TheFilmSchool

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hev CRAFT

For folk som er lidenskapelig drevet å lage historier, TheFilmSchool Seattle gir de nødvendige verktøy for å heve din håndverket av historiefortelling. Her finner du prisbelønte instruktører og fagfolk som er lidenskapelig om å hjelpe forfattere og filmskapere finne sin personlige og autentiske stemme. Vi tror at i denne digitale tidsalder, historiene er de mektigste middel til å koble til. Så om din lidenskap er web-serien, komedie eller drama serie, kortfilmer eller funksjoner, har TheFilmSchool programmet for å hjelpe deg å ta arbeidet ditt til neste nivå. Mange av våre tidligere studenter har kalt sin tid med oss ​​"livsforvandlende."

MISSION

TheFilmSchool er en non-profit skole, forankret i progressive, profesjonell historiefortelling gjennom film, radio, TV og cutting-edge nye medier. Skolen tilbyr sine studenter med den grunn utdanning og kompetanse til å arbeide i kreative miljøer innen næringsliv og kunst.

VISJON

TheFilmSchool er hjemmet til innovative, kreative utdanning i filmproduksjon, med vekt på historie. Vi veilede, undervise og styrke våre studenter til å tenke og utvikle sine historien ideer, bringe dem til liv. Vi tror sterke historier, gitt en plattform, kan løfte den menneskelige tilstand.

Hvorfor TheFilmSchool?

"Seattle er en av de 10 beste byene for håpefulle filmskapere" Film Industry Magazine, vil desember 2011 TheFilmSchool gi deg håndverket som vil bringe dine historier i live og inspirere deg til å uttrykke din stemme i ditt arbeid. Det vil forandre deg.

Ved å bringe artister sammen, bygger TheFilmSchool en sårt tiltrengt følelse av fellesskap blant sine studenter og lærere. Gjennom våre programmer, studenter og instruktører dele en opplevelse som resulterer i varige relasjoner og pågående samarbeid. Elevene går på å danne skriving workshops med sine klassekamerater og utvikle mentorships med fakultetet.

Pluss det er absolutt ikke noe sted som Seattle.

Lenge før Starbucks og Microsoft satt Seattle på kartet bedrifts, byen var et fristed for kunstnere, musikere og filmskapere. Siden 2003 har byen hjulpet 62 uavhengige filmer får gjort i området ... Slik støtte har brakt mange nye filmskapere til byen og holdt enda mer hjemmelaget talenter entusiastiske om å skyte sine filmer i Seattle.

-MOVIEMAKER MAGAZINE, vinter 2007

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

3-ukers Screenwriting Og Filmproduksjon Intensive

Campus 3 uker July 2018 USA Washington

Den 3-Week Screenwriting & Filmmaking Intensiv lærer prinsipper og mekanismer for struktur og karakter, samt motet til personlige fortellinger, gjennom fem forskjellige tilnærminger. [+]

Den 3-Week Screenwriting & Filmmaking Intensiv er en reise av selvoppdagelse-undervist av dagens industriledere. Dette programmet er utviklet for å hjelpe deg med å slippe løs din unike fortellinger stemme og gi deg verktøy for å ta skriptet fra side til skjermen. En tour de force i screenwriting og regi.

Innhold

Å være en vellykket i den digitale tidsalderen, forfattere og filmskapere må ikke bare skrive ordinære historier, men også forstå hvordan å få sin historie fra manus til screen.You vil oppleve en dypere forbindelse til den kreative delen av deg som dette fartsfylte variert program fordyper deg i karakterutvikling, historien struktur, "på føttene" regi og skuespill, komedie improvisatorisk skriftlig, og den virksomheten av virksomheten. På slutten av tre intense uker vil du komme med en praktisk forståelse av manusskriving, filmproduksjon, det som er nødvendig for å få din historie fra manus til skjerm og et nettverk av fagfolk på fingertuppene.... [-]


Videoer

Why Seattle? - TheFilmSchool