Les den offisielle beskrivelsen

Sappo School Er en av de ledende Uavhengige private skolerLang øy i dag. Vi er forløperne i bevegelsen mot utdanningsreform og faglig fortreffelighet. I løpet av de siste tiårene, sappo Har betjent Long Island-familier ved å tilby både et trygt og motiverende læringsmiljø for hvert barn. Velkjent og respektert av topp fagfolk i barnehelseområdet, sappo Bruker den nyeste vitenskapelige forskningen til læreplanene.

Sappo School er New York State Godkjent høyskole forberedende skole med en godkjent spesialundervisning avdeling. Vi imøtekommer studenter som jobber best i et intimt miljø mens de mottar personlig oppmerksomhet og danner sosiale vedlegg. Dropout rate er 0% og over 90% av våre kandidater går videre til høgskolene etter eget valg. En høy prosent av våre kandidater mottar betydelige stipendier mot deres etterutdanning.

Vår misjon

Vårt oppdrag på Sappo School er å strategisk skape en atmosfære som fremmer akademisk ekspertise til støtte for en individualisert tilnærming til læring. Full potensial er realisert ved å identifisere og utvikle de sosiale, emosjonelle og akademiske systemene som produserer læring. Et forfriskende program gir studentene mulighet til å utforske slik læring og omfavne utfordringer med tillit. Vi tror på å forme medlemmene av vårt globale samfunn til verdensborgere som er i stand til å møte fremtiden med styrke av karakter og menneskelig hensikt.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Sappo School

Utvikling av en effektiv lærer av engelsk som et nytt språkprogram, eller ENL, begynner med en hensiktsklaring. Verdiene og filosofiene i holistisk utdanning gjør det mul ... [+]

Utvikling av en effektiv lærer av engelsk som et nytt språkprogram, eller ENL, begynner med en hensiktsklaring. Verdiene og filosofiene i holistisk utdanning gjør det mulig for Sappo å presentere et pedagogisk filosofiprogram og en praktisk tilnærming til ENL-instruksjon. Sappo-programmet retter seg mot en internasjonalistisk verdenssyn som omfatter en lærings-sentrert metodikk. Denne metoden omfatter verdien av kulturell relevans og individuell erfaring, som er selvsagt i leksjoner. Sappos internasjonale studentutdanning omfatter realiseringen av at verdensborgere har flere likheter enn forskjeller, og langsiktige fellesinteresser er like verdifulle som kortsiktige individuelle behov. Denne teorien er logisk vanskelig å nekte, appellerer intuitivt til, og er i direkte motsetning til isolasjonsorientering.... [-]

USA Commack
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk