Tribeca Flashpoint College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

TRIBECA FLAMMEPUNKT COLLEGE: HVOR MEDIA mavens, digitale kunstnere og kreative gründere kan skape sin fordel.

Tribeca Flashpoint College er en bachelor-grad gi institusjon som spesialiserer seg på media, kunst og kommunikasjon, et sted hvor du vil utforske dine interesser innen film, design, markedsføring, animasjon, lyd engineering, og mer-bygge livslang personlige og profesjonelle relasjoner, utvikle din kreativitet, honing dine ferdigheter, og lanserer din karriere.

Vi gir deg alt du forventer av en verdensklasse college: en prisbelønt fakultet praktiserende fagfolk; en imponerende høyteknologisk campus; strenge akademikere; rimelig skolepenger; og en dynamisk og mangfoldig studentmiljøet.

Men vi gir deg mye mer enn det. Siden opprettelsen vår, har vi utviklet en særegen modell av utdanning (forankret i våre dype bransje tilkoblinger, prosjektbasert læreplan, og intensiv yrkesveilednings) som har tjent oss respekt som en leder i våre felt og vår jobb plassering priser og arbeidsgiver påtegninger er bevis på at bransjen er enig.

HVORFOR VELGE TRIBECA FLAMMEPUNKT COLLEGE?

Tribeca Flashpoint er ikke din gjennomsnittlige college. Her er de seks øverste grunner til å velge vår institusjon for din bachelor-grad eller knytte grad.

TRIBECA FLASHPOINT ble skapt av industrien, for næringen.

Siden begynnelsen har Tribeca Flashpoint vært forankret i og vokst fra de bransjene vi betjener. Ved enhver anledning, ser vi til vår fakultetet av aktive fagfolk og våre bransjerelasjoner for å informere og utvikle vår akademisk erfaring. Gjennom disse bransje bånd, vil du få dype, meningsfulle forbindelser til mennesker, prosjekter og jobbmuligheter.

Arbeidsgiver Network Tribeca Bedrifter Advisory Board

Våre programmer er forankret i en unik, prosjektbasert pensum.

I tillegg til det faglige arbeidet, vil du ha utallige muligheter til å gjøre dine ideer til virkelighet. Under støttende mentorer av ekspert fakultetet, vil du arbeide med både reelle kundeprosjekter samt din egen lidenskap prosjekter bygging din selvtillit og ferdigheter, din forståelse av hvordan bransjen fungerer, og en robust portefølje av erfaring og den virkelige verden kreditter, opparbeidet gjennom kurs og programmering som Produksjonen-In-Handling ™, Flashpoint Studios ™ og Flashpoint Capstone ™.

VI TILBYR ROBUST yrkesveilednings starter din første året.

Tribeca Flashpoint er kjent for å gi en enestående utvalg av støtte for å hjelpe nyutdannede gå sømløst inn i den virkelige verden. Begynnelsen ditt første semester, vil du begynne å bygge en dynamisk og interaktiv online portefølje gjennom vårt samarbeid med Seelio. Du vil dra nytte ukentlige karriere tjenester workshops, hyppige industri høyttalere og ekskursjoner, og vår årlige Internship Fair, Career Services Week, og portefølje viser som gir enestående muligheter til å lære om bransjen og møte et bredt spekter av arbeidsgivere og fagfolk.

Vår skole er riktig størrelse for å studere media, kunst, og kommunikasjon.

Du vil ikke gå tapt på Tribeca Flashpoint. Ingen venter i kø for muligheter, utstyr og studioleie, spesielle prosjektet godkjenninger, tid med lærere, og personlig veiledning. Plus, gjør at vår størrelse oss å være kvikk, raskt gripe klientprosjektmuligheter for våre studenter og tilpasse læreplaner for å gjenspeile behovene til den virkelige verden.

Du skal få PERSONLIG mentorer Fra vår prisbelønte fakultet.

Vårt fakultet gjøre mer enn å undervise, veilede de. Som student, vil fakultetet vet du som enkeltperson. De vil arbeide sammen med deg på dine faglige arbeid og virkelige prosjekter, og gir deg riktig nivå av hands-on veiledning på hvert trinn av utdanningen. De vil veilede og støtte deg tilsvarende, erkjenner at du etter hvert kan bli deres peer.

VI SETTE sentrum av Chicago på fingertuppene.

Din Tribeca Flashpoint utdannelse strekker seg langt utover våre campus vegger. Ligger i Chicagos episenter underholdning, kunst, kultur og næringsliv, gir vår campus deg gode muligheter til å utforske, skape, og ha det gøy rett utenfor døren.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Applied Science » Se kurs » Se BSc'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Applied Science

Aas I Animasjon + VFX

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Chicago

I Tribeca Flashpoint Associate of Applied Science grad i Animasjon + Visual Effects vil du få mulighet til å lære moderne ferdigheter i modellering, visuelle effekter og datamaskinen simulert bevegelse til bruk i TV, filmer, spill og interaktive medier. [+]

Forfølge din lidenskap med en knytte grad i animasjon og visuelle effekter.

Fra animerte filmer til spillefilmer til tv-reklamer og utover, animasjon og spesialeffekter er en integrert del av nesten alle typer underholdning og media i dag. I Tribeca Flashpoint Associate of Applied Science grad i Animasjon + Visual Effects vil du ha muligheten til å lære moderne ferdigheter i modellering, visuelle effekter og datamaskinen simulert bevegelse til bruk i TV, filmer, spill og interaktive medier.

Gjennom vår prosjektbasert læreplan, vil du ta på ulike animasjon og visuelle effekter roller, arbeide både individuelt og i team for å skape en sterk portefølje av originalverket. I tillegg vil du ha utallige muligheter til å jobbe med reelle kunder - bygge din CV, din tillit, og den virkelige verden perspektiv du trenger for å starte din karriere i konfirmasjonen.... [-]


Aas I Digitale Medier

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 18 - 24 måneder September 2018 USA Chicago + 2 fler

Vår Associate i Digital Media program kan forberede deg til å svare på det økende behovet for disse fleksible digitale fagfolk. [+]

BLI EN DIGITAL MEDIA know-it-ALL AT TRIBECA FLAMMEPUNKT.

Som den digitale økonomien vokser, er arbeidsgivere i nesten alle bransjer søker godt avrundet jobb kandidater som kan bistå med et bredt spekter av digitale behov. Fra grafisk design til filmproduksjon til lyd redigering til bevegelsesgrafikk, har et mangfoldig digital kompetanse blitt en kritisk nøkkelen til suksess for unge fagfolk. Vår Førsteamanuensis i Digital Media program kan forberede deg til å svare på det økende behovet for disse fleksible digitale fagfolk.

Gjennom vår prosjektbasert læreplan, vil du ha muligheter til å arbeide på et bredt spekter av prosjekter, inkludert mange for virkelige kunder - å bidra til å bygge opp din CV, din tillit, og din forståelse av hvordan bransjen fungerer.... [-]


Aas I Film + Kringkasting

Campus Heltidsstudier Deltid 2 år September 2018 USA Chicago + 1 fler

The Associate of Applied Science in Film + Broadcast vil gi deg et sterkt fundament i alle aspekter av filmproduksjon-forbereder deg til manus, skyte, redigere, produsere og distribuere et bredt spekter av digitalt innhold. I prosessen, vil du eksperimentere med å lage narrative filmer, dokumentarer, reklame, offentlige tjenester, og mer, både for deg selv og utenfor klienter. [+]

Utvikle en sterk, salgbar film og kringkasting Skillset AT TRIBECA FLAMMEPUNKT COLLEGE.

Som medieverdenen eksploderer, har muligheter for film og kringkastingsfolk kanskje aldri vært større. Fra web-baserte videoer for å leve fjernsynssendinger til spillefilmer og utover, lære å lage innhold for det 21. århundre medieverden på Tribeca Flashpoint College.

Den Associate of Applied Science in Film + Broadcast vil gi deg et sterkt fundament i alle aspekter av filmproduksjon-forbereder deg til manus, skyte, redigere, produsere og distribuere et bredt spekter av digitalt innhold. I prosessen, vil du eksperimentere med å lage narrative filmer, dokumentarer, reklame, offentlige tjenester, og mer, både for deg selv og utenfor klienter.... [-]


Aas Innen Design + VISCOM

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Chicago

I Tribeca Flashpoint er førsteamanuensis i design og visuell kommunikasjon, kan du lære de tidløse design prinsipper, moderne teknologi og nye trender ansatt i visuell kommunikasjon industrien i dag. [+]

CREATE en fremtid i design og visuell kommunikasjon.

I dag, billedkunstnere berører nesten alle kommersielle og media aktiva fra emballasjen og i store skjermer til reklame og salgsfremmende trykt materiale til TV og video grafikk til nettstedet og interaktive medier design.

I Tribeca Flashpoint er førsteamanuensis i design og visuell kommunikasjonKan du lære de tidløse design prinsipper, moderne teknologi og nye trender ansatt i visuell kommunikasjon industrien i dag. Du vil få muligheten til å utvikle merkeidentitet systemer, produkt- og pakningsdesign, nettsteder og mobile applikasjoner og sosiale medier og digitale markedsføringskampanjer-alt mens dyrking robust trykte og digitale porteføljer av originale samt klientbaserte prosjekter.... [-]


Aas I Opptaks Arts

Campus Heltidsstudier Deltid 2 år September 2018 USA Chicago + 1 fler

Med fokus på den tekniske siden av lydproduksjon, Tribeca Flashpoint Associate of Applied Science grad i Recording Arts lærer elevene å fange opp, opprette, mikse og manipulere lyd ved hjelp av industristandard maskinvare og programvare. [+]

Slå din lidenskap for musikk og lyd i en fremtid du vil elske.

Når ansatt primært i tradisjonelle opptaksstudioer, dagens opptaks kunst fagpersoner arbeider i et bredt spekter av bransjer og kapasiteter-fra optimalisere lyd på konserter og andre live-forestillinger, for å skape lydbilder for dataspill og andre interaktive medier, for å designe og blande lyd for funksjonen filmer, og utover.

Med fokus på den tekniske siden av lydproduksjon, Tribeca Flashpoint Associate of Applied Science grad i Recording Arts lærer elevene å fange opp, opprette, mikse og manipulere lyd ved hjelp av industristandard maskinvare og programvare. Studentene lærer lyddesign, musikk engineering, live event produksjon, og audio post-produksjon mens du arbeider med en rekke prosjekter både på campus og i feltet med reelle kunder.... [-]


Kurs

15 Ukers Program

Campus Heltidsstudier 180 timer September 2018 USA Chicago

Tribeca Flashpoint College tilbyr 15-ukers program bestående av Tribeca Flashpoint kurs valgt å justere med din college pensum. [+]

Tribeca Flashpoint College tilbud 15-ukers program bestående av Tribeca Flashpoint kurs valgt å justere med din college pensum.

Studenter bør sjekke med sin utdanning for å se om college opptjent i Tribeca Flashpoint 15-ukers program er aktuelt mot sitt diplom

Programmet omfatter 180 klasse timer Alle tekster og materialer To måltider per dag (hverdager) Homestay eller sovesal overnattingssteder Bakketransport til og fra flyplassen Valgengelskspråklige klasser [-]

Chicago I Aksjon Internasjonal

Campus Heltidsstudier 3 uker September 2018 USA Chicago

Tribeca Flashpoint College tilbyr Chicago in Action International, en tre-ukers funn program, på vår campus i sentrum av Chicago. [+]

Tribeca Flashpoint College tilbud Chicago in Action International, En tre-ukers funn program, på vår campus i sentrum av Chicago.

Studentene skal ha språkkurs og en rekke innledende digitale medie klasser. De vil også komme til å utforske byen og delta i gruppeaktiviteter som arkitektur turer, shoppingturer, museumsbesøk og mer.

Programmet omfatter 20 undervisningstimer per uke Gruppeturer og aktiviteter Dorm og / eller hjemlig innkvartering Alle tekster og materialer To måltider per dag (hverdager) Bakketransport til og fra flyplassen [-]

Videoer

Study Animation + Visual Effects at Tribeca Flashpoint Academy

Kontakt
Besøksadresse
28 North Clark Street, Suite 500,
Chicago, Illinois, 60602 US