The International School of Hospitality

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vår visjon: en investering med stor avkastning

Siden 2005 har TISOH tilbudt karriere-fokuserte, praktisk opplæring Program som passer for et bredt spekter av studenter-fra entry-level stigende stjerner i gjestfrihet Tre måter å lære: 12-ukers semester (kvelder), 5-ukers Track (dagtid), Online Praktisk læring fra akkrediterte fagfolk Kurs integrere teori, praksis og off-site læring To måter å oppgradere: sertifikater eller vitnemål fra TISOH

Verdien av en TISOH Education

Dokumentert legitimasjon anerkjent og respektert av gjestfriheten industrien over hele verden Din konkurransefortrinn Lær cutting edge kunnskap og ferdigheter Inkludert nettverk muligheter Demonstrasjon av initiativ og driv sterkere CV

Velkommen til TISOH og en World of Hospitality

Ligger minutters kjøring fra Las Vegas Strip, vår moderne velkomstsenter hilser besøkende og potensielle studenter hver dag. Glimt inn i vår fortryllende Design Lab, første stopp på hver tur. Administrasjonsbygget huser innleggelser, akademisk, student og karriere tjenester sentre Tilgang til karriere plassering rådgivning

Design Lab en arbeidsgruppe Showroom av det siste innen Event og Wedding Decor

Den TISOH Design Lab er et samarbeid mellom mange bransje sponsorer kommer sammen for å vise frem de nyeste trendene i tilfelle innredning, belysning, sengetøy, grafikk, og mye mer. Denne arbeids laboratorium gjør at våre studenter til å ta og føle og oppleve hvordan plassene er forvandlet til arrangementssteder som glede og mesmerize. Innvielses roomscape er designet av kreativ maestro og TISOH foreleser Lenny Talarico CSEP, direktør for Hendelser for MGM Resorts tilstelninger Productions.

Design Lab en arbeidsgruppe Showroom av det siste innen Event og Wedding Decor

Den TISOH Design Lab er et samarbeid mellom mange bransje sponsorer kommer sammen for å vise frem de nyeste trendene i tilfelle innredning, belysning, sengetøy, grafikk, og mye mer. Denne arbeids laboratorium gjør at våre studenter til å ta og føle og oppleve hvordan plassene er forvandlet til arrangementssteder som glede og mesmerize. Innvielses roomscape er designet av kreativ maestro og TISOH foreleser Lenny Talarico CSEP, direktør for Hendelser for MGM Resorts tilstelninger Productions.

Student Lounge et flott sted å møte nye venner og fremtidige kolleger

Hver student blir en del av TISOH samfunnet og student lounge og lade opp bar er et flott sted å starte å få venner. Hvert semester, dusinvis av bransje gjester, studenter, tidligere studenter, administratorer og instruktører passere gjennom gangene i Academic bygningen. I tillegg til klassene er gratis workshops holdt i klasserommene for nåværende studenter og tidligere studenter.

Innovative Klasserom Design inspirerer Skapende læring

State-of-the-art klasserom inkluderer de nyeste pedagogiske teknologier, inkludert 80 "flatskjermer, lagdelt sitteplasser, strøminnganger i hver trening tabellen, og WiFi i hele komplekset. Vår forelesningssal har en massiv spesialbygd hotellets resepsjon utstyrt med eiendomsforvaltning systemer fra Par Springer Miller and Go Concierge, for å simulere sanntid gjeste interaksjoner.

Liten klasse størrelser bety Fokus er på You

TISOH klasse størrelser er normalt mellom 10 og 15 studenter, noe som åpner for mye mer personlige læring interaksjoner. Våre sertifiserte bransje instruktører engasjere studenter med små gruppeaktiviteter, gjestehøyttalerpaneler, og prosjekter, fremme et miljø der elevene kan være en aktiv del av opplevelsen. The Academic bygningen huser våre klasserom, foredrag hall, student ressurssenter, student lounge, arrangementssenter og produksjon studio.

The International School of Hospitality (TISOH) er en unik skole utviklet for å gi kvalitet, praktisk kortsiktig videreutdanning og karriere treningsprogrammer som gjør deltakerne til å anvende sin læring til personlig oppfyllelse, faglig utvikling og karriereutvikling i serveringsbransjen.

HVORFOR en ananas?

En ananas har en arv som et symbol på velkommen, vennskap, feststemning, og gjestfrihet. Kvalitet og profesjonalitet, i samsvar med kravene i forventning av serveringsbransjen, er viktige ingredienser i TISOH sertifikat- og diplom tilbud.

LEVERER OPPDRAGET

TISOH kurs innhold, for hvert sertifikat offeret er overveiende oppgaveorienterte og praktiske, slik at parallelle oppgaver og ansvar bransje monopolistene. Undervisningen består av trening enkeltpersoner å bruke hands-on tilnærminger som gjelder for spesifikke bransje arbeidsplasser og yrker, i motsetning til tradisjonelle grad fokusert pedagogiske metoder. Kvalitet og profesjonalitet, i samsvar med arbeidsytelsesstandarder som forventes av gjestfrihet arbeidsgivere, er viktige ingredienser av opplæringen som gis. I prosessen med å tilby disse kursene, ansatte samt industri profesjonelle instruktører satt aktuelle eksempler ved å samhandle med elevene, og hverandre, i ånden av gjestfrihet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Akkrediteringer

ACCET (Accrediting Council for Continuing Education & Training

Se Diplomer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Diploma in Hotel Operations

Campus eller nettstudier Heltidsstudier 315 timer USA Las Vegas

[+]

NØKKEL PROGRAM EMNER: For å motta Diploma i Hotel Operations, må studentene fullføre og bestå en serie av fire kurs i læreplanen, til sammen 35 studiepoeng kvartal, 31,5 CEU. Totalt 105 timer externship over fire retters området er nødvendig. Online studentene kan ta kontakt med skolen for å få hjelp i å arrangere for en externship i Las Vegas, eller for å be om en introduksjon brev for en externship i sin hjemby. Hvert semester er over 1000 timer med externship muligheter gitt til studenter. Hotel Operations [-]