Southern Technical College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

På Southern Technical CollegeVåre karriere treningsprogrammer er utviklet for å hjelpe deg å nå dine karrieremål - uansett hva de måtte være! Southern Technical College er det rette stedet for studenter som ønsker kvalitet karriere opplæring i de voksende felt av Allied Health, forretninger, design, utdanning, informasjonsteknologi, Legal Studies, sykepleie og tekniske fag. Så hva venter du på? Kontakt en innleggelser representant hos din lokale campus for å planlegge en personlig campus tour. Vi kan jobbe sammen for å gjøre dine karrieremål bli en realitet!

Hvorfor STC

Arbeidsgivere anerkjenner kvaliteten på våre kandidater.

Arbeidsgivere leie Southern tekniske høyskole akademikere fordi de anerkjenner kvaliteten på opplæringen vi gir. Vår kompetanse-basert utdanning har både elever og lærere til ansvar og sikrer målbare resultater av utdanning. Vi er ikke bare utdanne, vi forbereder en arbeidsstokk for fremtiden, og arbeidsgivere setter pris på det!

Vi gir karriere trening på dine vilkår.

Vi forstår kravene til livet, og det er derfor vi gir mange muligheter for å oppnå kvalitet karriere opplæring. Studentene velger fra morgen eller kveldskurs, på nettet eller i klasserommet. Dette betyr at du kan jobbe i din nye karriere raskere enn du tror.

Våre instruktører ikke bare lære fra boken.

Våre instruktører er kvalifiserte fagfolk med bransjespesifikk kompetanse. Studenter får fordelen av å lære fra den virkelige verden kunnskap og kan få den type praktisk innsikt som ikke kan læres fra en lærebok.

Vi gir deg praktisk hands-on karriere trening.

Vi tror det er viktig å praktisere det du lærer. Det er derfor vi innlemme hands-on trening i alle våre programmer. Du lærer bedre og raskere ved å gjøre arbeidet enn du vil bare sitte i et auditorium.

Våre økonomisk støtte kontor dører er alltid åpne.

Våre trente Financial Aid Offiserer er tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha angående din Financial Aid. Vi vet hvor viktig økonomisk bistand er, og vil hjelpe deg å navigere deg gjennom prosessen.

Vi hjelper deg også etter at du krysser konfirmasjonen scenen.

Våre Career Services Offiserer er der for å hjelpe deg med alt fra intervjutrening for å forbedre din CV. Vi vet at trening du for en karriere stopper ikke på eksamen, og vi er her for å hjelpe!

Campus Steder i Florida Hvis du vurderer høyskoler i Florida, kan vi hjelpe deg i gang i karrieren feltet som er riktig for deg på et av våre ni studiesteder, eller online.

Southwest Steder

Bonita Springs Fort Myers Port Charlotte Tampa

Sentrale steder

Auburndale Brandon Mount Dora Orlando Sanford

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate Degrees - AcademicCourses » Se Associate Degrees - HealthcareStudies » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se Bachelor - Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Høgskolegrad

Knytte Grad I Digital Design

Campus Heltidsstudier 88 uker September 2018 USA Fort Myers

Utvikle dine kreative teft og slå dine kunstneriske talenter til en karriere med vår Digital Design kurset. Dette programmet legger vekt på å utvikle din evne til kritisk tenkning og hjelper deg med å få ferdigheter som persepsjon, tolkning og oppfinnsomhet mens du få en forståelse av digital design forretningspraksis. I grafisk design kurs, har du mulighet til å lære bransjestandard ... [+]

Associate Degree I Digital Design

Utvikle dine kreative teft og slå dine kunstneriske talenter til en karriere med vår Digital Design kurset. Dette programmet legger vekt på å utvikle din evne til kritisk tenkning og hjelper deg med å få ferdigheter som persepsjon, tolkning og oppfinnsomhet mens du få en forståelse av digital design forretningspraksis.

I grafisk design kurs, har du mulighet til å lære industristandard programvare, for eksempel Adobe Creative Suite 5® programvare (Photoshop, Illustrator, Flash, InDesign og Dreamweaver) og hvordan du bruker disse programmene til å løse design problemer. Du kan også lære å skjerpe din evne til å visuelt oversette ideer om et planlagt melding til en målgruppe som du forberede deg på en karriere som digital designer i et bredt spekter av jobbinnstillinger.... [-]


Knytte Grad I Interiørdesign

Campus Heltidsstudier 88 uker September 2018 USA Bonita Springs Fort Myers + 1 fler

Du har en lidenskap for design og farge, men trenger riktig trening for å slå dine talenter til en karriere. Det er her vi kommer inn. Med et interiør grad fra Southern Technical College, kan du forberede seg til å bidra til å gjøre verden til et vakrere sted og forberede seg på en karriere som kan ta deg hvor du vil gå. Vårt interiørdesign skole i Florida er designet for å ta din kreativitet og følelse av plass og stil for å forberede ... [+]

Associate Degree i Interior Design

Du har en lidenskap for design og farge, men trenger riktig trening for å slå dine talenter til en karriere. Det er her vi kommer inn. Med et interiør grad fra Southern Technical College, kan du forberede seg til å bidra til å gjøre verden til et vakrere sted og forberede seg på en karriere som kan ta deg hvor du vil gå.

Vårt interiørdesign skole i Florida er designet for å ta din kreativitet og følelse av plass og stil for å forberede deg på en karriere i enten bolig eller kommersiell design. Dette toårige programmet gir deg den tekniske informasjon og design ferdigheter som er nødvendige for å jobbe som interiørdesign assistent. Etter avsluttet studium, bør du være i stand til å utføre de grunnleggende ferdighetene som er nødvendige for å arbeide i interiørdesign, herunder analysere en kundes behov, mål og livssikkerhetskrav. Du bør også være i stand til å koordinere en vellykket jobb søk og tilpasse seg den stadig skiftende verden av interiørdesign.... [-]


Knytte Grad I Ledelse

Campus Heltidsstudier 88 uker September 2018 USA Fort Myers Port Charlotte Tampa + 2 fler

Du er en naturlig leder. Du har en egen evne til å styre andre, og ønsker en karriere som kan ta deg steder. På Southern Technical College, kan våre Management Associate studium hjelpe deg i gang innen business management. Denne business management grad programmet er laget for å introdusere deg til de mange fasetter av å eie, drive og markedsføring av et foretak. Du kan lære om human resource management ... [+]

Associate Degree I Ledelse

Du er en naturlig leder. Du har en egen evne til å styre andre, og ønsker en karriere som kan ta deg steder. På Southern Technical College, kan våre Management Associate studium hjelpe deg i gang innen business management.

Denne business management grad programmet er laget for å introdusere deg til de mange fasetter av å eie, drive og markedsføring av et foretak. Du kan lære om human resource management, regnskap og en rekke andre emner for å forberede deg til å forfølge entry-level stillinger i ledelse, salg og kampanjer, markedsføring, menneskelige ressurser, og detaljhandelsvirksomhet.

Bli en leder i business management-feltet med forvaltnings Associate studium ved Southern Technical College.... [-]


Knytte Grad I Nettverk Prosjektering Og Administrasjon

Campus Heltidsstudier 88 uker September 2018 USA Fort Myers Port Charlotte Tampa + 2 fler

Ikke bare fungere på datamaskiner for moro - slå din kjærlighet for teknologi i en karriere innen IT. I dette programmet kan du lære prinsippene og terminologi nettverksadministrasjon som du forberede deg på en karriere i en rekke entry-level stillinger i datanettverk teknologi og administrasjon. På Southern Technical College, våre dataopplæring kurs kan du bruke dine kunnskaper gjennom hands-on, real-world ... [+]

Associate Degree i Network Engineering and Administration

Ikke bare fungere på datamaskiner for moro - slå din kjærlighet for teknologi i en karriere innen IT. I dette programmet kan du lære prinsippene og terminologi nettverksadministrasjon som du forberede deg på en karriere i en rekke entry-level stillinger i datanettverk teknologi og administrasjon.

På Southern Technical College, våre dataopplæring kurs kan du bruke dine kunnskaper gjennom hands-on, reelle scenarier og simulering ved hjelp av dagens nettverksteknologi. Du kan studere emner som virtuelle servere, cloud computing og IT etterforskning. Mange sentrale kurs søke direkte til industristandard sertifiseringer som CompTIA, Microsoft, Cisco og Computer Forensics Investigation, og kan gi en sterk base for å oppnå posisjoner i IT-sikkerhet.... [-]


Knytte Grad I Regnskap

Campus Heltidsstudier 88 uker September 2018 USA Fort Myers

Bedrifter kan ikke fungere uten kvalifiserte, dyktige medarbeidere bidrar til å håndtere økonomi og balansere budsjettet. Bli en verdifull del av en virksomhet team med en Associate grad i regnskap fra Southern Technical College. Dette programmet anerkjenner den gjensidige avhengigheten av moderne regnskap og informasjon om datamaskinen teknikker og er utformet for å gi deg opplevelser i begge områdene. I dette programmet, kan du få en ... [+]

Associate Degree I Regnskap

Bedrifter kan ikke fungere uten kvalifiserte, dyktige medarbeidere bidrar til å håndtere økonomi og balansere budsjettet. Bli en verdifull del av en virksomhet team med en Associate grad i regnskap fra Southern Technical College. Dette programmet anerkjenner den gjensidige avhengigheten av moderne regnskap og informasjon om datamaskinen teknikker og er utformet for å gi deg opplevelser i begge områdene.

I dette programmet kan du få et solid fundament i regnskap og relaterte forretnings kurs som forbereder deg for entry-level stillinger i regnskapssystemet feltet. Etter vellykket gjennomføring av regnskapsprogram, kan du følge entry-level stillinger i lønn regnskap, kundefordringer / leverandørgjeld, bokføring eller generell regnskap.... [-]


Knytte Grad I Rettssystemet

Campus Heltidsstudier 88 uker September 2018 USA Fort Myers Port Charlotte Tampa + 2 fler

Bruk cutting-edge rettsmedisinske verktøy for å bidra til å gjøre verden til et tryggere sted, og forberede seg på en rekke strafferettslige karrierer i både offentlig og privat sektor. I Criminal Justice studium ved Southern Technical College, kan du få et grunnlag i rettelser, rettshåndhevelse, terrorisme, privat sikkerhet og etterforskning. Etter avsluttet studium, kan du forfølge stillinger med lokal eller statlig politi ... [+]

Associate Degree i Criminal Justice

Bruk cutting-edge rettsmedisinske verktøy for å bidra til å gjøre verden til et tryggere sted, og forberede seg på en rekke strafferettslige karrierer i både offentlig og privat sektor. I Criminal Justice studium ved Southern Technical College, kan du få et grunnlag i rettelser, rettshåndhevelse, terrorisme, privat sikkerhet og etterforskning.

Etter avsluttet studium, kan du forfølge stillinger med lokale eller nasjonale politiet, den føderale regjeringen, forsikringsselskaper, fengsler eller private sikkerhetstjenester.

Hvis du vurderer strafferettslige programmer i Florida, kom og finn ut hva som gjør Southern Technical College spesiell. Våre erfarne instruktører og engasjerte medarbeidere er klare til å hjelpe deg med å forandre ditt liv.... [-]


Knytte Grad I Tidlig Barndom Utdanning

Campus Heltidsstudier 88 uker September 2018 USA Fort Myers Tampa + 1 fler

Kan du se for seg et liv tilbrakt i klasserommet, forandre liv og støping av unge sinn? Hvis du ønsker å gå inn i læreryrket, kan vår Early Childhood Education Associate studium hjelpe deg i gang. I dette programmet kan du lære om emergent literacy, dokumentere observasjoner og planlegging leksjoner for å møte behovene til barn, og du vil fokusere på etablering av utviklingsmessig passende ... [+]

Associate Degree I førskolelærerutdanning

Kan du se for seg et liv tilbrakt i klasserommet, forandre liv og støping av unge sinn? Hvis du ønsker å gå inn i læreryrket, kan vår Early Childhood Education Associate studium hjelpe deg i gang. I dette programmet kan du lære om emergent literacy, dokumentere observasjoner og planlegging leksjoner for å møte behovene til barn, og du vil fokusere på etablering av utviklingsmessig passende pensum, undervisning og vurdering i klasserommet.

Ved fullføring av programmet, vil du ha en sterk bakgrunn i tidlig barndom utvikling; forstå hvordan barn lærer; være klar over mangfoldet i befolkningen vår; kunne observere barna og bruke dataene til å planlegge utviklingshemmede aktuelle pedagogiske erfaringer; og forstå rollene til læreren, familien og skolen samfunnet i tidlig barndom utdanning. Enten du ønsker å jobbe i en barnehage, barneomsorg sentrum, skole-alder program eller offentlig skole, kan vi gi deg de ferdighetene du trenger for å arbeide med barn fra fødsel til fylte åtte.... [-]