Saint Michael's College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor Saint Michael? Overbevisende, verdensklasse utdanning

Saint Michaels College ble grunnlagt i 1904, leverer en overbevisende, verdensklasse liberal arts utdanning i en vakker Vermont setting. Vår tilkoblet samfunnet tillater elevene å danne nære relasjoner med hverandre og dyktig fakultetet medlemmer, og gir en ideell læringsmiljø der de har plass og støtte til å utfordre seg selv og sine kolleger. Saint Michael som en høyskole ligger minutter fra Burlington, en av landets topp-karakter Agder byene, og tilbyr en enestående blanding av faglig, åndelig, kulturelt, service og villmarksopplevelser. Hvis du vil vite mer, kan du gå smcvt.edu.

Saint Michaels College tilbyr utmerket masterstudier i klinisk psykologi, utdanning og Undervisning engelsk til høyttalere på andre språk (TESOL). Disse avanserte programmene er skreddersydd for å møte de individuelle behovene til en mangfoldig studentmasse inkludert arbeider fagfolk.

Personlig læreplaner, fleksible klasse planlegging, dyktige lærere, og sterke nettverk av kolleger og mentorer sikre at studentene får teoretisk utdanning, praktisk erfaring og innsikt til å bli ledere i sine felt. Faktisk er høgskolen godt kjent blant arbeidsgivere for å dyrke dyktige fagfolk. Dette er en av grunnene til det har en graduate-nivå jobb plassering rate på nesten 100 prosent.

Disse fordelene gjør en mastergrad fra Saint Michaels College en klok investering.

Master of Arts i Undervisning engelsk til høyttalere på andre språk (MATESOL) studium

Saint Michaels College er internasjonalt anerkjent og respektert MATESOL programmet lærer elevene å lære engelsk til høyttalere på andre språk i USA og i utlandet. Den har åtte alternativer, inkludert den MATESOL (36 studiepoeng); MATESOL: OnLine + OnCampus (36 studiepoeng); og Fredskorpset Master International Program (36 studiepoeng).

Flere programmer er MATESOL + PK-12 lisens (46 studiepoeng), MATESOL + PK-12 påtegning for lisensierte lærere (36 studiepoeng), og ELL Anbefaling for lisensierte lærere (18 studiepoeng). The Graduate Certificate i TESOL (24 studiepoeng) og TESOL Diploma Program tilbys også.

Alumni er lokalisert over hele verden ved hjelp av de ferdighetene de dyrket med TESOL programmet ved Saint Michaels College.

Et spennende sted i Vermont

Saint Michaels College ligger på 440 vakre mål i Colchester, Vermont i den nordøstlige delen av USA. Det er bare tre miles fra Burlington, Vermont største by og et mekka for kunst og underholdning.

Burlington ligger mellom de majestetiske grønne fjell og forunderlig Lake Champlain. Det tilbyr trendy butikker, fantastiske restauranter, spennende natteliv flott livemusikk, berikende kulturinstitusjoner, styrkende friluftsliv og flotte spesielle arrangementer.

Studenter kan våge utenfor området for å nyte enda mer av statens attraksjoner inkludert morsomme sommerfestivaler, vakker høst løvverk, og spennende helårs idretter som ski, snowboard, truger, fotturer, rock / isklatring, terrengsykling og kajakkpadling, bare for å nevne noen.

Financial Aid på Saint Michaels College

På Saint Michaels, verdien av utdanning langt overstiger kostnadene. Vår lille-school intimitet vil utfordre, styrke og gi næring til studenter til en pris som er vanligvis mindre enn sammenlignbare institusjoner. St. Gautes pålegger ikke de mange ekstra avgifter funnet på andre skoler, for eksempel kurs kreditt avgifter, helse avgifter, studieavgifter, teknologi avgifter eller parkeringsavgifter. Hva mer, er deres Student Financial Services Kontor venter på å hjelpe deg med å håndtere undervisning, gjennom Federal Direct Unsubsidized og Federal Direkte Graduate PLUS lån. Vi tilbyr også en opplæring betalingsplan gjennom undervisning Pay.

Hovedfagsstudenter på Saint Michaels College kan kvalifisere for føderalt sponset lån og graduate assistant som gir delvis undervisning remisjon og stipend.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Undergraduate Pathways » Se Forberedende år » Se Summer courses » Se kurs » Se MA » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Forberedende år

Non-studium

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 semestre September 2018 USA Burlington + 1 fler

Internasjonale studenter er velkomne til å studere ved St. Michael i perioder på bare ett semester, eller ett år. [+]

Korttidsstudier + Non-studieprogrammene

Internasjonale studenter er velkomne til å studere ved St. Michael i perioder på bare ett semester, eller ett år.

Program Options: Full Academic Program: Studier opp til fire kurs av ditt valg i alle fag. Akademisk engelsk: For studenter som planlegger å delta på et amerikansk universitet, og har behov for å forbedre sin engelsk. Avansert engelsk kurs som tilbys sammen med faglig innhold kurs. Full kreditt programmer er tilgjengelig. Intensiv: For studenter som ønsker å forbedre sin engelsk-nivå. Fem nivåer tilbys. Fordeler inkluderer: Non-grads studenter nyte den samme status på campus som gradsstudenter Programmer siste semester eller ett år Universitetet kreditt tilbys for alle kurs i fulle faglige og akademiske engelske programmer. Programmer er tilgjengelig hele året, inkludert sommer Alle engelskspråklige evner er velkomne Engelskspråktest (TOEFL, IELTS, etc.) er ikke nødvendig ... [-]

Kurs

Intensiv Engelsk

Campus Heltidsstudier 8 - 16 uker Åpen påmelding USA Burlington

Den Intensiv engelsk Program (IOP) er for studenter som ønsker å forbedre sine engelskkunnskaper i et universitet setting. Mange IOP studenter tenkt å studere på lavere eller høyere nivå når deres engelsk bedre. Andre kommer for kortsiktig språkopplæring som enkeltpersoner eller i grupper. Saint Michaels vurderer hver elevs nivå, styrker og svakheter, og gir riktig instruksjon. [+]

English Language + faglig forberedelse

Uansett hva målet ditt, har St. Michaels et program for hvert nivå av engelskkunnskaper.

Intensiv engelsk Program

En av de eldste engelskspråklige programmer i USA Ligger i vakre Vermont USA

Den Intensiv engelsk Program (IOP) er for studenter som ønsker å forbedre sine engelskkunnskaper i et universitet setting. Mange IOP studenter tenkt å studere på lavere eller høyere nivå når deres engelsk bedre. Andre kommer for kortsiktig språkopplæring som enkeltpersoner eller i grupper. Saint Michaels vurderer hver elevs nivå, styrker og svakheter, og gir riktig instruksjon.

Fem (5) Programvare Levels fra nybegynner til avansert. Placement tester er gitt ved ankomst og gjennom hele programmet for å finne ut hvilket nivå som passer for den enkelte student. Hver økt krever vanligvis to økter (16 uker), men noen elever i de øvre nivåene kan fullføre et nivå på bare én økt.... [-]


Sommerkurs

Sommerskole

Campus Heltidsstudier 11 - 18 dager September 2018 USA Burlington

For å registrere for en sommer økt kurs, fylle ut og sende Undergraduate registreringsskjemaet, funnet på Verdipapir Office Forms side. Registrering starter 1. mars. [+]

International Study Kurs 2017

For å registrere for en sommer økt kurs, fylle ut og sende Undergraduate registreringsskjemaet, funnet på Verdipapir Office Forms side. Registrering starter 1. mars.

International Study Kursbeskrivelser

Frankrike: Kultur og samfunn i middelalderens Burgund

HI / RS / AH / HU 280 (4 studiepoeng) Forutsetning: Ingen Dato: May 13-31, 2017

Dette programmet gir studentene førstehånds erfaring med å bo i stedet for SMC opprinnelse i Burgundy - en 12. århundre klosteret - mens han studerte middelalderens historie og kultur i sin opprinnelige kontekst. Klassene holdes annenhver dag i Pontigny forberede studentene på nettstedet besøker neste dag til slott, kirker, katedraler, slagmarker, klostre, arkeologiske utgravninger, tettsteder og byer, museer og biblioteker. På denne måten å lese, studere og utforske de materielle restene av denne kulturen er integrert.... [-]


Undergraduate Pathway

Pathway Program

Campus Heltidsstudier Deltid 4 år September 2018 USA Burlington + 1 fler

Studenter med lavere engelskkunnskaper som ønsker å inngå et amerikansk universitet kan søke om betinget opptak og angi Pathway Program. Mange vil fullføre utdannelsen sin på samme tid det tar for engelsk som morsmål for å fullføre utdannelsen sin. [+]

For studenter å forbedre sin engelsk og overgang til en bachelorgrad program

Studenter med lavere engelskkunnskaper som ønsker å inngå et amerikansk universitet kan søke om betinget opptak og angi Pathway Program. Mange vil fullføre utdannelsen sin på samme tid det tar for engelsk som morsmål for å fullføre utdannelsen sin.

Avhengig av språknivå, skal studentene starte på Intensiv eller Academic engelske Program og overføre til sitt studium innen ett eller flere semestre.

Undergraduate Pathway studenter fullføre sin engelsk forberedelse mens du tar faglige innhold kurs og tjene universitet kreditt. Mange Pathway studentene vil gå inn i universitet som andre-års studenter. Det er mulig for en Pathway Student å fullføre sin lavere grad i fire år.... [-]