Southwestern Oregon Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen International Students! Sørvestre Oregon Community College er en tilstand, fullt akkreditert, toårig community college som forbereder internasjonale studenter til å lykkes i sin utdanning mens omfavner amerikansk kultur fullt ut i et levende fellesskap. Studenter kan tjene knytte grader eller komplette kortsiktige sertifiserte programmer i mer enn 50 akademiske fagområder. Vi har også et eget Culinary Institute for å forfølge en karriere i Culinary Arts og Baking & Pastry Arts. For studenter som ønsker å fullføre en bachelorgrad, er Southwestern Oregon Community College er et utmerket sted for å fullføre de to første årene av en bachelorgrad (2 + 2 transfer forberedelse program) før du overfører til en fireårig universitet, for eksempel University of Oregon eller noen av Oregon State universiteter og andre høyskoler og universiteter over hele USA.

Internasjonale studenter programmer på SWOCC ble laget spesielt for å sikre en vellykket pedagogisk og personlig erfaring blant våre internasjonale studenter, samt å fremme tverrkulturell forståelse. Tjenester for internasjonale studenter inkluderer akademisk og innvandring rådgivning, personlig veiledning og spesielle arrangementer / aktiviteter. Vi er forpliktet til å hjelpe internasjonale studenter å tilpasse seg en annen pedagogisk og kulturmiljø.

Opplev sørvestre! Du vil finne en personlig og omsorgsfull atmosfære med lærere og ansatte som tar en interesse i deg og din fremtid. Vi er sikre på at du snart vil se at sørvestre er virkelig et hjem borte fra hjemmet.

Merk:

Engelsk som morsmål fra Australia Canada, New Zealand og Storbritannia er ikke pålagt å gi bevis på engelskkunnskaper. Amerikanske borgere er interessert i å studere i utlandet kan ta kontakt med International Student programmer kontoret for mer informasjon.

ISP Student Uttalelser

Jumpei I. fra Japan (overført til University of Oregon)

Enkelt sagt, jeg kan ikke forestille seg en bedre studie i utlandet program enn hva SWOCC tilbyr. Fra den dag jeg kom fra Tokyo, har det vært stimulerende bor i Oregon, og opplevelsen av å studere i Coos Bay tillatt meg å vokse som et individ og oppdage mine egne talenter.

På campus, mindre klassestørrelse hjalp meg å delta aktivt i diskusjoner. Professorene var veldig hyggelig og engasjerende, og jeg har vært i stand til å opprettholde gode relasjoner med dem. Jeg fikk til å samhandle og tilbringe kvalitetstid med interessante mennesker hver eneste dag. Samfunnet som SWOCC er i er ganske fantastisk også. Jeg hadde privilegiet av å bli involvert i musikalsk teater, og opplevelsen var bare uvurderlig. De var veldig imot og omsorg og alltid presset meg til å oppnå mer.

Jeg kan ikke unngå å nevne den vakre Nordvest været, også, som har brakt meg psykisk og fysisk komfort. Jeg har nå en mye bredere nysgjerrighet, et ønske om å holde meg selv utdannet, og ingen frykt for å akseptere nye utfordringer.

Yumezo Densaki fra Osaka, Japan (overført til Southern Arkansas University)

Min første college i USA var i California, og jeg likte den amerikanske livsstilen. Men jeg følte jeg måtte endre den omstendighet at jeg var alltid med mange japansk, snakker morsmålet mitt. For to år siden bestemte jeg meg for å overføre til SWOCC.

Folk på SWOCC var fantastisk og snill, og det var et flott miljø for å studere og snakke engelsk for meg. Også, jeg var å delta i baseball-programmet. Vi hadde øver hver ettermiddag, tidlig morgen treningsøkter tre ganger i uken, og jeg dro til klasser i morgen. For å være ærlig, det var vanskelig for meg å kombinere håndball og skolearbeid, men mine dager var fulle av spenning!

Denne 2013 år sesongen, jeg var en ledende mugge av teamet. og jeg har overført til Southern Arkansas University med baseball stipend fra 2013 høsten. Jeg er så spennende å spille her og studere Business Management. SWOCC gjorde meg sterk. Jeg er veldig glad for at jeg kom til SWOCC.

Reagan S. fra British Columbia, Canada

Jeg kom til SWOCC å spille basketball og studere Criminal Justice, men jeg har kommet ut av nettopp mitt første år med mer enn bare disse to tingene. SWOCC ga meg sjansen til å lære fra flotte professorer, spille basketball, og også leve i et vakkert sted.

På den akademiske slutten av det, SWOCC la meg være interaktiv i alle klassene med små klasse størrelser og et stort utvalg av folk fra ulike trinn i livet. På den atle slutten av det, har de flotte idrettsanlegg med en svært stolt program.

SWOCC ga meg også muligheten til å leve og oppleve den vakre vestkysten. Innsjøen på campus, enorme strender, og endeløse turer legge noe spesielt til din erfaring.

Sarah K. fra Japan

Jeg dro til Oregon Coast Culinary Institute (Occi). Jeg har lært mye og også gjort mange venner. Jeg har lært mange retter fra hele verden fra Europa, Asia, til american.

Jeg elsket hvor liten klassene var. Min klassestørrelse var mindre enn 30 og alderen varierte. Det var hyggelig å jobbe med nye mennesker og også med folk som hadde mange års erfaring. Jeg likte også at kokken instruktører hatt tid til å jobbe med enkelte student. Vi ikke bare hadde en god opplevelse av matlaging og baking, men vi hadde også noen akademiske fag som matematikk, skriving, tale, og etc. disse klassene hjulpet i en lang sikt, og gjort meg til en bedre og smartere kokk.

Jeg likte også å gå til Occi grunn av studentboliger rett på campus! Jeg var en fem minutters gange fra skolen og bor på campus var moro. Jeg fikk møte nye mennesker, ikke bare fra Occi men også fra sørvestre Community College.

Det er mye å gjøre på campus sport, klubber, og vi har også en innsjø. Min mest favoritt minne annet enn matlaging med mine venner var innendørs fotball klubb. Det er mye å gjøre for alle å nyte.

Ryohei K. fra Shiga, Japan

Da jeg var 18, bestemte jeg meg for å dra til USA for å studere engelsk og å spille baseball der etter eksamen fra videregående skole. Går til andre land, og bor der av meg selv var ikke lett for den 18-år gammel gutt som alltid hadde vært sammen med sin familie og venner. Blir støttet av mange mennesker, men jeg var i stand til å gå til USA SWOCC er det mest imponerende stedet for meg. Alt var nytt der. Jeg møtte mange nye mennesker, og hadde mange sjanser som jeg aldri ville hatt hvis jeg bodde i Japan. Jeg var en av et medlem av SWOCC baseball team, og hva jeg fikk fra dette programmet kan ikke forklares med ord. Jeg hadde store lagkamerater og store busser. Of course, få gode karakterer og spille baseball på samme tid var ikke lett, men de dagene jeg tilbrakte i dette teamet med mine lagkamerater og trenere er selvsagt min skatt.

Jeg er så takknemlig for alle som hadde støttet meg mens jeg var i USA Takk så mye, og jeg håper virkelig jeg kan se folk jeg møtte det igjen en dag.

Shelby P. fra Colorado, USA

Professorene ved SWOCC er virkelig enestående! Det er en fin balanse mellom faglig og uformell det er virkelig bidrar til læring. Det, sammen med den utro student kroppen, har gjort mitt opphold verdt og en som jeg ikke vil glemme.

Ningxin S. fra Shanghai, Kina

Det er utrolig å studere i SWOCC. Da jeg først kom hit, følte jeg det er et flott sted å studere. Universitetsområdet er stort, og folk er vennlige. Klassen er liten, slik at du kan ha mye sjanse til å snakke med læreren din. Dessuten er det lett å bli en venn til dem. Studentene her er omgjengelig, og de virkelig ønsket det internasjonale som meg. Så langt jeg har allerede hatt mange amerikanske venner, og jeg elsker dem så mye.

Hvis du har er god på ett fag, kan du ha en sjanse til å bli en veileder i veiledning lab. Det er en verdifull erfaring for alle. Huset er også bra. Det er fredelig og trygt. Du vil elske måten du kommer hit.

Allikevel, hvis du søker en høyskole utdanning, er SWOCC det beste valget. Du kan lære alt du ønsker her, og bli en bedre person. Jeg elsker SWOCC så mye, og jeg vil avslutte mitt andre år studien her og få min knytte grad. Jeg vil ikke glemme den tiden da jeg brukte i SWOCC.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Applied Science » Se Associate of Science » Se Associate Degrees »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Applied Science

Medarbeider Av Anvendt Vitenskap I Data Informasjonssystemer

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Coos Bay

The Associate of Applied Science CIS Digital Design grad er utformet for å kunne forberede studentene for yrker i det stadig voksende felt av digital design og medieproduksjoner gjennom en integrert pensum utsette studentene til å utforme prinsipper og tekniske strategier. [+]

The Associate of Applied Science CIS Digital Design grad er utformet for å kunne forberede studentene for yrker i det stadig voksende felt av digital design og medieproduksjoner gjennom en integrert pensum utsette studentene til å utforme prinsipper og tekniske strategier. Etter vellykket gjennomføring av AAS CIS Digital Design grad studentene er forberedt for en rekke entry level stillinger i en rekke digitale design felt. Studenter oppnå kunnskap og lære ferdigheter for å søke karrierer i kreative og støtte yrker innen slike mediebransjen som film og video, grafisk design, produksjon, spillutvikling, animasjon og webdesign. Noen av de yrker som er tilgjengelige i media er: produksjonsdesigner, kameraoperatør, visuelle effekter produksjon, multimedia produsent, duplisering, produksjonsassistent, grafiker, kunst assistent, webdesigner, og andre nye muligheter.... [-]


Associate of Science

Associate Of Science I Kjemi

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Coos Bay

Associate of Science Degree in Chemistry ved Southwestern Oregon Community College forbereder studentene for overføring til en 4-årig skole som juniorer i enten kjemi eller biokjemi hovedmenn. Læreplanen gir grunnleggende kunnskaper om de store feltene innen kjemi, som dekker et helt år med både generell og organisk kjemi. [+]

Associate of Science i kjemiAssociate of Science Degree in Chemistry ved Southwestern Oregon Community College forbereder studentene for overføring til en 4-årig skole som juniorer i enten kjemi eller biokjemi hovedmenn. Læreplanen gir grunnleggende kunnskaper om de store feltene innen kjemi, som dekker et helt år med både generell og organisk kjemi. Studentene vil få laboratorieerfaring i organisk syntese, analysemetoder og spektroskopi. Kjemi heter den sentrale vitenskapen og fungerer som grunnlag for karriere på mange områder, som medisin, miljøvitenskap og materialvitenskap.

Southwestern Oregon Community College er en av de få toårige høyskolene i USA som tilbyr et slikt program. Nyt komforten av innbydende campus kjent for sin naturlige skjønnhet, liten klassestørrelse og førsteklasses fakultet, alt mens du fullfører din assisterende grad i kjemi.... [-]


Høgskolegrad

Assisterende Grad I Barndoms- Og Familiestudier

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Coos Bay

The Associate of Science Childhood Education og familiestudier vekt grad fører til en Baccalaureate i menneskelig utvikling, førskolelærerutdanning eller samfunnsfag med et sertifikat i tidlig barndom utdanning. [+]

Associate of Science Barndom Utdanning og Familie Studies Emphasis grad fører til en baccalaureate grad i menneskelig utvikling, tidlig barndom utdanning eller samfunnsvitenskap med et sertifikat i tidlig barndom utdanning. Studentene kan petisjonere om tilpasninger i Southwestern AS-graden dersom kurskrav oppfylles for de første to årene av en regionalt akkreditert fireårig institusjon som tilbyr en grad i utdanning, tidlig barndomsutdanning, familiestudier, menneske- eller barnutvikling. Eastern Oregon University fjernundervisning grad av liberale studier med en tidlig barndomsutdanning vektlegger med SWOCCs AS-grad. AS-graden er også artikulert med Portland State University gjennom deres eksterne studieprogram.... [-]


Assisterende Grad I Marine Biologi

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Coos Bay

The Associate of Science (AS) Marine Biology vekt er beregnet for studenter som ønsker å overføre til University of Oregon (UO) og fullføre utdannelsen sin ved Oregon Institute of Marine Biology (OIMB), hovedfag i marinbiologi. [+]

Associate of Science (AS) Marine Biology Emphasis er utviklet for studenter som har tenkt å overføre til University of Oregon (UO) og fullføre sin grad ved Oregon Institute of Marine Biology (OIMB), med hovedfag i marine biologi. Bakgrunnen som tilbys av denne majoren er imidlertid helt egnet for forberedelse til øvre delingsfokus på andre fagområder som medisinsk, tannlege eller veterinærskole.

Denne AS-graden, som presentert, tilfredsstiller også kravene til en AA / OT for enkel overføring til UO. Ved å fullføre generelle utdanningskrav for AA / OT, ​​samt de anbefalte fagkursene, vil studentene kunne overføre til UO og fullføre en BS i marinbiologi eller en bachelor i biologi med marinbiologi.... [-]


Assisterende Grad I Skogbruk / Naturressurser

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Coos Bay

The Associate of Science-grad, med vekt på skog, gir studentene en innføring i den tekniske og vitenskapelige kunnskap knyttet til feltet av skogbruket og skogforvaltning. [+]

Forbinder med realfag SKOGBRUK EMPHASIS

Vitenskapsassistenten, med vekt på skogbruk, gir studentene en innføring i teknisk og vitenskapelig kunnskap knyttet til skogbruk og skogbruk. Dette settet av klasser tilfredsstiller kravene til en Associate of Science-grad og oppfyller også kravene til lavere deling ved Oregon State University (OSU) for en bachelorgrad i skogbruk. Det er en signert artikulasjonsavtale med Skogsavdelingen ved Oregon State University som tillater studenter som fullfører denne AS-graden og to ekstra kurs for å komme inn i OSU som junior i Forestry-programmet. Utover AS-gradskravene må studentene ta skogen biologi kurs (FOR 240) fra OSU som kan gjøres online. I tillegg må studentene ta en fysikk kurs som ikke er kalkulasjonsbasert. Foreløpig gjør SWOCC ikke tilby dette kurset.... [-]


Knytte Grad I Business

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Coos Bay

The Associate of Science / Oregon Transfer Forretnings (ASOT-BUS) er en grad som er ment å forberede studentene for overføring til en Baccalaureate business program på en Oregon University System (OUS) institusjon. Studenter som får denne graden vil ha oppfylt alle allmennutdanning krav til at institusjonens Baccalaureate grad programmer lavere divisjon. [+]

Associate of Science / Oregon Transfer Business (ASOT-BUS) er en grad som er ment å forberede studentene for overføring til et bachelorvirksomhetsprogram ved en Oregon University System (OUS) institusjon. Studenter som mottar denne graden, vil ha møtt alle undervisningsopplæringskrav til institusjonens bachelorstudier.

Studenter som overfører med denne graden vil ha junior status for registreringsformål. Opptak til forretningsskolen / programmet til en hvilken som helst OUS-institusjon er ikke garantert ved fullføring av ASOT-BUS-graden.

Det anbefales sterkt at studentene gjennomgår listen over universitetsspesifikke forutsetninger og anbefalinger og kontakter den spesifikke OUS-institusjonens forretningsskole / -program tidlig i det første året av deres ASOTBUS-program i sørvest for å bli informert om tilleggskrav og prosedyrer for opptaksvurdering til OUS institusjon og forretningsskole / program.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
1988 Newmark Avenue
Coos Bay, Oregon, 97420 US
Sosiale medier