Snow College (Community College)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

DISCOVER UTAH

Skulpturert av vind, vann og tid, Utah er hjemmet til fantastiske nasjonalparker, førsteklasses shopping og en rekke rekreasjonsmuligheter. Som # 1-staten i landet for jobbvekst, er det ikke noe bedre sted å få en utdanning som er fokusert på å forberede studentene til å lykkes i det globale markedet.

Beste College i Amerika!

Snow College er jevnlig rangert som en av de beste utdanningsinstitusjonene i landet, noe som gjør det til det perfekte stedet for studenter som ønsker å oppnå akademisk suksess i et morsomt, trygt, campusmiljø. Med studiesteder som ligger i Ephraim, Richfield, og et alternativ på nettet, kan studentene fullføre grader i Associate of Arts, Science eller Applied Science, med en rekke spesialiserte, kortsiktige fagopplæringssertifikater og vitnemål, inkludert bachelorgrad i programvareingeniør og en bachelorgrad i musikk med vekt på kommersiell musikk.

Du finner alt du trenger for å lykkes med utdannelsen din ved Snow College, og med de laveste boligene, skolepengene og avgiftene i delstaten Utah, kan du gjøre det uten å bryte banken.

CNN Money rangerte Snow College # 6 for sin høye gradering og / eller overføringshastighet til et fireårig universitet. TheBestSchools.org ga Snow College høye bemerkninger, ikke bare for å ha den rimeligste undervisningen i staten, men studentenes evne til å vise nødvendige ferdigheter for å komme inn i arbeidsstokken etter fullført grad. Washington Monthly rangerer Snow College over resten for å gi studentstøtte og et miljø for studenter der de kan trives og lykkes. Ratemyprofessors.com baserer rangeringene sine på studentgenererte undersøkelser av klasseromsopplevelsen, og Rimelige høyskoler skaper rangeringer basert på prisgunstighet og tildeling av stipendmidler.

Steder

Ephraim

Address
150 College Ave
84627 Ephraim, Utah, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss