Tekkie Uni

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Dagens spillere er oppfinnerne av tomoro vår verden er i endring i en økende takt. Vi streber etter å plante frøene av et spill veksler, investorer og entreprenører i morgen ved å tillate barn å tilegne seg ferdigheter i fremtiden gjennom morsomme læringsmetoder og rik.

Teknologi Utdanning: Hvor Kreativitet og gjør ikke livet noen ferdigheter.

Læring Kode lærer deg hvordan du kan løse problemer og arbeide sammen på kreative måter.

Den hjelper deg å bygge applikasjoner som gir ideer til livet. Vi mener alle bør lærerstyrte avdelinger vi mener er viktigst lærer. Derfor jobber vi med erfarne lærere og pedagogiske fagpersoner fra hele country.The mulighet til å skape noe som kunne forandre verden.

Kildekode basert læring er et middel for kreative uttrykk. Vi styrke studentene til å bygge applikasjoner som er viktige for dem, og aktivt lede prosjektet fra z.

Personlig engasjement for å arbeide ansatte laginnsats - det er det som gjør et teamarbeid. Vi oppfordrer teamarbeid i timene og etter møtene.

Online utdanning industriledere som en del av ETeacherGroup, bringer tekkie Uni over et tiår med erfaring i en unik og består av nettbasert læring, på langt, langt borte.

16 års erfaring i online kurs 500 ansatte på verdensbasis 190 land over hele verden 100000 fornøyd fornøyd til utdanning og pedagogisk vår beste lærere kombinerer teknologiske ledere kjente og erfarne lærere!

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Spansk
  • Fransk

Se Summer courses » Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Koding For Barn

Nettstudie Campus Heltidsstudier 9 måneder September 2018 USA Thousand Oaks + 1 fler

Bli med i våre live-coachte lagseminar og lær alle viktige ferdigheter og verktøy du trenger for å få en start på app making. [+]

Koding for barn

Lær å kode og endre verden

Bli med i våre live-coachte lagseminar og lær alle viktige ferdigheter og verktøy du trenger for å få en start på app making

VÅRE KORTE LÆRINGSPRINSIPPER Lærer-LED-klasser Prosjektbasert læring TEAM WORK

DENNE SOMMER FÅ TEKKIE MED OSS

Sommerkoderkampe 2017

"Våre sommerprogrammer er en mengde kjempebra, team-orienterte, live-trente app-making treningsøkter, hvor du vil lage apps, spill og vennskap."

VÅRE PROGRAMMER

NIVÅ 1

BYGG DEN FØRSTE APP

Junior Innovators Course

Computational Thinking // Programmering // Innovative Thinking Junior Tekkies erverve viktige verktøy for spill- og appskaping. Junior Innovators uteksaminere sitt første år etter å ha designet, utviklet og lansert sine første apps og spill.... [-]


Sommerkurs

Summer Coding Camp - Ages 11 - 18

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Thousand Oaks

[+]

[-]

Kontakt
Besøksadresse
Thousand Oaks, California, US