SUNY Clinton Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Clinton Community College, en medlem av staten University of New York, ligger på Bluff Point, ca 4 miles sør for Plattsburgh, på skogkledde høyder med utsikt over Lake Champlain.

Clinton Community College (CCC) spiller en unik rolle i lokalsamfunnet og i staten ved å tilby tradisjonelle og ikke-tradisjonelle studenter tilgang til en rekke utdanningsprogrammer undervist av et svært dedikert fakultet. Mange CCC-studenter deltok i to år, tjene en grad eller sertifikat, og deretter overføre til et fireårig universitet. Andre studenter uteksaminerer og går direkte inn i arbeidsstyrken eller deltar i CCC i en kort periode for å møte et bestemt pedagogisk behov. Høsten 2015 innførte Clinton Community College ca. 2400 heltids- og deltidsstudenter.

Mens høgskolen har det moderne utstyret og fasilitetene som er nødvendige for moderne pedagogiske behov, har dens særegne arkitektur og spektakulære naturinnstilling antydet på viktige tidspunkter. Faktisk har Bluff Point- lokaliteten vært scenen for noen av de viktigste hendelsene i grunnleggelsen av den amerikanske republikken og dens tradisjon. Det er passende at et område som er så vakkert vakkert og så mye en del av den tidlige utviklingen av USA , opprettholdes for offentlig bruk og nytelse.

Bluff Point tilhører innbyggerne i Clinton County, som nå deler den fantastiske naturen og følelsen av historie, som en gang var reservert for bare noen få.

Oppdraget

Oppdraget til Clinton Community College er å gi pedagogiske muligheter i et inkluderende og trygt miljø som gir enkeltpersoner mulighet til å skape egne veier til personlig og profesjonell vekst.

Visjonerklæring

Som et resultat av vår innsats i Clinton County og North Country, hjelper Clinton Community College studenter med å øke akademiske, økonomiske, teknologiske og kulturelle skillelinjer, delta i lokale og globale samfunn og forbedre livet på praktiske og visjonære måter.people, girls, womenStockSnap / Pixabay

Steder

Burgh

Address
136 Clinton Point Drive
12901 Burgh, New York, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss