Siebel Institute of Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Siebel Institute of Technology er godkjent av divisjonen for privat næringsliv og yrkesfaglig skole ved Illinois Higher Education Board.

Vårt fokus

Gjennom de siste 140 årene har Siebel-instituttet tiltrukket seg en omfattende global etterfølger. Våre alumni spenner over 60 land og er funnet i nesten alle større bryggerier på jorden. Våre klasser inkluderer en blanding av deltakere fra bryggerier av alle størrelser som hagler fra steder over hele verden. Denne brede basen av deltakere øker studentenes læringsmuligheter ved å utsette dem for forskjeller i kultur, utstyr, metoder og ølstiler. I våre formelle forelesninger og demonstrasjoner skjønner vi imidlertid oppmerksomheten vår på et felles tema: øl. Studentene kan komme til instituttet med forspenninger av sitt eget bryggemiljø, men de går alle i den enkle og ærlige kameratjenesten for å være en brygger. Vi sier på instituttet: "Ikke bare lærer vi våre studenter, men vi hjelper dem også til å lære hverandre."

Instituttet fortsetter å fokusere på et grunnleggende tema som ble publisert av Dr. JE Siebel i en annonse i et 1893 Western Brewer. Han uttalte: "Formålet med instituttet er å fremme utviklingen av næringene basert på gjæring, som gjøres ved instruksjon, etterforskning, analyse og ellers."

Siebel Institute of Technology og World Brewing Academy har vært en viktig del av internasjonal brewing historie i over 140 år, og vi gleder oss til å ønske velkommen fremtidige generasjoner av bryggerier til vårt hjem i hjertet av Chicago.

Vår historie

Dr. John Ewald Siebel grunnla Zymotechnic Institute i 1868. Han ble født 17. september 1845, nær Wermelskirchen i distriktet Düsseldorf, Tyskland. Han studerte fysikk og kjemi og oppnådde doktorgrad ved Universitetet i Berlin før han flyttet til Chicago 1866. I 1868 åpnet han John E. Siebels kjemiske laboratorium som snart utviklet seg til en forskningsstasjon og skole for bryggevitenskap.

I 1872, da selskapet flyttet inn i nye anlegg på Belden Avenue på nordsiden av Chicago, ble navnet endret til Siebel Institute of Technology . I løpet av de neste to tiårene har Dr. Siebel gjennomført omfattende bryggeriforskning og skrevet de fleste av hans over 200 bøker og vitenskapelige artikler. Han var også redaktør for en rekke tekniske publikasjoner, inkludert den vitenskapelige delen av Western Brewer, 100 år med brygging og is og kjøling.

I 1882 begynte han en vitenskapelig skole for bryggerier med en annen progressiv brygger, men partnerskapet var kortvarig. Dr. Siebel fortsatte imidlertid brewing instruksjon på sitt laboratorium. Virksomheten utvidet seg på 1890-tallet da to av dr. Siebels sønner kom til selskapet.

Selskapet ble innlemmet i 1901 og gjennomført bryggerkurs i både engelsk og tysk. I 1907 var det fem vanlige kurs: en seksmåneders brygerskurs, en to måneder etterkursus, en tre måneders ingeniørkurs, en to måneder Malters Course og en to-måneders flaskerkurs. I 1910 ble skolens navn, Siebel Institute of Technology , formelt vedtatt. Med tilnærming av forbud, Institutt diversifisert og lagt kurs i baking, kjøling, engineering, fresing, karbonholdige drikker og andre relaterte emner. Den 20. desember 1919 ble bare tjuefem dager før forbudet effektivt, dr. JE Siebel gått bort.

Med opphevelse av forbud i 1933, vendte instituttets fokus tilbake til brygging under ledelse av FP Siebel Sr., den eldste sønnen til Dr. JE Siebel. Hans sønner, Fred og Ray, ble snart med i virksomheten og jobbet for å utvide omfanget. Diplom Kurset i Brewing Technology ble tilbudt, og alle andre ikke-brewing kurs ble snart eliminert. Så i oktober 1952 flyttet instituttet til sin splitter nye, spesialbygde anlegg på Peterson Avenue hvor vi har bodd i nesten 50 år.

Den fjerde generasjonen, representert av Ron og Bill Siebel, kom til instituttet på 1960-tallet. I 1974 bidro de til å introdusere begrepet kortere kurs. Disse kursene, på to uker eller mindre, var utformet for å møte de spesifikke treningsbehovene i en forandringsbruddindustri. Den lengre Diploma Course i Brewing Technology har blitt opprettholdt til denne dagen som den grundige studiet for den erfarne bryggeren som ønsker å maksimere sin karriereopplæring.

I 2013 flyttet Siebel Institute of Technology til sine nye campusfasiliteter på 900 N. North Branch St. i fasilitetene til Kendall College i Chicago. Den nye Siebel-instituttets campus har innarbeidet mange av elementene i våre tidligere steder, inkludert baren og møblene fra den berømte Bier Stube, et favorittsted hvor studentene sosialiserte seg etter en hard dags studie.

Steder

Chicago

Address
900 N North Branch Street
Suite 1N

60642 Chicago, Illinois, USA

Montreal

Address
Montreal, Quebec, Canada

München

Address
München, Bayern, Tyskland