Northeast Wisconsin Technical College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

NWTC ble grunnlagt i 1912 og er en nasjonalt rangert, toårig offentlig høyskole hvor studentene forbereder høyteknologiske karriere og starter sin bachelorgrad. I fjor tjente NWTC over 32 000 studenter; 7 800 studenter fulgte diplomer og arbeidet med over 1.100 bedrifter for kontraktstrening. Høgskolen har ønsket velkommen studenter fra mer enn 30 land over hele verden, inkludert Malaysia , Pakistan , Sør-Afrika , Brasil , Ghana , Spania , Polen og Kina .

Alle NWTC- studenter er utstyrt med ressurser som er nødvendige for å lykkes. Som et resultat har 93 prosent av grader karrierer innen seks måneder etter oppgradering; 80 prosent av disse gradsene er ansatt i sine karrierefelt. Hundrevis av grader fortsetter sin utdanning gjennom NWTCs overføringsavtaler med nesten 40 andre høyskoler / universiteter .

Start her. Gå hvor som helst!

Vårt oppdrag

Vi er en toårig teknisk høyskole, som serverer Nordøst-Wisconsin ved å gi utdanning, opplæring og livslang læring muligheter for enkeltpersoner og bedrifter som fører til utvikling av en dyktig arbeidsstyrke. Våre kunder stimulerer vår distrikts økonomiske vitalitet som følge av bruk av ferdigheter og kunnskaper som er oppnådd gjennom gjennomføring av sertifikater, grader, diplomer og kurs.

Vår visjon

NWTC er en banebrytende livslang læringskollege som forvandler, styrker og inspirerer.

Steder

Grønn havn

Address
2740 West Mason St.
WI 54303 Grønn havn, Wisconsin, USA

Marinette

Address
1601 University Drive
WI 54143 Marinette, Wisconsin, USA

Sturgeon Bay

Address
229 N. 14th Avenue
WI 54235 Sturgeon Bay, Wisconsin, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss