening blir normalt utført i et enkelt motors fly.

35 timer flygeinstruksjon (20 timer med en instruktør) - 20 timer bakken skole FAA Part 141 - Karriere pilotkurs

Følgende kurs er pakket sammen for den som ønsker å komme til Napoli Air Center og 7 måneder senere la klar for en pilot karriere.... [-]


Videoer

NAC - Naples Air Center

Intro to NAC