San Mateo Colleges of Silicon Valley

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Se vår online brosjyre her.

Topp 10 grunner til å studere på San Mateo høyskoler Silicon Valley

 1. Våre tre offentlige community colleges (Canada College, College of San Mateo og Skyline College) er kjent for sine kvalitets overføre programmer og tjenester, samt garantert transport til og samarbeid med selektive universiteter.
 2. Årlige skole av $ 6456 USD.
 3. De tre høgskolene er det tryggeste i California og blant de sikreste i landet.
 4. # 1 i garanterte overføringer til fire år universities- tiden 55 universiteter tilbyr garantert overføringer til våre studenter.
 5. overføring stedet for veiledningen gitt av UC Berkeley representanter og en 165% vekst i transfer innleggelsesrate til UC Berkeley i det siste året (89 i 2014 og 213 i 2015).
 6. Alle tre høgskoler tilbyr kvalitet førsteamanuenser, sertifikat og overføre programmer i state of the art utdanningsinstitusjoner med prisbelønte lærere og ansatte, mange nettverk og internship muligheter med Silicon Valley høyteknologiske selskaper rundt høgskolene.
 7. Global Beca stipend, inkludert full-undervisning fritak, tilgjengelig for innkommende internasjonale studenter.
 8. Prioritet kurs registrering for internasjonale studenter.
 9. Boliger koordinator tilgjengelig for å hjelpe med bolig i nærheten av våre tre høgskoler.
 10. Nasjonalt aner STEM senter på Cañada College og fabrikasjons Lab på Skyline College.

San Mateo høyskoler Silicon Valley inkluderer tre fremragende fullt godkjent toårig community colleges: Canada College, College of San Mateo og Skyline College. De ligger i hjertet av Californias San Francisco-området.

Alle tre høgskolene har "Transfer Entre pakker", med kanskje det største antall offentlige og private universiteter over hele USA. Dette gir studentene garanti for å få til et universitet hvis studenten oppfyller universitetets akademiske og andre krav og ikke være gjenstand for den typiske universitetsstudent innleggelser "selektivitet hinder". I 2015 ble 236 studenter tatt opp til UC Berkeley fra de tre høgskolene som overføring studenter. Disse studentene vil gå inn som juniorer og trenger bare to år å fullføre en bachelorgrad ved UC Berkeley.

Høgskolene er kjent for sin STEM (Science, Technology, Engineering og Math) programmer og Skyline College har et internship med Caltech og UC Berkeley. Cañada College har en prisbelønt STEM Center, en første blant alle community colleges i California. Dens animasjon klasse for eksempel, blir undervist av en Pixar ansatt. Skyline College, bare 15 minutter fra San Francisco, og tilbyr internasjonal handel og en rekke Biotech og Engineering overføre programmer. Den har også et internship program med CalTech og UC Berkeley. College of San Mateo er en av de eldste community colleges i California. I 1920, College of San Mateo var i stor grad en prep skole eller springbrett inn i Stanford University og University of California (Berkeley).

Studerer i Silicon Valley gir potensielt studentene internship og muligheter for nettverksbygging i Google, Apple, Salesforce, Twitter og Facebook, etc. Hver av våre studiesteder er i små og trygge lokalsamfunn som ligger nær motorveier som tar deg direkte til San Francisco, San Jose, SFO internasjonale flyplassen og andre svært kjente turistmål som Monterey Bay, Yosemite og Lake Tahoe er innen kjøreavstand.

Internasjonale studenter kan besøke vårt distrikt internasjonale innleggelser hjemmeside for mer informasjon.

Amerikanske statsborgere og fastboende kan du besøke vår District hjemmeside for mer informasjon.

universitet
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Associate of Science » Se Associate of Arts » Se Associate Degrees » Se kurs » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Arts

Bachelor I Film (første To år)

Campus Heltidsstudier January 2019 USA San Mateo

Enkeltpersoner kan få en AA i Film, som utdanner dem i historien, teori og håndverk av ulike stiler av filmkunst. Mange nyutdannede fortsette sin utdanning på en fire års universitetsutdanning, hovedfag i fag som film, TV, digitale medier eller teater. [+]

Vårt Film program spesialiserer seg på film og medievitenskap, filmhistorie og kritikk, og den nye globale mediekultur. Enkeltpersoner kan få en AA i FilmSom utdanner dem i historien, teori og håndverk av ulike stiler av filmkunst. Mange nyutdannede fortsette sin utdanning på en fire års universitetsutdanning, hovedfag i fag som film, TV, digitale medier eller teater.

Våre kandidater er også godt rustet til å forfølge praksisplasser, opplæring eller kurs i film og medieproduksjon. Karrieremuligheter for de med en AA, BA eller avansert grad i Film inkluderer journalistisk film gjennomgå, film utdanning, film kuratering, og produksjonen i film- og TV-bransjen.

Universitetet Transfer Program ... [-]

Bachelor I Kommunikasjon Studier (første To år)

Campus Heltidsstudier January 2019 USA San Mateo

Kommunikasjonsstudier gir læringsmuligheter for å snakke godt, lytte med forståelse, og engasjere seg i positiv handling. Kommunikasjonsstudier vil være verdifull for en karriere i næringslivet, PR, jus, utdanning, samfunnsfag og drama. [+]

Hva er kommunikasjonsstudier?

Kommunikasjonsstudier utforsker måtene vi forbinder med hverandre gjennom diskusjon. Som vi snakker, våre ord og handlinger blir ett. Våre gjerninger lar oss påvirke forandring i verden. Våre handlinger i sin tur påvirke hvordan andre oppfatter oss, og hvordan vi oppfatter oss selv. Dr. Judy Pearson sier:

Når vi strekker oss med andre, blir vi empatisk. Som vi behandler andre rettferdig, blir vi bare. Som vi respekterer forskjellen, blir vi helt menneske.

Kommunikasjonsstudier gir læringsmuligheter for å snakke godt, lytte med forståelse, og engasjere seg i positiv handling. Kommunikasjonsstudier vil være verdifull for en karriere i næringslivet, PR, jus, utdanning, samfunnsfag og drama.... [-]


Bachelor I Kringkasting Og Elektroniske Medier (digitale Medier) (første To år)

Campus Heltidsstudier January 2019 USA San Mateo

Broadcast og elektroniske medier har sluttet grafisk design og web / Multimedia i en integrert avdeling: Digital Media. Denne avdelingen forbereder studentene for arbeid ved å gi tverrfaglig kunnskap og ferdigheter. [+]

Broadcast og elektroniske medier har sluttet grafisk design og web / Multimedia i en integrert avdeling: Digital Media. Denne avdelingen forbereder studentene for arbeid ved å gi tverrfaglig kunnskap og ferdigheter.

Økende kommunikasjonskanaler sikre etterspørselen etter medieinnhold, og College of San Mateo bidrar til å trene den neste generasjonen av mediemaskin.

Få hands-on trening i små besetninger. Bruk digitalt videoutstyr i en profesjonell setting - rett innenfor en fungerende kringkastingsstasjon, KCSM. Forvent grundig opplæring i både studio og feltproduksjon, kamera drift, lydopptak, og belysning. Begynne å bygge din demo hjul med reelle prosjektoppgaver, som: 30 tv-spots, funksjoner, salgsfremmende, utdannings og opplæringsvideoer. Det er ikke noe å vente her. Du vil begynne å bruke profesjonelt kringkastingsutstyr med en gang. ... [-]

Bachelor I Musikk (første To år)

Campus Heltidsstudier January 2019 USA San Mateo

Ta alle lavere divisjon harmoni og musikalitet klasser her på College of San Mateo og deretter overføre til et fireårig institusjon som en øvre divisjon musikk stor! Musikk er også tilbys til Canada College og Skyline College. [+]

Tjen en grad ...

Ta alle lavere divisjon harmoni og musikalitet klasser her på College of San Mateo og deretter overføre til et fireårig institusjon som en øvre divisjon musikk stor! CSM grader inkluderer AA i musikk, AA i elektronisk musikk, og et sertifikat i elektronisk musikk. Starter Fall 2016, vil CSM også tilby en førsteamanuensis i Arts for Transfer (AA-T) grad i musikk.

Lag Electronic Music ...

Spill inn, mikse og redigere dine egne spor; bruke MIDI og analoge synthesizere, samplere og trommemaskiner; og lære den nyeste musikken programvare og maskinvare! Presentere arbeidet gjennom levende musikk og multimedia forestillinger, lydspor for video og film, og lyd for web.... [-]


Bachelor I Samfunnsøkonomi (første To år)

Campus Heltidsstudier January 2019 USA San Mateo

To av de mest konsise definisjoner av økonomi er som følger: Økonomi er studiet av produksjon, forbruk og allokeringsbeslutninger under forhold med knapphet, eller som forfatter av The Lenestol Economist, Steven Landsburg, sier koker økonomi ned til fire ord, " folk svare på insentiver. " [+]

Hva er samfunnsøkonomi?

To av de mest konsise definisjoner av økonomi er som følger: Økonomi er studiet av produksjon, forbruk og allokeringsbeslutninger under forhold med knapphet, eller som forfatter av The Lenestol Economist, Steven Landsburg, sier koker økonomi ned til fire ord, " folk svare på insentiver. "Alt annet er støy.

Økonomi er vanligvis delt opp i to sub-disipliner:

Makroøkonomi ser på resultatene av økonomien som helhet. Mange makroøkonomiske spørsmål vises i nyhetene daglig. Økonomiske studenter studerer emner som økonomisk vekst; inflasjon; endringer i sysselsetting og arbeidsledighet, vår handel ytelse med andre land og den relative suksess eller fiasko av stats økonomisk politikk og politikken gjort av Federal Reserve.... [-]


Associate of Science

Bachelor I Arkitektur (første To år)

Campus Heltidsstudier 4 - 5 semestre January 2019 USA San Mateo

De fleste arkitektur majors, etter å ha fullført sine studier og skaffe sine profesjonelle grad vil velge å få sin lisens til å praktisere arkitektur og gå inn i privat praksis som eiere av sin egen bedrift. [+]

De fleste arkitektur majors, etter å ha fullført sine studier og skaffe sine profesjonelle grad vil velge å få sin lisens til å praktisere arkitektur og gå inn i privat praksis som eiere av sin egen bedrift.

Som utøvere vil de betjene et bredt spekter av klientell: private, næringsliv, institusjoner, og offentlige. Andre kan velge å finne arbeid i eksisterende arkitektfirmaer, som medlemmer av deres team, i design og utvikling av det bygde miljø.

Noen kan velge å gjøre forhånd arbeid på områder som kunst, historisk restaurering, produktutvikling, regjeringen, politikk, økonomi, jus, utdanning, medisin, forskning, utbygging, det militære, etc. Andre finner muligheter i relaterte felt som utnytter de tekniske og problemløsende ferdigheter hentet fra sin arkitektutdannelse.... [-]


Bachelor I Business Management (første To år)

Campus Heltidsstudier January 2019 USA San Mateo

The Business Department forbereder studentene for både entry-level stillinger og lederstillinger i detaljhandel. Studentene er forberedt på å planlegge, organisere, direkte og administrere ansatte i en rekke innstillinger. [+]

The Business Department forbereder studentene for både entry-level stillinger og lederstillinger i detaljhandel. Studentene er forberedt på å planlegge, organisere, direkte og administrere ansatte i en rekke innstillinger.

The Business Instituttet tilbyr også både en AS grad og et sertifikat program for de studentene som ønsker å bli en ny bedriftseier og eller oppdatere sine ferdigheter som en aktuell bedriftseier. Den AS Degree og sertifikat program er utformet for å hjelpe elevene i utviklingen av en liten bedrift.

Program læringsutbytte:

Studenter som fullfører dette programmet vil være i stand til å:

Design og administrere forretningsdokumenter ved hjelp av dagens teknologi til å engasjere seg i kreativ problemløsning. Kommunisere en forståelse av forretningskonsepter profesjonelt gjennom skriftlige, muntlige og visuelle presentasjoner med dagens teknologi. Gjenkjenne etisk atferd i deres valgte yrket og opptre på en sosialt ansvarlig måte. Analysere virksomheten problemer, tolke økonomiske data og identifisere økonomiske trender. ... [-]

Bachelor I Datateknikk Og Informasjonsvitenskap (første To år)

Campus Heltidsstudier January 2019 USA San Mateo

Implementere, teste og feilsøke en middels størrelse dataprogram som er stilistisk og funksjonelt riktig, basert på et objekt-orientert design modell. [+]

Student Læringsutbytte

Etter vellykket gjennomføring av denne graden, skal studentene kunne:

Implementere, teste og feilsøke en middels størrelse dataprogram som er stilistisk og funksjonelt riktig, basert på et objekt-orientert design modell. Konstruer pålitelige, robuste, objektorienterte løsninger på problemer som involverer lagring, gjenfinning og oppdatering av store mengder data. Vise ferdigheter i en eller flere dataprogrammeringsspråk. Kommun tekniske konsepter både skriftlig og muntlig. Grad Krav

Komplett General Education og andre krav oppført for Associate grad og

Store krav: 31 semester enheter karakteren "C" eller høyere er nødvendig for hvert kurs påført store.... [-]


Bachelor I Fashion Design (første To år)

Campus Heltidsstudier January 2019 USA San Mateo

Fullfører en høyskole Certificate of Achievement bygger verdifull kompetanse, og viser arbeidsgivere at du er i stand til å følge med på dine mål. Vi tilbyr en rekke programmer som passer dine interesser. [+]

Fullfører en høyskole Certificate of Achievement bygger verdifull kompetanse, og viser arbeidsgivere at du er i stand til å følge med på dine mål. Vi tilbyr en rekke programmer som passer dine interesser.

I tillegg til kurset krav, må du møte sertifikat Generelle krav. Alle våre sertifikater kan også bli brukt til en førsteamanuensis i Science (AS) grad, eller overføres til et 4-årig universitet.

Teknisk - Klær Industry Orientert Custom skredderivirksomhet / Small Business Theater kostymer Fashion Merchandising Teknisk - Klær Industry Orientert

Dette sertifikatet er utformet for å gi studentene ferdigheter som kreves for å konkurrere i det raskt skiftende klær industrien. Teknologien har blitt innlemmet i læreplanen med dataassistert konstruksjon. Denne treningen kan føre til jobber som designere, assistent designere, mønster beslutningstakere, produksjonsledere, mønster sorteringsmaskiner og andre moterelaterte posisjoner.... [-]


Bachelor I Interiør (første To år)

Campus Heltidsstudier January 2019 USA San Mateo

I over 40 år har Interior Design Department tilbudt kurs til enkeltpersoner som er interessert i å forberede for yrker innen fagområdene interiørdesign med vekt på bærekraftig og Kjøkken & Bad Design. [+]

I over 40 år har Interior Design Department tilbudt kurs til enkeltpersoner som er interessert i å forberede for yrker innen fagområdene interiørdesign med vekt på bærekraftig og Kjøkken & Bad Design. Inkludert i programmet er en overføring program, et AS grad, og fem sertifikat programmer. Våre fakultetet medlemmer, som er eksperter på sine spesifikke felt av design, er opptatt av å dele sin ekspertise med elevene i programmet.

Lett tilgjengelig fra Highway 280, ta Farm Hill Blvd. exit og hodet øst for halv mil. Cañada College ligger i den vestlige foten av Redwood City og har utsikt over San Francisco Bay.

programmer

The Kitchen & Bath Design Certificate er akkreditert av NKBA (National Kjøkken og bad Association). Den AS grad og Interior Design Certificate of Achievement oppfylle minste utdanning kvalifiseringskrav for ASID (American Society of Interior Designers) alliert medlemskap. Disse, samt Kjøkken & Bad Design Certificate og Residential & Commercial Design Certificate oppfylle utdanningskravet for IDEX eksamen for å bli en sertifisert Interior Designer (CID) i California. Gjennomføring av Kjøkken og bad Design Certificate forbereder studentene på AKBD (Associate Kjøkken & Bad Design) eksamen, og sammen med tilstrekkelig arbeidserfaring i feltet, CKD (Certified Kjøkken Designer) og CBD (Certified Bad Designer) eksamener. Dersom en student har en fortjent bachelorgrad, han / hun trenger å se en rådgiver om gjennomførte kurs i løpet av de to første årene av college som kan erstatte allmennutdanning og / eller andre relaterte kurs. Alle forespørsler om substitusjon av interiørdesign og relaterte emner tatt ved... [-]


Høgskolegrad

Bachelor I Multimedia Og Teknologi (første To år)

Campus Heltidsstudier January 2019 USA San Mateo

Multimedia kunst og teknologi - Canada og CSM [+]

Nedenfor kan du finne de kursene du må ta for å fullføre graden eller sertifikat program. Multimedia kunst og teknologi - Cañada Minimum studiepoeng som kreves: 24

CORE KRAV: 18 enheter Introduksjon til Computer Graphics 3 studiepoeng i Mart 314 Web Design 3 studiepoeng i Mart 368 Digital Illustrasjon 3 studiepoeng i Mart 372 Digital Imaging I 3 studiepoeng i Mart 376 Digital Animation I: Flash 3 studiepoeng i Mart 379 Multimedia Karriere 1,5 studiepoeng i Mart 389 Portefølje Creation 1,5 studiepoeng i Mart 390 Selektiv KRAV: 6 enheter

Velg 3 stk fra følgende 3 studiepoeng i ART 214 eller 303 Velg 3 stk fra følgende 3 studiepoeng i MART 325 eller 361 eller 362 eller 369 eller 373 eller 377 eller 378... [-]


Bachelor I Teaterkunst (første To år)

Campus Heltidsstudier January 2019 USA San Mateo

Vi tilbyr en helhetlig tilnærming til studiet av teater-vår studentene utvikle ferdigheter i alle aspekter av produksjonen, inkludert: skuespill, regi, design, kulisse, lys, lyd, playwriting, og dramaturgi. [+]

Den hands-on erfaring du ønsker og trenger Vi tilbyr en helhetlig tilnærming til studiet av teater-vår studentene utvikle ferdigheter i alle aspekter av produksjonen, inkludert: skuespill, regi, design, kulisse, lys, lyd, playwriting, og dramaturgi. Fordi vi er små, kan vi tilby alle våre studenter en sjanse til å bli involvert - som skuespillere, regissører, designere, ledere, etc. Du vil lære alt du trenger å vite for å være en verdifull bidragsyter til et fellesskap, profesjonell, eller fire års universitets teater. Profesjonelle tilkoblinger i et spennende sted

Cañada College ligger en halvtime fra San Francisco, og en halv time fra San Jose. Disse to kulturelt mangfoldige og kunstnerisk levende byer byr på spennende muligheter for de som er interessert i å starte en karriere i teaterkunst.... [-]


Bacheor I Tidlig Barndom Utdanning (første To år)

Campus Heltidsstudier January 2019 USA San Mateo

ECE / CD-programmet er utviklet for å møte lavere divisjon utdanning behovene til enkeltpersoner som planlegger en karriere eller jobber med barn født ca 8 år, i begynnelsen av innstillinger omsorg og utdanning utenfor en formell grunnskole grunnskolen setting. [+]

Den ECE / CD program er designet for å møte lavere divisjon utdanning behovene til enkeltpersoner som planlegger en karriere eller jobber med barn født ca 8 år, i begynnelsen av innstillinger omsorg og utdanning utenfor en formell grunnskole grunnskolen setting.

En grad i Early Childhood Education er en utmerket start på en bane til en oppfylle karriere. Mens mange studenter i programplanen skal være førskolelærere og tidlig barndom spesialister, andre studenter planlegger å jobbe innen tidlig utdanning mens de fortsetter sin utdanning i forberedelse for yrker innen elementær og spesialundervisning, barnepsykologi, rådgivning, strafferett, familiestøtte, og en rekke andre barnet fokusert yrker.... [-]


Kurs

Intensive Engelsk Program

Campus Heltidsstudier Deltid 8 - 16 uker October 2018 USA San Mateo + 1 fler

Silicon Valley intensiv engelsk Program (SVIEP) på Cañada College og Skyline College tilbyr spennende nye programmer med å studere i Silicon Valley for studenter som søker høy kvalitet engelsk undervisning. [+]

Den Silicon Valley intensiv engelsk Program (SVIEP) på Cañada College og Skyline College tilbyr spennende nye programmer med å studere i Silicon Valley for studenter som søker høy kvalitet engelsk undervisning. Studenter som fullfører programmet vil være garantert adgang til en av de tre høgskolene (Canada College, College of San Mateo, eller Skyline College) i San Mateo County Community College District (SMCCCD).

SVIEP, i samarbeid med Cañada College, College of San Mateo og Skyline College ansatte, vil gi Transition-til-College workshops og arrangementer for studenter som planlegger å innskrive i San Mateo County Community College District. Disse studentene er utstedt et betinget opptak brev til SMCCCD høgskolen for sine valg og er pålagt å melde i påfølgende SVIEP Intensiv engelsk Program økter før de fullfører vårt program. ... [-]


Videoer

Cañada Commencement Moments

San Mateo Colleges of Silicon Valley - Join Us!