Northwest State Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Northwest State Community College ( NSCC ) er en offentlig toårig høyskole akkreditert av North Central Association of Colleges and Schools. Northwest State Community College serverer Nordvest-Ohio med et bredt spekter av erfaringer, inkludert arbeidskraftopplæring skreddersydd for bedriftens behov, bransjeanerkjente sertifikater fra seks uker til ett år for jobber med høy etterspørsel, og to års grader som fører til våre fire- årspartnere eller lokale jobber.

På Northwest State Community College tror vi at alle har like muligheter til å lykkes, uavhengig av bakgrunn eller erfaring. Som sådan er vi forpliktet til å støtte deg i klasserommet og overvinne de mange livsbarrierer du kan møte for å fullføre legitimasjonen.

Vi er kjent i regionen og staten for å tilby en utdannelse av høy kvalitet som fører til gode lokale jobber innen produksjon, helsekarriere, industriell kunst og næringsliv. Våre bachelorstudenter finner i økende grad oss det foretrukne alternativet for å starte sin fireårige reise, med mange som begynner i løpet av videregående skoleår.

Steder

Archbold

Address
Ohio 34,22600
43502 Archbold, Ohio, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: