Les den offisielle beskrivelsen

Om The Recording Connection

En oppdeling av Recording, Radio, Film og Culinary Connection (RRFC), er Recording Connection en industri-anerkjent fagskole rettet rundt å gi deg praktisk, en-til-en trening for en karriere som lydtekniker eller musikkprodusent. Vårt overordnede mål er ikke bare å utstyre deg med de ferdighetene du trenger, men også for å hjelpe deg å bryte inn i bransjen ved å sette deg i en posisjon til å få on-the-job erfaring samtidig som viktige bransje tilkoblinger.

Gjennom vårt revolusjonerende mentor-lærling (extern) læring tilnærming, pare vi hver av våre studenter med en faktisk musikkprodusent eller lydtekniker som gir en-til-en opplæring i en ekte platestudio. Vårt program kombinerer en strukturert, men likevel fleksibelt læreplanen med en stor mengde hands-on trening i studio, noe som gjør at våre studenter ikke bare å lære det grunnleggende av produksjon, innspilling og miksing, men virksomheten aspekter ved å drive et studio, som samt den interne driften av næringen selv. Siden starten i 1989 har Recording Connection utvidet sin rekkevidde i alle 50 stater, samt i Canada, Australia og Storbritannia, til slutt plassere mer enn 11.000 studenter som lærlinger (externs) i reelle opptaksstudioer over tre kontinenter. Vår veiledning stab består av selve produsentene og ingeniører i verdensklasse studioer, mange av dem regelmessig arbeider med Grammy-vinnende, Platinum selgende artister. Vi nøye skjermen våre mentorer for å sikre at de er å gi våre studenter den beste utdanningen mulig, samt de beste muligheter til å få kontakt med næringen i prosessen. The Recording Connection on-the-job lyd opplæringsprogram er et utmerket valg for alle som har en lidenskap for å starte en karriere som lydtekniker, musikkprodusent, leve lydtekniker, musikk plateartist, live DJ, komponist eller annen industri profesjonell. Vår unike tilnærming setter deg på rett sted til rett tid med de rette folkene til å hjelpe deg å bryte inn i bransjen.

Mulige Karriereveier

Innenfor vår grunnleggende lydteknikk og musikkproduksjon kurs, er vi i stand til å koble studenter med mentorer som spesialiserer seg i sitt valgte sjanger eller interessefelt. Vi tilbyr for tiden tilpasset opplæring for følgende karriereveier:

Elektronisk musikk produksjon Hip-hop musikk produksjon / beat gjør Levende lyd engineering Post produksjon lyd Audio for film, TV og dataspill Touring DJ Musikkbransjen (artist management, etikett executive, etc.)

Topp ti grunner til å vurdere opptaks Connection:

  1. Lær nærheten av der du bor. (250 byer å velge mellom)

Med over 250 steder over hele landet, kan vi trene deg i en ekte lydstudio innen kjøreavstand fra der du bor. Du trenger ikke å flytte, avslutte jobben din eller si farvel til dine eksisterende forbindelser.

  1. Lav undervisning

Med skyrocketing utdanning kostnader, er det ikke uvanlig for studenter å rack opp titusenvis av dollar i gjeld før de oppgraderer. For ambisiøse fagfolk, kan dette ende en karriere før den begynner. Vi holder vår undervisning rimelig ($ 9400, alle forsyninger inkludert, ingen gebyrer) slik at du kan fokusere på din karriere, ikke på hvordan du kommer til å betale dine regninger.

  1. Forbered deg på en rekke musikkbransjen karrierer

Enten du ønsker å produsere, komponere, ingeniør, DJ eller utføre; enten du liker hip hop, elektronika, country, pop, rock eller jazz; vi skreddersy pensum til dine behov, og vi koble deg med en mentor som kan hjelpe deg å nå dine spesifikke karrieremål.

  1. Fast jobb plassering assistanse

Takket være vår unike tilnærming, mange av våre studenter få leid av sine mentorer eller tilkoblinger gjort gjennom sine mentorer. Men på Recording Connection, overlater vi ingenting til tilfeldighetene. For hver av våre studenter, gir vi ekstra støtte, opplæring og jobb plassering assistanse i inntil ett år etter endt utdanning.

  1. Lær som lærling (extern), ikke et klasserom student eller praktikant

Som et opptak Connection student, er du ikke en student blant dusinvis konkurrerer om en lærerens oppmerksomhet i et klasserom. Heller ikke er du bare en lærling som tar ut søpla (selv om husarbeid er en naturlig del av studio liv). Du er lærling (extern) som har blitt tildelt en ekte produsent / tekniker for personlig on-the-job training. Du er ikke bare å lære begreper fra en lærebok: du lære triks av handelen fra en ekte proff.

  1. Arbeid på din egen musikk karriere

En av de tingene våre studenter liker best om opptak Connection er at vår kurs gjør dem i stand til å anvende det de lærer å lage sin egen musikk. Mens mange av våre studenter ønsker bare å konstruere og produsere for andre, mange andre ønsker å produsere sin egen musikk. Våre kurs kan du opp ditt eget spill. Du vil lære å spille inn, mikse og lage din egen musikk, og enda bedre, få det hørt av selve musikkbransjen fagfolk som kan hjelpe deg å få det ut der.

  1. Lær industristandard utstyr og programvare

Siden du lærer i en ekte lydstudio, vil du naturligvis være å lære å bruke utstyret og programvaren som proffene bruker, fra vintage amper til virtuelle plugins, fra analog til digital. Du vil lære den industristandard Pro Tools, samt andre programmer som Logic, Reason og Ableton. Og du får til å øve på utstyr og programvare uten å konkurrere med andre studenter for praksis tid.

  1. En-mot-én veiledning

I et opptak Connection klasse, er det bare én student: deg. Ingen klasser med dusinvis av andre studenter. All trening foregår en-mot-en i studio, bare du og din mentor. Ingen glatter over ting du ikke forstår. Lær i ditt eget tempo. Spør hva spørsmål du vil. Dette personlig oppmerksomhet er det som hjelper mennesker som deg bli gode produsenter og ingeniører. Og det er det vi er ute etter.

  1. verdensklasse mentorer med ekte album studiepoeng

I andre skoler, lærere har ofte sine grader og diplomer som henger på veggen. I den virkelige musikkbransjen, er suksess måles på andre måter. Vi samarbeider med topp produsenter og ingeniører over hele landet til å veilede våre studenter-folk som jobber med super talent som Taylor Swift, Lady Gaga, U2, Aerosmith, Kendrick Lamar og mange, mange andre. Du vil sannsynligvis ikke finne høyskoleutdannelse som henger på veggene i din mentor studio, men du kan bare se noen gull og platina Records, og kanskje til og med en Grammy eller to.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Recording Connection Audio School

En grundig kjennskap til Ableton Live er viktig hvis du planlegger å være en elektronisk musiker eller klubb DJ. Med sin kombinasjon av kraftige on-board virtuelle instru ... [+]

OPPLÆRING I Ableton Live: tilgjengelig i alle 50 stater og Canada.

Siden 1989 har Recording Connection plassert mer enn 11.000 studenter som arbeider lærlinger (externs) i selve innspillingsstudioer over hele USA, så vel som i Canada, Australia og Storbritannia Våre studenter er veiledet av profesjonelle lydteknikere og musikkprodusenter, inkludert mange som har jobbet på Grammy-vinnende, Platinum selgende prosjekter ved noen av de største navnene i bransjen. Hver Opptak Connection mentor er skjermet nøye for å sikre at de har dokumentert erfaring og kunnskap til å hjelpe våre elever får sine karrierer av bakken.

Om vår Ableton Live Course Curriculum

En grundig kjennskap til Ableton Live er viktig hvis du planlegger å være en elektronisk musiker eller klubb DJ. Med sin kombinasjon av kraftige on-board virtuelle instrumenter, kraftige arrangement verktøy og live-performance evner, er Ableton unikt tilpasset behovene til dagens elektroniske musiker. Når den brukes med den rette kontrolleren, er Ableton stand til å være det eneste instrumentet du trenger for å designe, innspilling og utfører dine mikser. ... [-]

USA Los Angeles Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle (upon Tyne) Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Kork Bournemouth Croydon London bydel i Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Recording Connection Audio School

Designet med den alvorlige fremadstormende produsent / tekniker i tankene, bygger vår avansert kurs på fundamentet lagt av den grunnleggende læretid kurs, og gir deg muli ... [+]

For den seriøse produsent: Vår Advanced Audio Engineering & Music Production kurset er tilgjengelig i alle 50 stater og Canada.

Siden 1989 har Recording Connection hjulpet tusenvis av studenter bryte seg inn i musikkbransjen ved å plassere dem som lærlinger (externs) i ekte innspillingsstudioer over hele USA, Canada, Australia og Storbritannia Våre studenter er opplært av verdensklasse produsenter og ingeniører, mange av dem har jobbet med noen av de største navnene i bransjen. Hver mentor er nøye undersøkt for å sikre at våre elever får en god utdanning fra noen med dokumentert erfaring i bransjen.

Om vår Advanced Audio Engineering & Music Production kurs

Designet med den alvorlige fremadstormende produsent / tekniker i tankene, bygger vår avansert kurs på fundamentet lagt av den grunnleggende læretid kurs, og gir deg muligheten til å ta dine ferdigheter til neste nivå gjennom intensive hands-on læring.... [-]

USA Los Angeles Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle (upon Tyne) Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Kork Bournemouth Croydon London bydel i Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Recording Connection Audio School

Du drømmer om det om natten. Du plage over det i løpet av dagen. Du vet du har naturlig talent, og du tror du har det som trengs for å gjøre det i bransjen som en elektro ... [+]

Innspillingen FORBINDELSE ELEKTRONISK MUSIKK PRODUKSJON PROGRAM: tilgjengelig i alle 50 stater og Canada.

Med hundrevis av steder over hele USA, Canada, Australia og Storbritannia, plasserer Recording Connection tusenvis av studenter som arbeider lærlinger (externs) i ekte innspillingsstudioer over hele verden. Våre studenter er veiledet av øverste hylle produsenter og ingeniører, og mange av dem arbeider med Platinum-salg og Grammy-vinnende kunstnere. Vi viser våre mentorer nøye for å sikre at de har dokumentert erfaring og kunnskap til å hjelpe våre studenter starte sin karriere.

Mer om opptak Connection Electronic Music Training Program

Du drømmer om det om natten. Du plage over det i løpet av dagen. Du vet du har naturlig talent, og du tror du har det som trengs for å gjøre det i bransjen som en elektronisk musikk produsent. Det eneste problemet er at hvis du kommer til å være noe mer enn en "soverom produsent," har du til å opp spillet-og din du kan egentlig ikke få det du trenger i noen dyre college klasserommet. Du trenger studio erfaring, du trenger veiledning av en mentor, og du trenger forbindelser. Masse tilkoblinger. Du trenger å få foten i døren.... [-]

USA Los Angeles Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle (upon Tyne) Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Kork Bournemouth Croydon London bydel i Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Recording Connection Audio School

Ta din beat-making og hip-hop musikk produksjon til det faglige nivået ved apprenticing (externing) i et ekte studio sammen med en stor Hip-Hop Producer ... [+]

Ta din beat-making og hip-hop musikk produksjon til det faglige nivået ved apprenticing (externing) i et ekte studio sammen med en stor Hip-Hop Producer.

Siden 1989 har Recording Connection hjulpet mer enn 11.000 studenter bryte inn i bransjen ved å plassere dem som arbeider lærlinger (externs) i reelle opptaksstudioer over hele USA, så vel som i Canada, Australia og Storbritannia Våre veiledere er nøye undersøkt , etablerte fagfolk med påvist omdømme og ferdigheter, og mange av dem arbeider med Grammy-vinnende og Platinum selgende artister. Det er slett ingen bedre måte å starte din karriere musikkproduksjon og lydteknikk enn ved å lære sammen med noen som dette.

Drømmer du om en karriere som Hip-Hop musikkprodusent, Beat Maker, Songwriter eller Audio Engineer? Er du allerede lage dine egne beats og ønsker å ta det til neste nivå? Er du en rapper eller fri stil forfatter av rim som ønsker å lære å sette dine rhymes til musikk? Ser du deg selv som en up-and-coming hip-hop mogul som Common, Dre, Timbaland eller Russell Simmons? Er du er en seriøs ung mann eller kvinne som er klar til å jobbe hardt for å oppnå drømmene dine? ... [-]
USA Los Angeles Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle (upon Tyne) Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Kork Bournemouth Croydon London bydel i Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Recording Connection Audio School

Hører du musikken i hodet ditt, og lengter etter en brukervennlig måte å bringe denne musikken gjennom høyttalerne eller på dansegulvet? Ser ikke lenger enn Logic Pro X, ... [+]

LÆR LOGIC PRO med innspillingen FORBINDELSE: tilgjengelig i alle 50 stater og Canada.

Siden vi startet over 25 år siden, har den Recording Connection plassert over 11.000 studenter som arbeider lærlinger (externs) i reelle opptaksstudioer over hele USA, så vel som i Canada, Australia og Storbritannia Dette innebærer samarbeid med hundrevis av topp profesjonelle produsenter og ingeniører til å veilede våre studenter. På grunn av våre høye standarder og relasjoner vi har utviklet gjennom årene, er vi i stand til å plassere våre studenter med noen av de mest garvede proffer i bransjen, og mange av dem arbeider med Grammy-vinnende og Platinum selgende plateartister. Arbeider fagfolk av dette kaliberet bidrar til å sikre våre elever får den opplæring og tilkoblinger de trenger for å lansere sine egne karrierer. ... [-]

USA Los Angeles Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle (upon Tyne) Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Kork Bournemouth Croydon London bydel i Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Recording Connection Audio School

Etter å ha mottatt praktisk, en-til-en opplæring i lydteknikk og musikkproduksjon med en erfaren profesjonell, er neste steg å bli sertifisert i Pro Tools ™. Vi er stolte ... [+]

Bli sertifisert i PRO TOOLS ™! Demonstrere for bransjen at du har ferdigheter til å levere under press

Etter å ha mottatt praktisk, en-til-en opplæring i lydteknikk og musikkproduksjon med en erfaren profesjonell, er neste steg å bli sertifisert i Pro Tools ™. Vi er stolte og glade for å tilby denne muligheten gjennom opptak Connection er Pro Tools ™ sertifiseringsprogrammer. Dette forteller bransjen at du ikke lenger er en student, men en sertifisert profesjonell, klar til å takle ethvert prosjekt.

Du er kvalifisert til å ta våre lyd sertifiseringsprogrammer hvis du:

Har uteksaminert fra Recording Connection kurs i Audio Engineering og musikkproduksjon; ELLER Har uteksaminert med et sertifikat, diplom eller en grad fra en annen lyd skolen. ... [-]
USA Los Angeles Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle (upon Tyne) Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Kork Bournemouth Croydon London bydel i Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Recording Connection Audio School

Forbered deg på en karriere som lydtekniker lære direkte fra proffene, apprenticing (externing) under en erfaren lydtekniker. Bryte seg inn i musikkbransjen ved å få inn ... [+]

Audio Engineering

Siden starten i 1989 har Recording Connection hjulpet tusenvis av studenter starte sin karriere ved å plassere dem som arbeider lærlinger (externs) i ekte innspillingsstudioer over hele USA, Canada, Australia og Storbritannia Dette gjør vi ved å samarbeide med hundrevis av nøye skjermede produsenter og ingeniører til å veilede våre studenter on-the-job og en-mot-en. Mange av våre mentorer er Grammy-vinnere som har jobbet med superstjerner og Platinum selgende artister.

The Recording Connection Audio Engineering Program Drømmer du om å jobbe i studio med noen av de beste musikerne i verden? Har du en god øre for hva som høres bra og ønsker å utnytte at talent for inntekt? Vil du gjøre dine egne opptak hjemme, men ønsker å ta dine ferdigheter til neste nivå? Elsker du den kreative energien til å spille inn i et studio? Jobber du godt under press? Er du i stand til å arbeide med ulike typer personligheter? Er du kreativ, pålitelig og hardt arbeidende? Hvis du svarte ja på noen av spørsmålene ovenfor, kan du lese på: ... [-]
USA Los Angeles Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle (upon Tyne) Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Kork Bournemouth Croydon London bydel i Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Recording Connection Audio School

Hvis du kommer til å være vellykket som en rekord executive, etikett eier eller band manager, du virkelig trenger å være smart og bevisst om ditt valg av musikk skolen. D ... [+]

Innspillingen FORBINDELSE MUSIKK BUSINESS PROGRAM: tilgjengelig i alle 50 stater og Canada.

Med hundrevis av steder over hele USA, Canada, Australia og theU.K. har Recording Connection hjulpet tusenvis av studenter finner veien inn til givende musikk industrien karriere ved å plassere dem som arbeider lærlinger (externs) i selve innspillingsstudioer. Hver student er koblet sammen med en mentor, en vellykket arbeider produsent / ingeniør med lang erfaring og ekte album studiepoeng. Vi samarbeider med hundrevis av musikk fagfolk over hele verden, mange av dem arbeider med Platinum-salg og Grammy-vinnende kunstnere, for å sikre at våre elever får den beste veiledning, utdanning og muligheter mulig. ... [-]

USA Los Angeles Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle (upon Tyne) Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Kork Bournemouth Croydon London bydel i Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Recording Connection Audio School

Musikk produsere er en viktig del av musikken innspillingsprosessen. Mens lydtekniker fokuserer mest på de tekniske aspektene ved opptak, fokuserer musikkprodusenten mer ... [+]

Gjennom mentor-lærling (extern) tilnærming, har Recording Connection hjulpet tusenvis av studenter ved å plassere dem i innspillingsstudioer over hele USA, så vel som i Canada, Australia og Storbritannia for å oppnå dette samarbeider vi med hundrevis av profesjonelle produsenter og ingeniører over hele verden til å veilede våre studenter en-til-en. Disse veilederne er nøye undersøkt for å sikre at de har gode resultater og ferdigheter for å hjelpe våre elever lykkes, og mange av våre mentorer er Grammy-vinnerne med Platinum selgende album deres kreditt.

musikk produksjon

Musikk produsere er en viktig del av musikken innspillingsprosessen. Mens lydtekniker fokuserer mest på de tekniske aspektene ved opptak, fokuserer musikkprodusenten mer på den kunstneriske prosessen. Han / hun hjelper forme lyden, slik at kunstneren å få ikke bare lyden, men også følelsen de sikter til. Dette krever at musikkprodusenten for å være en tekniker, musiker, trener og artist i ett. Det er ikke en jobb for alle, men for den rette personen, er det en veldig givende karriere med potensial for noen alvorlige inntekter.... [-]

USA Los Angeles Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle (upon Tyne) Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Kork Bournemouth Croydon London bydel i Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
6 - 6 måneder
Campus
Les mer på norsk
Recording Connection Audio School

Ved opptak Connection, vil du motta vår eksklusive en-mot-en veiledning som du lærer hands-on, arbeider sammen med topp fagfolk i ditt interessefelt. Vi samarbeider med p ... [+]

LÆR POST PRODUCTION AUDIO ON-THE-JOB. Finnes i alle 50 stater og Canada, BARE GJENNOM OPPTAK FORBINDELSE

Med steder over alle 50 stater, samt i Canada, Australia og Storbritannia, har Recording Connection hjulpet tusenvis av studenter lansere sine musikkbransjen karrierer over det siste kvart århundre. Vår kollektiv av mentorer inneholder hundrevis av erfarne produsenter og ingeniører med real album studiepoeng, hvorav mange jobber med Grammy-vinnende og Platinum selgende plateartister og musikere. Vi viser våre mentorer nøye for å sikre at våre studenter får den høyeste kaliber av trening og veiledning, slik at de kan koble til musikkbransjen og gå videre til vellykkede karrierer av sine egne. ... [-]

USA Los Angeles Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle (upon Tyne) Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Kork Bournemouth Croydon London bydel i Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Recording Connection Audio School

Pro Tools ble utviklet av en gruppe lydteknikere ut av det økende behovet for et program som kan gjenskape funksjonene til dyre studio-utstyr i et digitalt miljø. Siden s ... [+]

Innspillingen FORBINDELSE PRO TOOLS kurset er tilgjengelig i alle 50 stater og Canada.

Med steder over alle 50 stater og på tre kontinenter, har Recording Connection vært å plassere sine studenter som arbeider lærlinger (externs) i reelle opptaksstudioer over hele USA, Canada, Australia og Storbritannia Vi samarbeider med kun de mest erfarne produsenter og ingeniører til mentor våre studenter, mange av dem jobber jevnlig med noen av de største navnene innen musikk. Arbeide med fagfolk av denne kaliber bidrar til å sikre våre studenter har best sjanse til å lansere sine egne vellykkede musikkbransjen karrierer.

Lær å bruke Pro Tools, The Music Industry Standard Digital Audio Workstation! ... [-]
USA Los Angeles Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle (upon Tyne) Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Kork Bournemouth Croydon London bydel i Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Recording Connection Audio School

Du har sannsynligvis allerede klar over dette, men bare for å være klart: hvis du ønsker å bli en vellykket turné DJ, vil du ikke få verktøy, ferdigheter eller tilkobling ... [+]

Innspillingen FORBINDELSE TOURING DJ PROGRAM: tilgjengelig i alle 50 stater og Canada.

Med hundrevis av steder over hele USA, samt Canada, Australia og Storbritannia, har Recording Connection plassert mer enn 11.000 studenter som arbeider lærlinger (externs) i selve innspillingsstudioer der de har en reell sjanse til å lansere sine karrierer. Dette gjør vi ved å samarbeide med hundrevis av profesjonelle produsenter og ingeniører over hele verden, og mange av dem har jobbet med Platinum-salg og Grammy-vinnende kunstnere. Disse musikk fagfolk mentor våre studenter en-en-en i sine respektive platestudioer, noe som gir våre studenter hands-on erfaring og reelle tilkoblinger de trenger for å lykkes i musikkbransjen. ... [-]

USA Los Angeles Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle (upon Tyne) Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irland Kork Bournemouth Croydon London bydel i Haringey Stanmore Worcester York Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk