Provo College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Med tusenvis av nyutdannede langs Wasatch Front, Provo College er forpliktet til karriere utdanning i Utah. Vår misjon er å hjelpe engasjerte studenter oppnå givende karriere gjennom elevsentrert opplæring og utdanning av høyeste kvalitet. Vi utføre dette oppdraget ved å lære de ferdighetene som gjelder direkte til markedet og at arbeidsgivere ønsker å ansette. I dagens arbeidsmarked, universitetsutdannet med karrieren spesifikke ferdigheter er i etterspørselen. Provo College's programmer er utviklet med fagfolk som hjelper oss med utvikling av læreplaner og også rekruttere våre kandidater. Du vil motta hands-on læring i klasserommet som beviser dine ferdigheter og reduserer behovet for on-the-job training.

Grader og diplomer som blir lagt merke til. Fleksible kurs som arbeider med planen. Akselererte programmer slik du er ferdig raskere. Dette er ting våre studenter elsker om Provo College. Du vil få praktisk erfaring både i klasserommet og gjennom externships på top-notch firmaer som kan utvikle seg til heltidsstillinger. Du vil lære av erfarne lærere til å gå inn i arbeidsstokken med selvtillit.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate Degrees - AcademicCourses » Se BBAs » Se Associate Degrees - HealthcareStudies » Se Kurs » Se Diplomer » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se Bachelor - Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Høgskolegrad

Førsteamanuensis I Personlig Fitnesstrening

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Provo

Personal Fitness Training Associate of Science grad var utformet for å gi nyutdannede med de kunnskaper, ferdigheter og evner til å kvalifisere for entry-level personlig trener eller lederstillinger i treningssentre, treningssentre, private studioer, corporate velvære programmer eller å begynne sin egen personlige egnethet bedrift... [+]

Personal Fitness Training Associate of Science grad var utformet for å gi nyutdannede med de kunnskaper, ferdigheter og evner til å kvalifisere for entry-level personlig trener eller lederstillinger i treningssentre, treningssentre, private studioer, corporate velvære programmer eller å begynne sin egen personlige egnethet bedrift.

Programoversikt

De Utah Administrativ langsiktige prognoser prognosen at trenere vil være blant de raskest voksende karrierer gjennom 2020, med en anslått samlet jobb vekst på 36% eller 3,110 jobber (Utah Department of Workforce Services Administrativ Anslag 2012). Vi har for tiden skoler med Personal Fitness Training Program i Murray og Layton. Ring oss i dag og finn ut hvordan du kan komme i gang med en Personal Fitness Training Degree i dag.... [-]