University of Pittsburgh at Bradford

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Pitt-Bradford er for studenter som ønsker å tjene en verdenskjent grad i en personlig, støttende og vennlig.

Du kan velge mellom mer enn 40 majors og 50 mindreårige, konsentrasjoner og pre-profesjonelle programmer. Du vil studere på våre 317-acre campus, som ligger ved foten av fjellkjeden Allegheny Mountains. Å være så nær naturen betyr at du vil ha unike muligheter til å studere både i klasserommet og utover.

Våre professorer er dedikert til undervisning. Du vil ikke finne graduate assistenter underviser kurs. Og siden våre klasser er små, vil våre professorer jobbe tett med deg for å gi deg personlig oppmerksomhet.

Vi er en fire-års regionale universitetsområdet til University of Pittsburgh system. Det betyr at du vil kunne benytte seg av Power of Pitt, og når du oppgraderer, vil du ha prestisjetunge University of Pittsburgh grad, Som er anerkjent over hele verden. Og vi jobber hardt for å gjøre det verdifulle grad overkommelig for deg. Mer enn 94 prosent av våre studenter får økonomisk støtte. Faktisk, i løpet av 2016-17 studieåret, gjennomsnittlig økonomisk støtte prisen var $ 17 900 for i-state studenter og $ 25 800 for out-of-state studenter.

For alle disse grunner, og flere:

  • The Princeton Review kåret oss til en av de 150 Best Value universiteter i USA.
  • TheBestColleges.org oppført oss som en av de 10 beste regionale studiesteder i USA.
  • USNews & World Report rangert oss som en av de beste regionale høgskolene i nord.
  • The Princeton Review anerkjent oss som en av de beste høgskolene i Nordøst for 13. år på rad.
  • Vi ble kåret til en College of Distinction ved høgskolen guide med samme navn for andre år på rad.
  • STEM Jobs kåret oss et 2015 STEM Jobs Godkjente College.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Science » Se Kurs » Se BA'er » Se BSc'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Science

Medarbeider Av Vitenskap I Petroleumsteknologi

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Bradford

Skal du jobbe i petroleumsindustrien og liker å fremme din utdanning? Eller er du interessert i å få en jobb i denne high-demand-feltet? I vårt program, vil du få den opplæringen du trenger for å bli en kvalifisert petroleums teknolog. Enten du jobber i bransjen eller håper å være. [+]

Associate of Science i Petroleumsteknologi Beskrivelse

Program Kontakt: Kropf, Matt Er du arbeider i petroleumsindustrien og liker å fremme din utdanning? Eller er du interessert i å få en jobb i denne high-demand-feltet? I vårt program, vil du få den opplæringen du trenger for å bli en kvalifisert petroleums teknolog. Enten du jobber i bransjen eller håper å være.

Vårt nylig endret program i samsvar med nasjonale standarder og til personal behovene til lokale, regionale og landsdekkende petroleumsindustrien.

Når du tjener to-årig utdanning, vil du ha mange jobbmuligheter både i vestlige Pennsylvania og Southern Tier av New York. Du vil også være forberedt på å jobbe i landet olje- og gassutvinning på landsbasis.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
University of Pittsburgh at Bradford
300 Campus Drive

Bradford, Pennsylvania, PA 16701 US