UC Riverside Extension

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

UCR IEP tilbyr en unik vei til suksess

International Education Programs (IEP) ved University of California, Riverside (UCR), har gitt engelsk som andrespråk (ESL), akademiske og profesjonelle programmer siden 1975.

Læreplanen vår evalueres og oppdateres kontinuerlig for å sikre den beste læringsopplevelsen i USA. Hvert år uteksamineres studentene fra programmene våre og fortsetter til spennende internasjonale karrierer, og / eller fortsetter videre akademiske studier.Amigos em campus universitário Naassom Azevedo / Unsplash

Mission Statement

Vårt oppdrag er å sikre innovative, engelskspråklige og profesjonelle programmer av høy kvalitet for å møte de forskjellige personlige, profesjonelle og pedagogiske målene til våre internasjonale studenter.

Vi gir studentene muligheten til å utforske, delta i og berike deres kunnskap om USA og verden gjennom den felles utviklingen av engelskspråklige og akademiske ferdigheter.

Gjennom teamarbeid i et flerkulturelt miljø oppfordrer vi studentene til å forstå seg selv, bygge selvtillit og utvikle en visjon for deres fremtid.

Verdiene av gjensidig respekt, profesjonalitet og dyktighet i undervisning og service guider oss i vårt arbeid. Vi verdsetter de unike bidragene fra hver lærer, medarbeider og student for å skape et av de beste internasjonale utdanningsprogrammene i nasjonen.

Hvorfor UCR?

1. Vær en student i University of California-systemet

University of California, Riverside, er en av 10 studiesteder i det første offentlige universitetssystemet i USA. UCR er kjent som det mest mangfoldige og internasjonalt vennlige campus i UC-systemet og har nesten 80 000 studenter, hvorav mange har vunnet prestisjetunge priser som Guggenheim-stipendiet, Nobelprisen, Pulitzer-prisen og andre.

2. Vær i hjertet av Sør-California

Riverside ligger 80 kilometer øst for Los Angeles i hjertet av det vakre, solfylte Sør-California. Reis enkelt til strender, fjell, temaparker eller kjøpesentre. Bor i et innbydende og rimelig universitetssamfunn.

3. Var i et program som gir den beste amerikanske campusopplevelsen

Studentene våre vil fortelle deg at UCR har de beste instruktørene. Alle jobber fagfolk med virkelig erfaring. De er vennlige, hjelpsomme og dedikerte til å tilby utdanning av høyeste kvalitet for å sikre at du har den beste amerikanske campusopplevelsen.San Diego palm trees Andrew Ridley / Unsplash

Steder

elvebredd

Address
University of California, Riverside Extension
1200 University Ave.
Riverside, Ca 92507-4596

elvebredd, California, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss