Tyler Junior College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oppfylle Tre Promises

En av de eldste junior høyskoler i Texas, ble College etablert i 1926 med et oppdrag å levere den fineste akademisk utdanning for freshmen og sophomore studenter. Tyler Junior College er fortsatt forpliktet til dette målet samtidig som gjenkjenner skiftende rolle community colleges og behovet for å gi kvalitet trening for tekniske felt. Tyler Junior College har blitt oppfylle tre løfter til sine studenter og Tyler området ved å gi en god utdannelse, en pulserende studentlivet og service til samfunnet.

Tyler, befolkningen om 75 000, er sete for Smith County, og ligger ca 100 miles øst for Dallas. The College District betjener en befolkning på ca 150 000, og inkluderer 830 square miles av territoriet i seks offentlige skolekretser lokalisert i to fylker. Tyler Junior College er et offentlig omfattende community college med en enestående rekord på faglig kvalitet og tilbyr 45 knytte studiemuligheter og 35 sertifikat alternativer. Sammen med sin fantas akademiske programmer, Tyler Junior College skryte av en 75-acre, beplantet campus, en pulserende studentlivet, nasjonalt rangert menns og kvinners intercollegiate atletisk programmer, og et bredt spekter av studentorganisasjoner. For næringslivet, gir TJC Regional Training and Development Complex spesialisert opplæring i henhold til behovene til næringslivet og offentlige etater.

Uansett studium du velger, vil du finne kvalitet instruksjon, omsorg fakultet, støttetjenester som er utviklet for å hjelpe deg å nå dine mål og et pulserende studentlivet som er som ingen andre på to år level.Through dine studier og engasjement i studentorganisasjoner , vil du komme i kontakt med mange muligheter for tjeneste læring, frivillighet og fellesskap hjelp.

Tyler Junior College er akkreditert av Kommisjonen på Colleges av Southern Association of Colleges og Schools (1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097: Telefonnummer 404-679-4501) og er anerkjent som en av de ledende toårig institusjoner i Amerika. Tyler Junior College velkommen anvendelsen av noen kvalifisert student og ikke diskriminere på grunnlag av rase, tro, hudfarge, nasjonal opprinnelse, kjønn, alder, sivilstand, funksjonshemming eller veteranstatus.

TJC Mission Statement

Å gi en helhetlig kollegialt opplevelse som er forankret i de rike tradisjoner en god utdanning, pulserende studentlivet og samfunnstjeneste.

TJC Visjonserklæring

For å være regionens fremste omfattende community college, anerkjent internasjonalt for sin akademiske og nedbemann programmer, student livet og samfunnet engasjement.

Campus Livet

Velkommen til Tyler Junior College, en World Class, Premier, og prisbelønte institusjon for høyere utdanning forpliktet til å ivareta elever og samfunn av East Texas. Tyler Junior College (TJC) er forpliktet til å oppfylle løftene om en: en god utdanning, 2: en pulserende student liv, og 3: samfunnstjeneste. Disse løftene er gjort mulig gjennom en visjonær forstanderskapet, ledelse av den administrative team, og forpliktelse til dyktighet av våre lærere og ansatte.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate Degrees »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Høgskolegrad

Kollegaer Grad I Ingeniørfag

Campus Heltidsstudier 4 - 5 år September 2018 USA Tyler

The Associate of Science grad i Engineering er en bred plan som tilfredsstiller behovene til de to første årene av en fire-eller fem-årig ingeniørstudium. [+]

The Associate of Science grad i Engineering er en bred plan som tilfredsstiller behovene til de to første årene av en fire-eller fem-årig ingeniørstudium. Mens denne planen identifiserer kurs som vil gjelde mot de fleste undergraduate ingeniørstudier, er det viktig at studenten arbeider med en TJC Academic Advisor hvert semester, samt besøk med deres overføring universitetet tidlig å sørge for at de er på sporet og ta kurs mot sin spesifikk spesialitet engineering.

Noen institusjoner for høyere utdanning i staten Texas delta i frivillige overføring komprimerer for Engineering å skape forbedrede overføringsprosesser for elevene drive bachelorgrad i Civil, Electrical, Industrial, eller mekanikk.... [-]