Simplilearn

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Simplilearn

Simplilearn Er en av verdens ledende sertifiseringsopplæringsleverandører. Vi samarbeider med bedrifter og enkeltpersoner for å imøtekomme deres unike behov, gi opplæring og coaching som hjelper arbeidsfolk å nå sine karrieremål.

Mission

Simplilearns oppdrag er å hjelpe fagfolk rundt om i verden å skaffe seg de ferdighetene de trenger for å lykkes i dagens digitale økonomi.

Hvem vi er

Vi er en av verdens ledende sertifiseringsopplæringsleverandører.

Vi tilbyr online opplæring i disipliner som Cyber ​​Security, Cloud Computing, Prosjektledelse, Digital Marketing og Data Science blant andre, der teknologier og beste praksis endrer seg raskt, og etterspørselen etter kvalifiserte kandidater overskrider leveransen betydelig.

Basert i San Francisco, California og Bangalore, India, har vi hjulpet over 500 000 fagfolk, og selskaper over 150+ land blir opplært, skaffer sertifiseringer og oppskalere sine ansatte.

Våre kurs er designet og oppdatert av 2000 + berømte bransjeeksperter. Vår blended learning-tilnærming kombinerer online-klasser, instruktørledede live virtuelle klasserom, prosjektarbeid og 24/7 lærerassistanse. Vårt levende samfunn av eksperter og sertifiserte fagfolk er et kraftig ressursbasseng av tips, triks og innsiktsfullt råd. Mer enn 40 globale treningsorganisasjoner har anerkjent oss som offisiell leverandør av sertifiseringsopplæring. Vi har blitt kalt det 8. mest innflytelsesrike utdanningsmerket i verden av LinkedIn.

  • 500,000+ opplært
  • 2000 + Kvalifiserte trenere
  • 400 + Kurs
  • 40 + globale akkrediteringer
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Videoer

Big Data and Hadoop Training

Android App Development for Beginners - Introduction

How Certifications Advance the Careers of Working Professionals

Digital Marketing Training - An Introduction

ITIL Foundation Tips and Tricks

Data Scientist Training | Data Science Tutorial - R, SAS & Excel Training

PMP Certification Training Video | Project Management Framework

Kontakt
Sosiale medier