North Central Missouri College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

North Central Missouri College er virkelig en bemerkelsesverdig college kjent for sin faglige dyktighet og sterk følelse av fellesskap. Vi tror vår utdanningsinstitusjon betyr valg og verdi. Det er mennesker samlet for å undersøke, oppdage, søke muligheter, og legge ut på utallige utfordringer for betterment.

Vår investering i undervisningen skaper en lærerik opplevelse som er intellektuelt utfordrende, og har en praktisk verdi langt utover klasserommet. Våre studenter er instruert av en talentfull fakultetet som investerer sin tid og energi for å sikre individuell suksess. Liten klasse størrelser og en rekke timeplaner råd fordeler som gir studentene muligheten til å lage sine egne læringserfaringer.

At North Central Missouri College, partnerskap programmer med næringslivet gir utvidet læringsmuligheter som fører til karriere oppføring og avansement. Flere oppsøkende programmer bringe læringslaboratorium for deg som er student. Treningsprogram som når inn på arbeidsplassen hjelpe elevene i overgangen fra klasserommet til en karriere. Med klasser tilbys ved Maryville, Chillicothe, Bethany, og Trenton, har vi begynt å regionalisere vår innsats for å tjene mangfoldige befolkning av elever funnet i Greater Northwest Missouri. Vi er stolte av bidragene til vår arv som inkluderer studenter fra rundt fire statlige regionen og internasjonalt også.

Enten du er en senior på high school søker dual kreditt, en nylig high school graduate, eller en retur høyskole student søker avansement, vil du finne at North Central Missouri College tilbyr en verden av potensiale! Vennligst utnytte vår katalog som en guide til de tjenester, akademiske programmer, kurs, aktiviteter, og ressurser tilgjengelig for deg på North Central Missouri College.

NCMC Mission

Oppgaven til North Central Missouri College er å bistå individer i vår pedagogiske / næringslivet for å oppnå sine mål gjennom åpent opptak, rimelige kostnader, progressive læreplanen og tjenester - levert av en omsorgsfull, kompetent personale i et trygt, teknologi-rikt læringsmiljø .

Steder

Trenton

Address
North Central Missouri College
1301 Main Street

Trenton, New Jersey, USA