South Puget Sound Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Sør Puget Sound Community College (SPSCC) ble nylig anerkjent som en av de topp 150 community colleges i USA av Aspen Institute College Excellence Programme. Ligger i Washington hovedstad, Olympia, er det beleilig plassert i nærheten av Seattle. Grunnlagt i 1962, gir denne toppen akkreditert offentlig to-årig høyskole personlig oppmerksomhet, små klasser, og tilbyr en rimelig levekostnadene i en trygg by omgitt av det vakre landskapet i Pacific Northwest. Vi har 140 internasjonale studenter som representerer 27 land; og den totale studentmassen er mer enn 7000 studenter.

Ninety-fem prosent av internasjonale studenter oppgradere med en gjennomsnittlig GPA på 3,5 (4,0 skala) og overføre til toppen amerikanske universiteter for å fullføre sin bachelorgrad. Du kan velge et studieprogram fra sju overførings knytte grader (Arts, biologi, forretninger, sykepleie (to alternativer), Science (spor 1 og 2) og tretti (30) tekniske grader og sertifikater. Den Intensiv engelsk Program ved Sør Puget Sound Community College vil hjelpe deg med å forbedre sine engelskkunnskaper til bruk i akademikere, næringsliv, kommunikasjon, karriere og kultur. Den akademiske kalenderen er basert på kvart system. Quarters begynne i september, januar, april og juni.

Hvis du leter etter en høyskole som vil hjelpe deg å forbedre dine faglige ferdigheter og profil for å forberede deg for opptak til en topp amerikansk universitet, eller forfølge spennende muligheter og interesser, bør du søke om å SPSCC dag. Vi ønsker å hjelpe deg å nå dine mål. Vi kan hjelpe deg å få de ferdighetene du trenger for det livet du ønsker.

Top grunner International Students Study at SPSCC

 • SPSCC ble valgt som en av de beste community colleges i USA
 • Ingen TOEFL / IELTS score kreves for opptak til Intensiv engelsk Program
 • Høy kvalitet, garantert overføring, eksepsjonell verdi
 • Gjennomsnittlig student-til-fakultetet forholdet 22: 1 (liten klasse størrelser)
 • Ligger i hovedstaden i delstaten Washington, Olympia
 • Enkel online søknad og fleksible tidsfrister
 • I-20 som er utstedt i 2 virkedager med utfylt søknadsskjema
 • Gratis veiledning, karriererådgivning og internship tjenester
 • Gratis offentlig transport
 • Utmerket student støtte
 • Trygg, vakker og vennlig campus
 • Multiple rimelige boliger alternativer tilgjengelig (hjemme opphold program, og leiligheter)
 • 140 internasjonale studenter fra mer enn 27 land
 • Tjen en amerikansk high school diplom og knytte grad på samme tid

Sted: Olympia - en flott by for Study and Living

Vi forstår utviklende arbeidsmarked, og vi fokuserer på å hjelpe internasjonale studenter å utvikle kreativitet og ferdigheter som trengs for å lykkes i et bredt spekter av jobber, noen som har enda ikke er oppfunnet ennå. Washington State er en internasjonal stat og et knutepunkt for global virksomhet og teknologi med hovedkvarter for selskaper som Microsoft, Boeing, og Starbucks, bare for å nevne noen.

Sør Puget Sound Community College ligger minutter fra sentrum Olympia, statens hovedstad, med en samlet befolkning på 150.000 mennesker. Det er bare en kort kjøretur til Seattle. Olympia har et mildt klima som gir kjølige somre og tempererte vintre, med en årlig nedbørsmengde på 50 inches per år. Normale temperaturer mellom 5 C i januar til 25 C i juli. Olympia og høgskolen er lett tilgjengelig med offentlig buss, som er gratis for alle studenter.

Ingen TOEFL eller IELTS nødvendig for opptak

Studenter med en 61/173/500 TOEFL eller en 5,5 IELTS kan melde direkte inn i studiet. Ingen engelsk test er nødvendig for opptak. SPSCC krever ikke en TOEFL eller IELTS score. Studentene får en plasseringsprøve under orienteringen. Studentene blir plassert i et intensivt engelsk og / eller faglige kurs basert på plassering testresultater.

Intensiv engelsk Program

Den Intensiv engelsk Program ved Sør Puget Sound Community College vil hjelpe deg å forbedre din engelsk ferdigheter for akademiske formål, næringsliv, kommunikasjon, karrierer og kultur. Programmet tilbyr:

 • Fire nivåer av kurs i lesing, skriving, kommunikasjon og grammatikk
 • Liten klassestørrelse (10-15 elever per klasse)
 • Gratis veiledning hjelp, skriver senteret, og laboratorier er tilgjengelig for studenter
 • Garantert opptak til høyskole-nivå klasser etter endt Level IV av Intensiv engelsk Program

International High School Completion Program

SPSCC gir studentene en bane for å fullføre en high school diplom mens du tar college klasser. Ta klasser på SPSCC som vil føre til en Washington State high school diplom og en knytte grad for universitetet overføring samtidig.

International Student Support Services

Studenter finne en kultur sentrert på deres suksess på SPSCC. Alt fra vår omfattende støtte og tjenester og faglig veiledning tilbys gjennom International Student Services Office vil du være omgitt med støtte og muligheter. Gratis drop-in veiledning er tilgjengelig der du kan finne hjelp for klasser som regnskap, matematikk, fysikk og ingeniørfag. Erfaring kulturelt berikende aktiviteter, lederutvikling, student klubber og organisasjoner, og intercollegiate friidrett. Den Rådgiving og Karrieresenteret kan hjelpe student utforske karriere alternativer og gi veiledning og rådgivning støtte i tillegg til International Student Services.

Den International Student Services kontoret tilbyr et bredt utvalg av tjenester til internasjonale studenter: ny student orientering, innvandring og visum støtte, faglig rådgivning, universitet overføring assistanse, peer-mentorprogram, og mange andre tjenester.

campus Livet

Det er så mange måter å bli involvert på campus. Velg blant mer enn 29 studentorganisasjoner for musikk, drama, regjeringen, sport, rettsmedisin, sosial rettferdighet og mer. Du vil også ha mange konserter, til foredrag av anerkjente kunstnere og forskere, og teateroppsetninger velge mellom som er gratis for studenter.

stipend muligheter

SPSCC tilbyr hundrevis av stipender. Disse stipendene varierer fra $ 500- $ 3000 med gjennomsnittet prisen være rundt $ 1500.

Bolig

Homestays er tilgjengelig for alle internasjonale studenter som ønsker å bo med en amerikansk familie i løpet av sine studier ved høgskolen. Noen studenter velger å leve på egenhånd eller sammen med romkamerater på leilighetskomplekser beleilig plassert innen gangavstand fra campus.

Internasjonale Opptakskrav

Bruk av nettet er den enkleste måten å sende inn søknad til SPSCC. Det tar bare noen få minutter til å søke. Med fire kvartalene å velge mellom og fleksible søknadsfrister som gjelder for SPSCC er enkelt. Vi har en åpen dør innleggelser politikk, så vi godtar alle som kan ha nytte av våre programmer, uansett faglig bakgrunn. Noen programmer har aldersgrense og spesielle søknadsprosesser. Etter at vi mottar et utfylt søknadsskjema og saksdokumenter vil vi lese filen og varsle deg via e-post innen 48 timer etter opptak.

 • Internasjonal student søknadsskjema
 • $ 60 søknadsgebyr
 • Kontoutskrift (krav for studentvisum)
 • Kopi av pass informasjonssiden
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se kurs » Se LLB » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Intensivkurs I Engelsk

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Lacey Olympia + 1 fler

Den Intensiv engelsk Program ved Sør Puget Sound Community College vil hjelpe deg å forbedre din engelsk ferdigheter for bruk i akademikere, næringsliv, kommunikasjon, karriere og kultur. Det er fire nivåer til vår Intensiv engelsk Program. Du vil få personlig oppmerksomhet, en samtalepartner for å forbedre din tale, gratis veiledning, og tilgang til en skrivesenter for støtte med skriftlige oppgaver. [+]

Den Intensiv engelsk Program på South Puget Sound Community College vil hjelpe deg å forbedre din engelsk ferdigheter for akademiske formål, næringsliv, kommunikasjon, karriere og kultur. Programmet tilbyr:

Fire nivåer av kurs i lesing, skriving, kommunikasjon og grammatikk Liten klassestørrelse (10-15 elever per klasse) Gratis veiledning hjelp, skriver senteret, og laboratorier er tilgjengelig for studenter Garantert opptak til høyskole-nivå klasser etter endt Level IV av Intensiv engelsk Program Ingen TOEFL eller IELTS nødvendig for opptak

Studenter med en 61/173/500 TOEFL eller en 5,5 IELTS kan melde direkte inn i studiet. Ingen engelsk test er nødvendig for opptak. SPSCC krever ikke en TOEFL eller IELTS score. Studentene får en plasseringsprøve under orienteringen. Studentene blir plassert i et intensivt engelsk og / eller faglige kurs basert på plassering testresultater.... [-]


Videoer

Take a walk through SPSCC

SPSCC International Student Perspective

SPSCC Campus Life

Learning Support Services

SPSCC Free Writing Center

Help Your Professors Help You