Les den offisielle beskrivelsen

Siebel Institute of Technology er godkjent av divisjonen for privat næringsliv og yrkesfaglig skole ved Illinois Higher Education Board.

Vårt fokus

Gjennom de siste 140 årene har Siebel-instituttet tiltrukket seg en omfattende global etterfølger. Våre alumni spenner over 60 land og er funnet i nesten alle større bryggerier på jorden. Våre klasser inkluderer en blanding av deltakere fra bryggerier av alle størrelser som hagler fra steder over hele verden. Denne brede basen av deltakere øker studentenes læringsmuligheter ved å utsette dem for forskjeller i kultur, utstyr, metoder og ølstiler. I våre formelle forelesninger og demonstrasjoner skjønner vi imidlertid oppmerksomheten vår på et felles tema: øl. Studentene kan komme til instituttet med forspenninger av sitt eget bryggemiljø, men de går alle i den enkle og ærlige kameratjenesten for å være en brygger. Vi sier på instituttet: "Ikke bare lærer vi våre studenter, men vi hjelper dem også til å lære hverandre."

Instituttet fortsetter å fokusere på et grunnleggende tema som ble publisert av Dr. JE Siebel i en annonse i et 1893 Western Brewer. Han uttalte: "Formålet med instituttet er å fremme utviklingen av næringene basert på gjæring, som gjøres ved instruksjon, etterforskning, analyse og ellers."

Siebel Institute of Technology og World Brewing Academy har vært en viktig del av internasjonal brewing historie i over 140 år, og vi gleder oss til å ønske velkommen fremtidige generasjoner av bryggerier til vårt hjem i hjertet av Chicago.

Vår historie

Dr. John Ewald Siebel grunnla Zymotechnic Institute i 1868. Han ble født 17. september 1845, nær Wermelskirchen i distriktet Düsseldorf, Tyskland. Han studerte fysikk og kjemi og oppnådde doktorgrad ved Universitetet i Berlin før han flyttet til Chicago 1866. I 1868 åpnet han John E. Siebels kjemiske laboratorium som snart utviklet seg til en forskningsstasjon og skole for bryggevitenskap.

I 1872, da selskapet flyttet inn i nye anlegg på Belden Avenue på nordsiden av Chicago, ble navnet endret til Siebel Institute of Technology . I løpet av de neste to tiårene har Dr. Siebel gjennomført omfattende bryggeriforskning og skrevet de fleste av hans over 200 bøker og vitenskapelige artikler. Han var også redaktør for en rekke tekniske publikasjoner, inkludert den vitenskapelige delen av Western Brewer, 100 år med brygging og is og kjøling.

I 1882 begynte han en vitenskapelig skole for bryggerier med en annen progressiv brygger, men partnerskapet var kortvarig. Dr. Siebel fortsatte imidlertid brewing instruksjon på sitt laboratorium. Virksomheten utvidet seg på 1890-tallet da to av dr. Siebels sønner kom til selskapet.

Selskapet ble innlemmet i 1901 og gjennomført bryggerkurs i både engelsk og tysk. I 1907 var det fem vanlige kurs: en seksmåneders brygerskurs, en to måneder etterkursus, en tre måneders ingeniørkurs, en to måneder Malters Course og en to-måneders flaskerkurs. I 1910 ble skolens navn, Siebel Institute of Technology , formelt vedtatt. Med tilnærming av forbud, Institutt diversifisert og lagt kurs i baking, kjøling, engineering, fresing, karbonholdige drikker og andre relaterte emner. Den 20. desember 1919 ble bare tjuefem dager før forbudet effektivt, dr. JE Siebel gått bort.

Med opphevelse av forbud i 1933, vendte instituttets fokus tilbake til brygging under ledelse av FP Siebel Sr., den eldste sønnen til Dr. JE Siebel. Hans sønner, Fred og Ray, ble snart med i virksomheten og jobbet for å utvide omfanget. Diplom Kurset i Brewing Technology ble tilbudt, og alle andre ikke-brewing kurs ble snart eliminert. Så i oktober 1952 flyttet instituttet til sin splitter nye, spesialbygde anlegg på Peterson Avenue hvor vi har bodd i nesten 50 år.

Den fjerde generasjonen, representert av Ron og Bill Siebel, kom til instituttet på 1960-tallet. I 1974 bidro de til å introdusere begrepet kortere kurs. Disse kursene, på to uker eller mindre, var utformet for å møte de spesifikke treningsbehovene i en forandringsbruddindustri. Den lengre Diploma Course i Brewing Technology har blitt opprettholdt til denne dagen som den grundige studiet for den erfarne bryggeren som ønsker å maksimere sin karriereopplæring.

I 2013 flyttet Siebel Institute of Technology til sine nye campusfasiliteter på 900 N. North Branch St. i fasilitetene til Kendall College i Chicago. Den nye Siebel-instituttets campus har innarbeidet mange av elementene i våre tidligere steder, inkludert baren og møblene fra den berømte Bier Stube, et favorittsted hvor studentene sosialiserte seg etter en hard dags studie.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Siebel Institute of Technology

Twin-campus International Diploma i Brewing Technology-programmet vil forberede nyutdannede til å fremme karrieren gjennom en praktisk bruk av brygging. ... [+]

Twin-campus International Diploma i Brewing Technology-programmet vil forberede nyutdannede til å fremme karrieren gjennom en praktisk bruk av brygging. Dette 12-ukers programmet består av segmenter, delt inn i en-til-tre-ukers moduler, med hver modul som spesialiserer seg på et bestemt område av bryggeteknologi. Innholdet vil løse problemer i brygging fra et internasjonalt perspektiv, og gir en dybde av erfaring som ikke er tilgjengelig gjennom noen annen institusjon. Diplomprogrammet starter med 7 uker med bryggeteori og forretningsprosesser gjennomført på vår Siebel Institute campus i Chicago. Studentene bygger en solid forståelse av vitenskap og teknologi som brukes i bryggerier av alle størrelser. Etter at Chicago-modulene er ferdig, reiser elevene deretter til Doemens Academy i München, Tyskland, der de bruker kunnskapen fra de første 7 ukene av studiet i det praktiske bryggemiljøet på Doemens. Studentene deltar også i opplæringsteknikk på avansert nivå, mens i Doemens, inkludert presentasjoner om bryggeteknikker som brukes til å skape autentiske tyske ølstiler. Endelig reiser elevene på European Study Tour til bryggerier og bryggerivirksomhet leverandører, og lærer hvordan informasjonen de har oppnådd i Diploma Programmet, benyttes i ekte verdens bryggemiljøer. I løpet av 12 uker av WBA Diploma Program, vil studentene få et virkelig internasjonalt perspektiv på bryggeteknikker og -teknologi.... [-]

USA Chicago Tyskland Munich
Februar 2020
Heltid studier
12 uker
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Siebel Institute of Technology

For å konkurrere mot andre bryggerier i den voksende internasjonale bryggeriet, må bedriftene opprette øl som viser de høyeste standardene for konsistens og stabilitet me ... [+]

For å konkurrere mot andre bryggerier i den voksende internasjonale bryggeriet, må bedriftene opprette øl som viser de høyeste standardene for konsistens og stabilitet med hver batch.

Siebel-instituttet Brewing Microbiology Course er designet for å gi den teoretiske kunnskap og praktiske ferdigheter som kreves for å implementere et effektivt mikrobiologisk kvalitetskontroll / kvalitetssikringsprogram i løpet av kort 2-ukers løpetid. Enten du bygger et QC / QA kurs for bryggeriet fra grunnen av eller du blir med en etablert kvalitetskontroll

Opptakskrav

Alle studenter som søker om et program, en modul eller et kurs må ha lovlig alder for alkohol.

Forkunnskap om bryggeprosessens grunnleggende gjennom enten homebrewing (1 år) eller tidligere har fullført Executive Overview of Brewing Process kurset er nødvendig.... [-]

Canada Montreal
April 2020
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Siebel Institute of Technology

Siebel Institute Craft Distilling Operations and Technology-kurset er designet for å gi studentene den kritiske informasjonen de trenger for å skape destillert ånder i et ... [+]

Siebel Institute Craft Distilling Operations and Technology-kurset er designet for å gi studentene den kritiske informasjonen de trenger for å skape destillert ånder i et mindre destillasjonsmiljø. Studentene vil lære teorien bak å jobbe vellykket i små destillerier, samt relaterte ledelses- og logistikkproblemer. Med innhold laget av Ethanol Technology Institute og presentert av noen av de ledende internasjonale ekspertene innen destillasjon, vil dette kurset gi deg den opplæringen du trenger for å drive ditt destilleri effektivt, trygt og lønnsomt.

I løpet av kursets fem dager lærer du produksjonsteknikker involvert i destillasjon fra korn, frukt og andre produkter fra start til slutt. Sensoranalyse er presentert for å bygge opp forståelse for de positive og negative smakegenskapene som vanligvis knytter seg til produksjonsprosessen, og besøk på områdestillillerier gir elevene en oversikt over de grunnleggende operasjonene til et lite destilleri. Hvis du vurderer å gå inn i dette raskt voksende segmentet av den alkoholholdige drikkevareindustrien, vil Craft Distilling Operations and Technology-kurset gi deg et grunnlag for forståelse som du kan bygge en vellykket karriere innen håndverksdestillasjon.... [-]

USA Chicago
Juni 2019
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Siebel Institute of Technology

Intensivkurs Verden Brewing Academy (WBA) vil gi studentene en forståelse av det grunnleggende prosessen med brygging: dens ingredienser, sin prosess, og sensorisk evalue ... [+]

Intensivkurs Verden Brewing Academy (WBA) vil gi studentene med en forståelse av det grunnleggende prosessen med brygging: dens ingredienser, sin prosess, og sensorisk evaluering av det endelige produktet. I denne korte kurset vil studentene få mulighet til å få viktig teknisk kunnskap som kan brukes i praksis i bryggerier enten høyt volum eller håndverket. Intensivkurs i fem dager dekker de fleste av problemene som presenteres i våre programmer avansert nivå, men på en dybde tilrettelagt for personer som har begrenset kunnskap om vitenskap og teknologi brygging nivå. Dette er ideelt for de som vurderer å legge inn bryggeriindustrien kurs i tillegg til de som allerede har startet sin karriere i bryggeriindustrien og søke større kunnskap for å forbedre sine ferdigheter og fremme sine karrierer som bryggere.... [-]

USA Chicago
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Siebel Institute of Technology

Den to ukers konseptkurs i Brewing Technology vil gi studentene omfattende kunnskap om brygeprosessen, dynamikken i bryggerivirksomheten og problemer som påvirker næringe ... [+]

Den to ukers konseptkurs i Brewing Technology vil gi studentene omfattende kunnskap om brygeprosessen, dynamikken i bryggerivirksomheten og problemer som påvirker næringen. I løpet av kort tid i dette kurset vil studentene få et nivå av industriell kunnskap som vil være til nytte for dem på ethvert ansvarsområde i bryggeriet, som dekker alle emner som er kritiske for vellykkede bryggerivirksomheter, uansett hvilken størrelse. Den konkrete kursen gjennomføres på vår campus i Chicago, og gir studentene muligheten til å oppleve den blomstrende Midwest brygningsscenen mens de deltar på kurset. Chicago er hjem til noen av landets mest bemerkede bryggerier og ølvennlige barer og restauranter, og tilbyr studentene et spennende opphold i denne verdensklasse byen.... [-]

USA Chicago
Mai 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk

Sertifikat

Siebel Institute of Technology

Twin-campus Master Brewer-programmet vil forberede nyutdannede til å fremme karrieren gjennom praktisk bruk av brygging. Avansert teori og en omfattende avansert praktisk ... [+]

Twin-campus Master Brewer-programmet vil forberede nyutdannede til å fremme karrieren gjennom praktisk bruk av brygging. Avansert teori og en omfattende avansert praktisk applikasjonsmodul vil gi kandidater med kunnskap og erfaring som kreves for å forstå hvert kritisk område for kommersiell brygging.

Dette 20-ukers programmet består av segmenter, delt inn i en-til-åtte-ukers moduler, med hver modul som spesialiserer seg på et bestemt område av bryggeteknologi. Innholdet vil løse problemer i brewing fra et internasjonalt perspektiv, og gi studentene utdanning og erfaring som ikke tilbys av noen annen brygskole.

Programdetaljer

Master Brewer Programmet starter med 7 uker med brewing teori og business trening gjennomført på vår Siebel Institute campus i Chicago. Studentene bygger en solid forståelse av vitenskap og teknologi som brukes i bryggerier av alle størrelser.... [-]

USA Chicago Tyskland Munich
Februar 2020
Heltid studier
20 uker
Campus
Les mer på norsk