New England Institute of Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

NEW ENGLAND fremste tekniske universitet For 75 år, har New England Tech forberedte studenter med den virkelige verden ferdigheter som trengs for å lande en stor karriere i utvalgte felt. Med erfarne og kunnskapsrike ansatte, up-to-date fasiliteter, state-of-the-art utstyr og innovative laboratorier, vi er uten sidestykke i å gi et førsteklasses teknisk utdannelse.

Som leder i teknisk karriere utdanning i Sørøst New England, Rhode Island New England Institute of Technology er en privat, non-profit teknisk fagskole tilbud førsteamanuensis, bachelor-, master- og Online grader i over 50 programmer. Hver og en har blitt nøye utformet med innspill fra både lærere og bransjeeksperter.

Fokus på New England Tech er å gi hver elev en solid balanse: en base av analytiske ferdigheter med hands-on trening. De fleste av våre Associate Degree programmer kan være ferdig i så lite som 18 måneder og våre Bachelorgrad programmer i så lite som tre år. I dag har påmelding vokst til 3000 studenter.

Hjertet og sjelen til disse programmene er lærerne. Fakultetet medlemmer er valgt for sin eksepsjonelle talent, kompetanse og praktisk erfaring. Utstyre dem med den nyeste teknologien og ressurser, og det er ikke rart våre studenter inn på arbeidsmarkedet så godt forberedt. New England Institute of Technology er akkreditert av New England Association of skoler og høyskoler, Inc., gjennom sin kommisjon for høyere utdanning.

Hvis du er i behov av et engelsk program før du starter studier ved Neit, vennligst klikk her for mer informasjon om våre ESL Bridge Program.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs » Se MSc » Se BSc'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

ESL Bro Program

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 10 uker July 2018 USA Warwick

ESL Bridge Program ved New England Institute of Technology (Neit) er utviklet for studenter å oppnå de engelskspråklige ferdigheter som kreves for å begynne høgskolenivå arbeid i en av våre 50 + førsteamanuensis, bachelor- og masterstudier. [+]

Den ESL Bridge Program ved New England Institute of Technology (Neit) er utviklet for studenter å oppnå de engelskspråklige ferdigheter som kreves for å begynne høgskolenivå arbeid i en av våre 50 + førsteamanuensis, bachelor- og masterstudier. Dette er en 30-ukers program delt inn i tre fjerdedeler av 10 uker hver. Programmet er utviklet for å hjelpe internasjonale studenter å oppnå ferdigheter i engelsk, slik at de kan begynne sine college kurs. Studentene skal forbedre sin evne til å forstå, lese, snakke og skrive engelsk for å kommunisere presist og delta med suksess i sine college kurs. Programmet er delt inn i tre nivåer av engelsk: (i) høy-middels, (ii) avanserte, og (iii) dyktigere. Studentene blir plassert i et nivå basert på deres TOEFL (Test av engelsk som fremmedspråk), IELTS (International English Language Testing System), eller PTE (Pearson tester av engelsk) scorer og kan legge inn sitt felt av tekniske undersøkelser når som helst under en 10-ukers sesjon hvis de får den nødvendige grad av engelskkunnskaper. Hver økt er koblet sammen med en liberal arts kurs. I tillegg til engelsk skal studentene lære studieteknikk for å gjøre dem mer dyktig i å håndtere sin tid og håndtering av kurs og vil arbeide med datamaskiner for å få digital kompetanse på høgskolenivå. Klassene vil også innlemme kulturkompetansekurs for å gjøre studentene med amerikansk kultur. Program Mission, mål og resultater Program Mission Oppdraget av engelsk som andrespråk Bridge Program er å forberede internasjonale studenter til å oppgi sine tekniske fagområde ved å hjelpe... [-]

Videoer

New England's Hands On Technical College - New England Tech

Why Employers Hire New England Tech Grads - Testimonials