Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Texas A & M University - Texarkana

Formålsparagraf

Som medlem av Texas A & M University System, Texas A & M University-Texarkana (TAMUT) er en omfattende regional universitet som gir studentene faglig utfordrende, engasjerende og givende pedagogiske erfaringer gjennom kvalitet undervisning, stipend, student støttetjenester, co-faglige programmering, forskning og service. Gjennom den personlige oppmerksomheten til våre lærere og ansatte er studenter gis anledning til å tilegne seg kunnskap, evner og ferdigheter til å bli ledere i sitt valgte yrke, og for å forberede seg til mulighetene for å tjene i et globalt miljø.

sterke Akademik

  • 24 lavere og 13 høyere grads nivå
  • Klasser undervist av doctorally forberedt fakultetet, ikke ved å lære assistenter
  • Mindre klasser med en 18: 1 student-til-fakultetet forholdet

levende fellesskap

TAMUTVi tilbyr flere måter for elevene å utforske campus livet utenfor klasserommet med co faglige, sosiale og friidrett arrangementer, gresk livet og mer enn 40 studentorganisasjoner.

nye fasiliteter

  • Nylig utvidet 375-acre campus
  • Moderne fasiliteter på Bringle Lake Village på campus residence hall

rimelig Utdanning

  • Over $ 15 millioner i økonomisk støtte og stipend tildelt i 2015-2016
  • 65% av elevene kvalifisert for økonomisk støtte

Stor verdi

TAMUTGir vi våre studenter med en høy kvalitet på opplæringen som er den laveste av anskaffelseskost av fortegnelse over fire år universiteter i Texas, samt i Arkansas, Oklahoma og Louisiana regioner.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Texas A&M University Texarkana

Den Intensiv engelsk Program (IOP) forbereder internasjonale studenter for å lykkes i akademiske programmer eller yrkeskarriere ved å tilby faglig utfordrende, engasjeren ... [+]

Intensiv engelsk Program (IOP) Vår misjon

Oppgaven til Texas A & M University-Texarkana (TAMUT) Intensiv Program (IOP) er på linje med universitetets oppgave, som er å gi studentene mulighet til å tilegne seg kunnskap, evner og ferdigheter til å bli ledere i sitt valgte yrke, og for å forberede seg til mulighetene for å tjene i et globalt miljø.

Den TAMUT IOP Program søker å gi globale, internasjonale erfaringer for TAMUT studenter og lærere som gjenspeiles i sin misjon. For internasjonale studenter og forskere, søker programmet å tilby faglig utfordrende, engasjerende og givende pedagogiske erfaringer ved å tilby kvalitet engelsk som andrespråk (ESL) undervisning og student støttetjenester. Gjennom personlig oppmerksomhet, vår IOP administrasjon og lærere forsøker å bistå deltaker elevene i å utvikle språklige, faglige og faglig kompetanse, noe som vil hjelpe i deres anskaffelse av de kulturelle tilpasnings kompetansen som trengs for å fungere og lykkes i et globalt samfunn der engelsk er det primære kommunikasjonsspråk.... [-]

USA Texarkana
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
16 uker
Campus
Les mer på norsk

TAMUT International Student

A&M Welcome Student