New York Conservatory for Dramatic Arts

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Her på New York Conservatory for Dramatic Arts (NYCDA) forstår vi at du betro oss med drømmen din, og vi tar dette ansvaret på alvor. Vi inviterer deg til å oppdage en blanding av fordeler uovertruffen hvor som helst i verden.

  1. VI ER svært selektive Mange scenekunst skoler aksepterer alle som betaler skolepenger, fortynne trening for de med virkelig potensial. I fjor så vi og audition tusenvis av studenter rundt om i landet og verden, før han startet noen få utvalgte. Det betyr at du ikke trenger å dele plass, ressurser eller oppmerksomheten til lærere med elever som ikke er kvalifisert til å være her. Skuespillererfaring er ikke nødvendig, men talent og lidenskap er et must.
  2. DU VIL TRENE I HJERTET AV NEW YORK CITY Blant fagfolk, er New York regnes som den mest respekterte skuespilleren opplæringssenter i vårt land, og alt er her for å opplyse og inspirere deg. På en gate, når som helst på året, kan du snuble på lysene, kameraer og buzz av en film, kommersielle eller TV-show i produksjon. Sjelen av virksomheten er alle rundt oss, og du kan være en del av det. Gjennom utenfor praksisplasser, skolearrangementer og daglig klasse arbeid, vil du skjerpe håndverket og bygge opp dine ferdigheter i den aller beste treningsfeltet i verden. Tre. Våre lærere og ansatte TA suksessen til hver elev PERSONLIG Våre lærere og ansatte er helt fokusert på suksess, bli kjent med din personlighet, sterke sider og områder de fleste behov for utvikling. Du kan også øve og opptre i klasse med jevnaldrende som er motiverte, talentfulle og som seriøs om å lære som du er. Og våre begrensede innmelding holder vår student-lærer ratio i nabolaget på 16: 1. Som et resultat, kan du forvente å være på kameraet nesten hver dag, og på radarskjermen av læreren din i hver klasse. Det er ikke uvanlig at en av våre lærere til å ringe en talentspeider eller annen kontakt industrien på vegne av en lovende student.
  3. Lærerne arbeider fagfolk og virkelig koblet inn for industrien Skuespillerprestasjonene er ikke et statisk virksomhet. Hvis aktørene ikke er involvert, de faller bak. Så vi tror det er viktig at alle lærerne våre også være arbeider fagfolk - proffene som har med sin energi, up-to-the-minute innsikt og visdom til klassen hver dag. Det betyr at deres virkelige livserfaring en dag kan være en del av det du lærer allerede neste dag.
  4. Den største uavhengige CASTING anlegget på Østkysten er i vår bygning Hver dag, topp avstøpning styremedlemmer audition profesjonelle skuespillere for spillefilm, TV-programmer og reklamer her på samme sted hvor du går til klassen! Som en NYCDA student, er du utsatt for prosessen, den interne driften av virksomheten og casting styremedlemmer selv. Gjennom student praksisplasser, er relasjoner ofte utformet med den uavhengige casting styremedlemmer du ser her i våre haller hver dag. Denne typen eksponering er uvurderlig og ikke tilgjengelig andre steder.
  5. Du oppgraderer KARRIERE-KLAR MED TRENING i både kunst og næringsliv til å handle Fungerende er både en kunst og en bedrift, så vi trener du mye i begge. Vår fungerende trening er bygget på Meisner tilnærming. I Platform år, integrerer kurset belastning stemme, filmvitenskap og improvisasjon med fysisk bevegelse og kameraarbeid. Film og TV År flytter til realitetene på kameraet media, fra film til prime time til såpeopera til reklame. I begge år vil du også lære en rekke praktiske ferdigheter som hver arbeidsdag skuespiller må vite - fra å skrive en effektiv CV til nyansene av on-set etikette. I to krevende, tilfredsstillende år vil du oppgradere fullt forberedt på å utføre tillitsfullt og profesjonelt i alle rollen din karriere.

  6. Du kan tjene en AOS i film og fjernsyn PERFORMANCE NYCDA tilbyr en førsteamanuensis i Administrativ Studies (AOS) studium i film- og fjernsyns Ytelse. Alle nylig inn studenter i Fall 2013 for Film og TV Resultater Program (2-årig) vil være på en grad spor for en AOS grad. Studiet er oppført i New York State Inventory of Registrerte programmer. Studenter som starter i høsten 2013 og i 2014, og som velger Film, TV og teater Program (3-årig), vil ikke være på et visst spor, men på det gjeldende sertifikatet spor.
  7. Du kan fortsette utdanning og forfølge en grad Kvalifiserte Conservatory nyutdannede som ønsker å oppnå en grad kan være i stand til å dra nytte av våre artikulasjon avtaler med Theater Program for Department of Performing Arts ved Adelphi University i Garden City, New York og School of Theater Arts og dans ved Universitetet i Northern Colorado i Greeley. Kreditt-overføringsavtalen som NYCDA har med University of West Florida har i tillegg NYCDA nyutdannede mulighet til å forfølge en BA i teater med spesialisering i Acting. Igjen, mange andre institusjoner også akseptere noen eller alle av våre studiepoeng ved overføring i.
  8. Du vil lære DE GRUNNLEGGENDE sammen med særegne behov av elektroniske medier Vår misjon er å gi studentene et grunnlag i skuespill teknikk basert på de tradisjonelle metodene som er nødvendige for sceneopptreden, og integrere det med ytelse kunstformer film og fjernsyn. Spesialisering kreves av på kameraet sjangere beveger seg utover den tradisjonelle tolkningen av dramatisk handling og litteratur, i den særegne behov justere ytelse metoder til elektroniske medier. NYCDA har som mål å trene kunstneren i en systematisk tilnærming til å handle, samtidig som det gir en utdannelse og forståelse av de tekniske og faglige kravene til disse fartsfylte og lønnsomme arenaer.
  9. AKKREDITERINGS The New York Conservatory for Dramatic Arts er et institusjonelt akkreditert medlem av National Association of Schools of Theatre og er chartret som en høyskole ved New York State.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Summer courses » Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Film Og Fjernsyn

Campus Heltidsstudier 1 år August 2018 USA New York

Advancement i Film and Television år er kun for inviterte, og er basert på lærerens vurderinger, faglig nivå og endelige forestillinger anmeldt ... [+]

Film og TV

&nbsp

Advancement i Film and Television år er kun for inviterte, og er basert på lærerens vurderinger, faglig nivå og endelige forestillinger anmeldt av fagkomiteen. Film and Television år bringer den unge skuespilleren til en verden av kameraet. Lære å integrere teknikken med forståelse og imøtekommende kravene i kameraet er målene i år. Det er forankret i Scene Study for kameraet, og konstituert Prosess for kameraet. Skuespillere utvide sin på kameraet håndverket med Audition for Film og TV, reklame og Daytime Drama. Skuespiller komedie Workshop, monologer og Voice-over-workshop fortsette å støtte aktører i deres vekst. Aktører i den siste semester begynner å bli introdusert til industrien. Å forberede dem, studentene ta en Business of Business verksted.De er invitert til å gjøre monologer for en jury av profesjonelle avstøpning direktører og agenter. En seks ukers workshop drevet av rollebesetningsansvarlig gir aktørene mulighet til å møte og jobbe med disse fagpersonene. Film-og TV års arbeid kulminerer med en enhet viet til å skyte et avsluttende prosjekt. I din siste semester: ... [-]


Plattformen år

Campus Heltidsstudier 1 år January 2019 USA New York

Trening fungerende instrument er det første målet i år en. The Meisner teknikken, tale og tekst, bevegelse og improvisasjon introdusere deg til veien av ... [+]

The Platform År

&nbsp

Trening fungerende instrument er det første målet i år en. The Meisner teknikken, tale og tekst, bevegelse og improvisasjon introdusere deg til veien for oppdagelse av seg selv som kunstner. Deretter begynner du å utforske de tekniske aspektene ved å jobbe foran et kamera og har mulighet til å lære nødvendige opplysninger for en skuespiller å fungere med profesjonalitet på et sett. Du kan også begynne å jobbe med håndverket. Du begynner å utforske de gitte omstendigheter av en scene og hvordan å eie dem i en autentisk måte, tar hva forfatteren har gitt deg og lære hvordan du gjør slike omstendigheter din sannhet. Mens det er mange fasetter til en vellykket skuespillerkarriere, starter det hele med den rene artisteri av skuespill. Så det første året på NYCDA er dedikert til å utvikle din fungerende instrument.Det er et spennende år der du finner deg selv som skuespiller og vokse, bygge grunnleggende ferdigheter og teknikker til å lage ekte, troverdige forestillinger. Vårt program er forankret i Meisner teknikken, utviklet av amerikanske mester Sanford Meisner. Du vil også studere Stanislavskij System of skuespill, som alle moderne skuespillerteknikk utlede. Selvfølgelig vil du også motta omfattende opplæring i stemmen, bevegelse, improvisasjon og mer. Utover i året vil du virkelig utvikle håndverket, utforske hver scene unike omstendighetene sannheter forfatteren har gitt deg drivstoff hver bevegelse, hvert impuls, hvert uttrykk og bøyning. Ved utgangen av dette året kommer veiskille hvor du erklære om du skal fortsette i vår Film... [-]


Teater

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 USA New York

Har du en forkjærlighet for scenen så vel som kameraet? Du kan utvide dine karrieremuligheter å inkludere teater-og bli en "trippel ... [+]

Teater

&nbsp

Har du en forkjærlighet for scenen så vel som kameraet? Du kan utvide dine karrieremuligheter å inkludere teater-og bli en "trippel trussel" skuespiller som gjør det hele med opplæring av våre teater år. I å utvide ditt repertoar av ferdigheter til scenen, vil du lære de unike vokal og fysiske ferdigheter som trengs for å utføre og prosjektet til publikum. Du vil også studere teater historie og teatralsk stiler i spennende, utradisjonelle klasser. Gjennom året vil du få alle dine ferdigheter sammen i en rekke ytelse muligheter, inkludert to produksjoner montert i faglige New York teater mellomrom. Det tar solid trening for å bevege seg sømløst fra en teaterforestilling til en film audition til en kommersiell voice-over standen til en tre-kamera såpe skyte. Målet med teater året er å gi deg muligheten til å gire uten å tenke.Når teppet går opp eller regissøren kaller "Handling" du vil være klar. ... [-]


Sommerkurs

Sommer Fungerende Treningsprogram

Campus Heltidsstudier 4 uker June 2018 USA New York

The New York Conservatory for Dramatic Arts tilbyr intensive 4-ukers sommeropplæringsprogrammer som begynner i juni og juli 2015. [+]

Hvis du er en videregående skole eller høyskole nivå student og er ikke sikker på om vår fulltidsstudium er riktig for deg, kan du få en smak av virksomheten første hånd gjennom vår unike Summer Konstituert Training Program. Det er en streng, men spennende fire-ukers program som tilbyr deg en utfordrende mulighet til å utforske skuespillerteknikk, kamera ytelse ferdigheter, kommersielle grunnleggende, film- og TV-grunnleggende, improvisasjon og mer, med en dedikert, profesjonell fakultet arbeider skuespillere og regissører. Du vil samhandle med studenter fra hele USA og verden og være en del av en virkelig unik New York kulturell opplevelse. Du vil også tjene seks omsettelige college kreditter når du fullfører 4-ukers program. Du vil også delta i en rekke utenomfaglige aktiviteter som bare New York kan tilby. Disse inkluderer møte bransje movers and shakers fra agenter til støping direktører til ekte skuespillere med nyttige råd. Stipend er tilgjengelig basert på en audition, og en 10% tidlig registrering rabatt er tilgjengelig hvis betalingen er fullført etter 27 mars.... [-]


Videoer

Welcome Video