San Diego Flight Training International

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om San Diego Flight Training International

Velkommen til San Diego Flight Training International ligger i vakre Sør-California. SDFTI er en sertifisert og godkjent 141 skole med flight test undersøkelse myndighet og har blitt uteksaminert profesjonelle piloter siden 1989.

SDFTI har hjulpet hundrevis av ambisiøse piloter møte sine faglige flytrening mål med en skinnende sikkerhet posten. Vi ser frem til å hjelpe deg å gjøre det samme.

Vi tilbyr en enestående atmosfære for å fullføre luftfart trening og Montgomery Field (San Diego) har mer enn 350 fly treningsdager i året i gjennomsnitt på grunn av sin gode været. San Diego har også et varmt og tørt klima, vakre strender og turistattraksjoner i et trygt og uformelt miljø. Den kontrollerte flytrafikken system og en blanding av lange hvite hav strender, fargerike desserter og robuste snødekte fjell i området gjør San Diego den mest ideelle og vakre luftfart opplæring beliggenhet i landet.

Din beslutning om å velge en flyskole er et viktig skritt, og nyere undersøkelser viser at en avgjørende forskjell for erfarne studenter er stilen og kvaliteten på undervisningstilbudet. Dette er området hvor SDFTI scoret høyest i en fersk uavhengig markedsføring undersøkelsen.

Hvert kurs har et pensum som er utviklet for å bevege deg gjennom så effektivt som mulig med vekt på struktur, sikkerhet og kvalitet.

Våre kandidater er svært vellykket i å oppnå sine mål. Nesten 100% passere sine skriftlige tester på første forsøk, og mer enn 80% passere sin praktisk flygeprøve med bare ett forsøk.

Hvorfor velge SDFTI?

Fordi SDFTI tilbyr verdensklasse trening og er bevist vellykket ... Vi har trent piloter her i San Diego-området for godt over 20 år.

STRUKTUR

Vi gir deg den type strukturert trening som alle flyselskap ønsker når plukke de beste folkene for de mest ettertraktede stillinger på et fly Flightdeck. Vi tilbyr opplæring i henhold til både del 61 og del 141 med eksamen myndighet som foreskrevet av Federal Aviation Regulations (FAR).

INTERVJUER FORBEREDELSER

Hver student får jobbintervjuet og forberedelse ferdigheter til å lande en jobb med det bredeste antall flyselskaper i bransjen. Det er mer enn bare et intervju; det er en karriere du ønsker ... vi får du det raskt, effektivt og trygt.

treningsmiljø

Det er mer enn dager i året du kan fly, det er det totale antall timer og komfort som du trygt kan oppleve dem. AT SDFTI du dra nytte av Southern California Flying Erfaring som gir deg størst mulighet til å logge timer dag etter dag.

Mangfold av terreng

I en enkelt flytur kan du enkelt gå fra 70 miles av havet-front strender til innlandet daler til mile-high fjelltopper til ørkenen parkene i Anza-Borrego til et rike landbruks Imperial Valley, og Salton Sea. Du har muligheten til å oppleve mer her enn noe annet sted.

VARIASJON av luftrommet og flyplasser

Det er mer variasjon innen 20 miles av SDFTI enn noen annen skole på planeten. Fra flere Class Bravo kommersielle og militære operasjoner til klasse 8 kontrollert sivil luftfart rullebaner til små ukontrollerte strimler. Her har du muligheten til å bli utsatt for nesten alt du finner i din karriere. Vi har også en av to "tårn enroute" korridorer tilgjengelig i USA.

NYESTE AIRCRAFT

SDFTI eier, drifter og vedlikeholder en 15 flyflåten. Dette inkluderer tvilling og enkelt motor komplekse luftfartøyer, og den nyeste samling av Cessna 172S i regionen, inkludert Garmin® G1000® utstyrt glass Flightdeck.

Internasjonale studenter

SDFTI er godkjent av myndighetene i USA å melde Non-Immigrant Alien (International) studenter og Resident Aliens inn flight trening klasser. Dette krever initiere rask og enkel å følge M1 Visa prosessen.

Mange av våre internasjonale studenter er ute etter en rask og økonomisk start til mål kommersielt program som inkluderer FAA Private, Instrument, Commercial, og Multiengine programmer.

Internasjonale studenter kan også velge å trene i vår nye og moderne flåte og velge hvilken som helst av de enkelte FAA sertifiseringer og karakterer for å fullføre en personlig studium.

I-20 Autorisert

San Diego Flight Training International har myndighet til å utstede I-20-tallet som tillater elevene å få en student (M-1) Visa gjennom sine respektive ambassade for å gå inn i USA for flytrening. Dette vil tillate utenlandske statsborgere å få en M1 VISA og deretter begynne sin flytrening i USA. Vær oppmerksom på at nonresident romvesener kan bare trene på skoler som er I-20 godkjent. Unnlatelse av å følge disse retningslinjene kan føre til utvisning. Vi aksepterer også overføringer av nonresident romvesener som trener på andre I-20 godkjent og autorisert flyskoler. Dette er en veldig enkel prosess, og når det gjøres riktig vil ha svært liten innvirkning på treningen din.

Steder

San Diego

San Diego Flight Training International

Address
8745 Aero Dr., Ste. 103

92123 San Diego, California, USA
Telefon
+1 858-569-1822

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss