The University of Tennessee at Martin

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

"Fra etableringen i 1900 av Hall-Moody Institute, gjennom etableringen i 1927 av UT Junior College, til dagens status som en omfattende offentlig universitet, er UT Martin forpliktet til å forberede studentene for å lykkes i den globale økonomien."

A Modern Intellectual Destinasjon

The University of Tennessee at Martin gir høy kvalitet lavere og høyere utdanningsprogrammer til West Tennessee og utover. Fra etableringen i 1900 av Hall-Moody Institute, gjennom etableringen i 1927 av UT Junior College, til dagens status som en omfattende offentlig universitet, er UT Martin forpliktet til å forberede studentene for å lykkes i den globale økonomien.

Godt posisjonert

Den viktigste campus ligger i Nordvest Tennessee ca 125 miles nordøst for Memphis, 150 miles nordvest for Nashville og 60 miles nord for Jackson. Utvidet-campus undervisning sentre i Jackson, Parsons, Ripley, og Selmer, og dual-innmelding kurstilbud i Tennessee videregående skoler, ta UT Martin akademiske programmer til folk over West Tennessee. UT Martin er hjem til UT Online, University of Tennessee nettprogrammer for både lavere og høyere utdanning.

Teknologisk innovasjon

UT Martin investering i sin fakultetet og instruksjonsvideoer teknologi er med på å sikre at universitetets akademikere er forberedt på å møte utfordringene i en internasjonal økonomi. The state-of-the-art Instructional Technology Center, som ligger i Paul Meek Library, bringer instruksjons teknologi kapasitet til alle universitets fakultetet medlemmer.

Samfunn og kultur

Utenfor klasserommet, UT Martin studentene har flere muligheter for deltakelse i universitetssamfunnet. Mer enn 100 organisasjoner er tilgjengelige for studenter å bli inkludert akademiske klubber, ære samfunn, tjenestegrupper, student regjeringen, fraternities og sororities, og spesielle studentforeninger. Riks Campus Recreation tilbyr mange både på og utenfor campus rekreasjonsmuligheter, mens universitetets Institutt for visuelle og teater Arts tilbyr pågående kulturarrangementer til regionen.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs » Se BSc'er » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Tennessee Intensiv Engelsk Program

Campus Heltidsstudier 20 - 25 timer September 2018 USA Martin

Kom og studere engelsk i trygge og vakre byen Martin, Tennessee [+]

Kom og studere engelsk i trygge og vakre byen Martin, Tennessee! KLASSER 20-25 timer med klasser tilbys i alle ferdigheter: grammatikk, skriving, lesing, lytting / Speaking. TOEFL forberedelse, GMAT forberedelser og andre ferdigheter er tilgjengelig. NIVÅER Det er seks nivåer av instruksjon fra begynnelse til avansert. VILKÅR Det er seks vilkår i et år. I høst-og vårsemesteret, vilkårene er åtte uker. Om sommeren er det to fem-ukers vilkår. PLAN 09:00 til 15:00 med en times pause for lunsj (4-5 timer undervisning per dag). TESTING / EMISJON Michigan engelsk Placement Test gis til alle nye studenter på den første dagen av begrepet for plassering i nivåer. ITP TOEFL tilbys ved slutten av hvert semester for $ 30. NO TOEFL nødvendig etter vellykket gjennomføring av Nivå 6 HØYDEPUNKTER: Kontakt med amerikanske studenter via samtalepartnere og små grupper Engasjement med campus og samfunnet hendelser Regionale arrangementer: Turer til Memphis, Nashville, Paducah og andre destinasjoner. Ferie og spesielle arrangementer: potlucks, ferie parter, og ekskursjoner Bolig Bor i ett av fire boliger eller to campus leilighetskomplekser: - Cooper - Suite leve: 3 dobbeltrom og to singler + bad og stue per suite. Felles kjøkken og vaskerom i bolig hall. - Ellington og Browning - dobbeltrom; to dobler dele ett bad; felles kitche og vaskerom in residence hall - Universitetet Village Faser I og II - full leilighet leve med enkelte toaletter, vaskerom og kjøkken. - Grove Apartments - ett og to soverom, umøblert; - University Village - ett og to soverom, umøblert; VEILEDNING $ 2100... [-]

Kontakt

University of Tennessee Martin

Adresse, linje 1 UT Martin 554 University Street
Martin, Tennessee, USA
HJemmeside http://www.utm.edu/
Telefon +1 731-881-7000