North Park University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En rik historie ...

Grunnlagt i 1891 av den evangelisk Covenant Church, er North Park Universitetet ligger på Chicagos nordsiden og registrerer 3200 studenter fra hele landet og verden. På North Park, innebærer fortreffelighet ikke bare en dyp tradisjon i liberal arts og den kristne tro, men også en ånd av innovasjon, nå ut til å tjene og å lære av den dynamiske samfunnet rundt oss.

Tilkoblinger lokale og globale ...

North Park arbeider for å engasjere nabolaget og byen som vi lever på en måte som beriker livet av campus og knytter oss til de ulike mennesker i Chicago som har røtter strekker seg over hele verden. Graduate og spesiell studieprogrammer bringe voksen, arbeider fagfolk til campus på kveldstid og i helgene. Tilsiktet engasjement for byen Chicago støtter og utfyller styrke ressursene universitetets i liberal arts samt i spesialiserte områder som næringsliv, helsefag og utdanning.

Utpreget kristent ...

Vi er et kristent universitet, forpliktet til å forholde tro på Jesus Kristus til målene for høyere utdanning. Ours er ikke en konforme miljø; aksept for mangfold og økumenikk er en ånd av vår campus. Vår dør er åpen for studenter som anerkjenner at utdanning innebærer alltid verdier. I North Park klasserom, vil du finne en full-time fakultetet av oppnådd kristne lærere og forskere, og på vår campus, et fellesskap av tro.

Lær mer ...

Vi inviterer deg til å lære mer om North Park-et spesielt sted med en historie som strekker seg tilbake mer enn et århundre, og en fremtidig utvidelse for å møte morgendagens utfordringer. Vi er på jakt etter menn og kvinner som lengter etter å vokse i kunnskap og tro, og som ønsker en følelse av yrke gjennom lederskap og et liv i tjeneste i et globalt samfunn.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs » Se Pre-Meds » Se Kurs - HealthcareStudies » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se BA'er » Se BSc'er » Se Kurs - Lawstudies » Se Bachelor - Bachelor » Se Master » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Pre-kunst Terapi

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Chicago

North Park University pre-profesjonell spor for kunstterapi er en sekvens av kurs og rådgivning som vil gi deg et solid fundament for dine applikasjoner til konkurransedyktige kunst terapi graduate-programmer rundt om i landet. Den pre-kunstterapi sporet skal ledsage en major-oftest kunst eller psykologi-der finner du også få en dypere forståelse av sinnet og den terapeutiske natur å skape kunst ... [+]

Pre-Art Therapy

North Park University pre-profesjonell spor for kunstterapi er en sekvens av kurs og rådgivning som vil gi deg et solid fundament for dine applikasjoner til konkurransedyktige kunst terapi graduate-programmer rundt om i landet. Den pre-kunstterapi sporet skal ledsage en major-oftest kunst eller psykologi-der finner du også få en dypere forståelse av sinnet og den terapeutiske natur å skape kunst.

Rådgivning

Pre-kunstterapi studenter rådes ved fakultetet i Art Department, ofte Kelly VanderBrug. VanderBrug er førsteamanuensis som ga henne BFA grad og BA i kunsthistorie fra Calvin College, og en MFA i maleri fra Washington University. Hun vil snakke med deg om dine spesielle interesser i kunstterapi, og hjelpe deg å holde deg på sporet gjennom hele programmet på North Park for å sikre at du er forberedt for dine applikasjoner og intervjuer for kunst terapi skole.... [-]


Videoer

Undergraduate Academics

Welcome Back