Simplilearn

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Simplilearn

Simplilearn Er en av verdens ledende sertifiseringsopplæringsleverandører. Vi samarbeider med bedrifter og enkeltpersoner for å imøtekomme deres unike behov, gi opplæring og coaching som hjelper arbeidsfolk å nå sine karrieremål.

Mission

Simplilearns oppdrag er å hjelpe fagfolk rundt om i verden å skaffe seg de ferdighetene de trenger for å lykkes i dagens digitale økonomi.

Hvem vi er

Vi er en av verdens ledende sertifiseringsopplæringsleverandører.

Vi tilbyr online opplæring i disipliner som Cyber ​​Security, Cloud Computing, Prosjektledelse, Digital Marketing og Data Science blant andre, der teknologier og beste praksis endrer seg raskt, og etterspørselen etter kvalifiserte kandidater overskrider leveransen betydelig.

Basert i San Francisco, California og Bangalore, India, har vi hjulpet over 500 000 fagfolk, og selskaper over 150+ land blir opplært, skaffer sertifiseringer og oppskalere sine ansatte.

Våre kurs er designet og oppdatert av 2000 + berømte bransjeeksperter. Vår blended learning-tilnærming kombinerer online-klasser, instruktørledede live virtuelle klasserom, prosjektarbeid og 24/7 lærerassistanse. Vårt levende samfunn av eksperter og sertifiserte fagfolk er et kraftig ressursbasseng av tips, triks og innsiktsfullt råd. Mer enn 40 globale treningsorganisasjoner har anerkjent oss som offisiell leverandør av sertifiseringsopplæring. Vi har blitt kalt det 8. mest innflytelsesrike utdanningsmerket i verden av LinkedIn.

  • 500,000+ opplært
  • 2000 + Kvalifiserte trenere
  • 400 + Kurs
  • 40 + globale akkrediteringer
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs » Se Sertifikater » Se Kurs - OnlineStudies » Se Masters »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Course: Certified Business Analysis Professional (CBAP®) Certification Training

Nettstudie Deltid Åpen påmelding USA USA Online

[+]

[-]

Microsoft® Office 2013 Ord Sertifisering Trening

Nettstudie Deltid Åpen påmelding USA USA Online

Microsoft Word 2013 er et verktøy som hjelper fagfolk til å lagre informasjon i et dokument ved å implementere illustrasjoner og grafikk for fremtidig referanse og analyse. Microsoft Word 2013 kurs fra Simplilearn er utformet for å formidle kunnskap om de nyeste forbedringene, funksjoner og grensesnitt av Word 2013. Kurset dekker tre nivåer av eksamener som per Microsoft Word 2013-sertifisering. [+]

Nøkkelfunksjoner 12 timer med høy kvalitet E-innhold Videoer av erfarne instruktører Viktige egenskaper for MS Office 365 er omtalt der dette er aktuelt Forbereder MOS Word 2013 (77-418) eksamen Forbereder for Word 2013 Expert, del 1 (77-425) eksamen Forbereder for Word 2013 Expert, del 2 (77-426) eksamen Kursbeskrivelse Hva er dette kurset om? Microsoft Word 2013 er et verktøy som hjelper fagfolk til å lagre informasjon i et dokument ved å implementere illustrasjoner og grafikk for fremtidig referanse og analyse. De Microsoft Word 2013 kurs fra Simplilearn er utviklet for å formidle kunnskap om de nyeste forbedringene, funksjoner og grensesnitt av Word 2013. Kurset dekker tre nivåer av eksamener som per Microsoft Word 2013-sertifisering. Hvorfor er sertifisering mest ettertraktede? Microsoft Word 2013 sertifisering er mest ettertraktet av følgende grunner: Det er en globalt anerkjent faglig sertifisering Microsoft-sertifisering er gyldig på tvers av bransjer Forbedrer ens ferdigheter i å analysere og håndtere store mengder data Passer for små prosjekter samt store bedrifter på tvers av bransjer Hva læring fordelene du får fra Simplilearn trening? På slutten av Simplilearn er Microsoft Word 2013 sertifisering og opplæring, deltakerne blir utstyrt i følgende teknikker: Lær å opprette, administrere og format innhold Lær hurtigtaster og andre funksjoner i Word 2013 Lære å arbeide med tekster, objekter og grafikk Lær å tilpasse, administrere prosessen og sikre store mengder data Hva er karriere fordeler i butikken for deg? Microsoft Word 2013 Kurset gir deltakerne med følgende karriere fordeler: Ifølge payscale.com, i høy vekstnæringer, kan entry-level ansatte som... [-]

Videoer

Big Data and Hadoop Training

Android App Development for Beginners - Introduction

How Certifications Advance the Careers of Working Professionals

Digital Marketing Training - An Introduction

ITIL Foundation Tips and Tricks

Data Scientist Training | Data Science Tutorial - R, SAS & Excel Training

PMP Certification Training Video | Project Management Framework

Kontakt
Sosiale medier