Sullivan County Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til SUNY Sullivan, et omfattende samfunnshøyskole i SUNY (State University of New York) -systemet. Vi er opptatt av å hjelpe deg med å forberede deg på fremtiden, enten du får din første jobb, overfører til et fireårig høyskole eller universitet eller forbedrer dine personlige og profesjonelle ferdigheter.121664_adult-blur-book-series-545062.jpg

Vårt oppdrag

SUNY Sullivan tilbyr programmer og ressurser som utdanner, inspirerer og styrker studenter og det bredere samfunn. Gjennom dyktighet i undervisning og læring forbereder vi studenter på en mangfoldig og sammenkoblet verden, og vi støtter positive økonomiske og sosiale endringer i Sullivan County og utover. Vi modellerer bærekraftige handlinger og fremmer sosialt, miljømessig og økonomisk ansvarlig statsborgerskap gjennom en overordnet kultur for dyktighet.

Vår Campus

Vårt landlige, 405 mål store campus ligger i de naturskjønne Catskill-fjellene mindre enn to timer fra New York City og Albany. Den har en serie på ni sammenhengende bygninger pluss Paul Gerry Fieldhouse. Campusbygningene våre, inkludert Seelig Theatre som ligger i sentrum av komplekset, ble designet av arkitektfirmaet Edward Durell Stone121665_adolescent-attractive-backpack-1462630.jpg

Våre studenter (fra høsten 2014)

Det var 1 647 studenter (930 på heltid og 717 på deltid) som var påmeldt høgskolen, som representerte en demografisk mangfoldig gruppe individer. I tillegg er 71 prosent av disse studentene innbyggere i Sullivan County.

Akkreditering vår

SUNY Sullivan er akkreditert av Middle States Commission for Higher Education lokalisert i 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. Telefon: (267) 284–5000.

Læreplanene våre er godkjent av State University of New York og New York State Department of Education. Alle læreplaner er godkjent for opplæring av veteraner under gjeldende offentlige lover, og høgskolen er godkjent av US Citizenship and Immigration Services, et kontor av det amerikanske departementet for hjemlandssikkerhet, for deltagelse av utenlandske studenter. Akkrediterings- og lisensieringsdokumenter kan gjennomgås på nettet eller gjennom kontoret til visepresidenten for akademiske og studentforhold.

Våre forretningsprogrammer er nasjonalt akkreditert av Association of Collegiate Business Schools and Programs for tilbudet av forretningsprogrammer som kulminerer med vitenskapsmannen og tilknyttet vitenskapelig grad.

Sykepleieplanen er akkreditert av og registrert ved New York State Education Department, Bureau of Professional Licensing.121666_beautiful-blur-casual-935756.jpg

Bærekraftig Sullivan

Bærekraft er kjernen i det vi gjør på SUNY Sullivan. Vår forpliktelse til miljø- og samfunnsansvar informerer alt fra campusdriften til læreplanen vår.

Vi har innarbeidet bærekraftig praksis i campusvirksomheten vår i mange år, inkludert et geotermisk system for å varme opp og avkjøle bygningene våre, og nylig installasjon av en 3 kW fotovoltaisk serie og 2,5 kW vindturbin for praktisk opplæring av fornybar energi. I 2015 inngikk SUNY Sullivan en kraftkjøpsavtale med Sullivan Solar Garden, LLC som inkluderer installasjon av en ni mål stor, 2,15 MW (7056 PV-modul) solpark på campus.

SUNY Sullivan-studenter hjalp til med å installere et grønt tak på campus som bidro til å redusere varme- og avkjølingskostnadene, og studentene våre samlet og komposterte over 3000 kilo matrester hvert år ved å bruke et tvangs-luftkompostområde på campus. Vi har tilført vannflaskefyllestasjoner, lavløpsrørleggerarbeid og ettermontert lys- og bygningsautomatiseringssystemer for å forbedre energieffektiviteten vår, og installert utvendig solbelysning for å lysne en gangsti som fører til baseballfeltet vårt. Vi har en organisk hage og bygde et halmbalehageskur - et initiativ tatt av Honours Program og Green Building Maintenance and Management student. Noe av maten som dyrkes i hagen vår brukes av campus-serveringstjenester, og fremmer Chartwells mange bærekraftstiltak ytterligere. Vi oppdaterer kontinuerlig vårt inventar over utslipp av klimagasser og implementerer strategier for reduksjon av avfall, og oppdaterer våre innkjøpsregler for å bedre reflektere vår forpliktelse til bærekraft.

Disse og andre tiltak bidrar til å redusere energikostnadene våre, gjøre våre anlegg mer effektive og minimere vår innvirkning på miljøet. Imidlertid slutter ikke vår forpliktelse til bærekraft.

SUNY Sullivan blir raskt ledende innen bærekraftutdanning. Våre Green Building Maintenance and Management-tilknytningsgrad- og bærekraftsstudier legger grunnlaget for en ny "green-collar" arbeidsstyrke. Vårt miljøstudieprogram tilbyr en vitenskapsbasert tilnærming til å takle dagens komplekse økologiske problemer. Vi er også opptatt av å tilføre bærekraft gjennom hele læreplanene våre som begynner med en nyutdannet Metamorphosis-klasse. Metamorphosis-kurset fremmer en kultur for dyktighet gjennom individuell ytelse og gjennom å gjennomføre et bærekraftsorientert klasseserviceprosjekt. Vi har til og med ikke-kreditt workshops og kurs for å utvide dine personlige eller profesjonelle bærekraftsrelaterte ferdigheter.

Steder

Loch Sheldrake

Address
112 College Road, Loch Sheldrake, NY 12759
Loch Sheldrake, New York, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss