Rosedale Bible College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oppdrag og verdier

Rosedale Bible College er en evangelisk junior bibelskole i Anabaptist / Mennonite tradisjon som utstyrer elevene til å vokse åndelig og faglig og tjene effektivt i kirken og samfunnet.

Høgskolen har utformet sitt pensum og støtteprogrammer rundt mål på fire grunnleggende arenaer:

devotionally - Rosedale Bible College tjener til å fremme fellesskap med Gud, lydighet mot Jesus Kristus som Herre, og livet i Ånden.

doktrinært - Rosedale Bible College talsmenn, fra i verden Anabaptist fellesskap, en konservativ og evangelisk perspektiv med en høy syn på Skriften og den vedvarende aktivitet av Den Hellige Ånd.

faglig - Rosedale Bible College tilbyr programmer sentrert på Bibelen som Guds ord, med en forpliktelse til dyktighet og integritet av stipend.

yrkes - Rosedale Bible College søker å bygge Guds rike gjennom å forberede tjener ledere i oppdrag, pastorale og lovsangstjeneste, familielivet og samfunnet.

Gjennomsnittlig påmelding er omtrent åtti studenter per semester. Studenten Kroppen inkluderer high school nyutdannede, pastorer, misjonærer og personer fra en rekke yrker og yrker. Studentene kommer fra over halvparten av statene, flere kanadiske provinser, og noen få andre land.

Rosedale Bible College opererer under konservative Mennonite Conference og serverer en valgkrets av overveiende Mennonite kirker, hovedsakelig i østlige og sentrale USA. Det er ca 6600 studenter. Rosedale Bible College er akkreditert gjennom Association for Biblical Higher Education.

Vår misjon

Oppgaven til Rosedale Bible College er å gi en evangelisk junior bibelskole utdanning i Anabaptist / Mennonite tradisjon som utstyrer elevene til å vokse åndelig og faglig og tjene effektivt i kirken og samfunnet.

Skolen er forpliktet til faglig dyktighet, samt å fremme en campus atmosfære som oppmuntrer til konsentrasjon om åndelig vekst og disiplin.

Studieprogram

En Associate Degree i Bibelstudier (to år) Er studiet som tilbys av RBC. Studentene kan velge mellom ni forskjellige konsentrasjoner innenfor grad læreplanen.

For studenter som bor bare ett år, høgskolen tilbyr et sertifikat i Bibelstudier som deler mange kjernekrav med advokatfullmektig grad. I tillegg er en spesiell tre-ukers villmark trening erfaring, Akwachink Leadership School, som tilbys hver høst i forbindelse med levende håp Native Ministries.

Akkreditering

RBC er akkreditert av Foreningen for bibelsk videregående opplæring. ABHE er anerkjent som en nasjonal accrediting byrå av Rådet for høyere utdanning Akkreditering (Chea), og Kommisjonen om godkjenning av Postsecondary Akkreditering (corpa). Det er også oppført av Utdanningsdepartementet som en anerkjent byrå for bibelske høyere utdanning. Internasjonalt er ABHE anerkjent av Det internasjonale råd for Evangelical Theological Education. Rosedale er også godkjent av Ohio Board of Regents (statens utdanningskontrollorgan) for å gi Associate Degree i bibelske studier.

Undervisning

Undervisningskostnader på Rosedale sammenligner veldig gunstig med andre private høgskoler og universiteter. Den totale anslåtte årlige kostnaden for heltidsstudenter i studieåret 2017-2018 er litt over $ 14.000. Opplærings- og pensjonskostnadene holdes lave gjennom det sjenerøse utgivelsen av alumner, venner og kirkene til konservativ Mennonite Conference.

Financial Aid

Studier på Rosedale kvalifiserer for offentlig støtte gjennom den føderale og Ohio statlige myndigheter. I tillegg er noen private stipender er tilgjengelige.

Innmelding

Gjennomsnittlig påmelding er 75 studenter. Typisk klassestørrelse er 15 til 20 studenter.

Beliggenhet

Rosedale ligger i en liten sentral Ohio samfunnet 31 miles vest for sentrum Columbus og 33 miles nordøst for sentrum Springfield. Landlige omgivelser gir et fredelig, trygt miljø innen lett kjøreavstand fra kulturtilbudene til viktige bysentre.

Tilknytning

Rosedale er utdanningsinstitusjonen for konservative Mennonite Conference.

Friidrett

Organiserte intramural sport inkluderer basketball, volleyball, fotball og Ultimate. Student lagene har spilt fotball i et fellesskap liga i nord Columbus. Platen golfbane ser også hyppig bruk i løpet av høsten og våren.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate Degrees »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Høgskolegrad

Assistere I Bibelske Studier

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 6 semestre September 2018 USA Irwin + 1 fler

Associate i Bibelstudier er en to-årig utdanning akkreditert av Kommisjonen på Akkreditering av Foreningen for Biblical høyere utdanning. Læreplanen gir for en rekke konsentrasjoner for å imøtekomme studentenes interesser og karriere eller tjeneste mål. [+]

Studenter som studerer på Rosedale forfølge assisterende grad i bibelske studier, samt to samkursprogrammer. De Førsteamanuensis i Bibelstudier er en to-årig utdanning akkreditert av Kommisjonen på Akkreditering av Foreningen for Biblical høyere utdanning. Læreplanen gir for en rekke konsentrasjoner for å imøtekomme studentenes interesser og karriere eller tjeneste mål. Konsentrasjoner inkluderer Bibelen, utdanning, studiespesialisering, Oppdrag, musikk og lovsang, Pastoral Studies, teologi, og Youth Ministries.

førsteamanuensis i bibelske studier

De to-års studium er utviklet for å utvikle de viktigste komponentene i bibelsk forståelse, et bibelsk verdensbilde, global visjon og engasjement for evangelisering. Programmet gir studentene en balansert sekvens av kurs fra de tre store kurs divisjoner: Biblical / Theological, Kirke / Yrkes og Studieforberedende. Åtte ulike konsentrasjoner inkluderer også utvikling av ulike relevante ferdigheter i bestemte områder av fokus. ... [-]


Kontakt
Besøksadresse
2270 Rosedale Road
Irwin, Ohio, 43029 US
Sosiale medier