Les den offisielle beskrivelsen

programmer

Intensiv engelsk:

Årsstudium med 6 nivåer. Klassene møtes mandag-fredag ​​09:00 til 02:50 (med en time og 10 minutter til lunsj) Fem klasser per dag (grammatikk, lesing, skriving, snakke og lytte og andre). Hvert nivå er 7 uker. Opphold med amerikanske familier er tilgjengelig på et begrenset grunnlag. Student visum rådgiving tilgjengelig.

TOEFL Forberedelse Class:

TOEFL grammatikk, lesing, lytting, og test-tar ferdigheter. Extracurricular klassen tilgjengelig hvis 4+ studenter melde seg for klassen.

Skolen vår

Vakre Fasiliteter: ULI ligger i Cityplex Towers (midten tårn, 14. etasje). Vennlige og erfarne lærere: Heltids lærere har en mastergrad i Undervisning engelsk som andrespråk (TESL). Regelmessige konferanser er planlagt med klasselærere hver økt. Alle lærere har ukentlige arbeidstid tilgjengelig for student konsultasjon. Ekstra engelsk Praksis: lærere, ekskursjoner, samtaler med amerikanske studenter under noen lunsj perioder (vår og høst bare). Christian School: Den intensive engelsk program har kapellet en gang i uken (som hjelper til med lytteferdigheter). Ligger i Tulsa, Oklahoma i USA: Tulsa er en trygg, vakker og fredelig liten by i hjertet av grønne landet. Lave Priser: Høy kvalitet program til en lavere kostnad enn de fleste intensive engelske programmer. Små Klasser: Intensiv klasser har 15 eller færre studenter.

ULI Mission Statement

Universitetet Language Institute er et intensivt engelsk skole ved hjelp av en kommunikativ og helhetlig tilnærming med nedsenking i kultur, skikker, og språket i USA. Vårt formål er å gi de nødvendige verktøy i engelsk for å forberede studentene til å lykkes i jakten på deres faglige, næringsliv og personlige mål. En integrert del av vårt program er å gi en trygg, kjærlig miljø som bidrar til læring for våre studenter. Vi tror at som en kristen institusjon, har vi en mulighet til å gjøre en innvirkning på internasjonale relasjoner og ytterligere årsaken til fred og forståelse. Vi tilbyr profesjonell, kvalitet instruksjon med vekt lærer / elev og elev / student interaksjon med den oppfatning at elevene har ulike mål og læringsstiler.

Mål

For å produsere kandidater med språkferdigheter som trengs i et akademisk miljø. Å sette studentene i stand til å nå akseptable standarder på universitets- og høgskoleopptakstestene. Å gi kvalitet instruksjon ved hjelp av en eklektisk tilnærming til at studentene skal kunne oppnå en grad av kommunikasjon kompetanse som tilfredsstiller deres personlige og profesjonelle mål. Å bygge et miljø av forståelse og aksept for alle elever, uavhengig av etnisitet, nasjonalitet, kjønn eller religion.

Akkreditering

Universitetet Language Institute er akkreditert av Kommisjonen på English Language Program Akkreditering for perioden fra august 2013 til august 2018 og går med på å opprettholde de CEA Standarder for engelskspråklige programmer og institusjoner. CEA er anerkjent av USAs utenriksminister Education som et nasjonalt accrediting byrå for engelskspråklige programmer og institusjoner i USA

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

University Language Institute

Universitetet Language Institute er en akkreditert intensivt engelsk program ligger i Tulsa, Oklahoma, USA. Vi har 6 nivåer av engelsk fra begynnelse til avansert for å h ... [+]

Intensiv engelsk Program Vårt program

Universitetet Language Institute er en akkreditert intensivt engelsk program ligger i Tulsa, Oklahoma, USA. Vi har 6 nivåer av engelsk fra begynnelse til avansert for å hjelpe våre studenter å møte sine faglige, personlige og forretnings engelske mål. Studenter kan starte i løpet av året, og inn studenter ta en nivåtest for å bestemme deres nivå. Studenter studerer 5 timer per dag, 5 dager per uke, for totalt 25 timer med engelsk språk trening hver uke. Klasser inkluderer grammatikk, skriving, lesing, lytting og tale. Varigheten av hvert nivå er 7 uker med nye økter med start hver 8. uke.

Hva gjør oss annerledes

På grunn av vår lille størrelsen og vennlig miljø, våre studenter sier ofte at de føler ULI er som en familie. Vi er en kristen skole, men vi tar imot studenter fra alle trosretninger. Vi har kapellet en gang i uken som hjelper til med lytting, og vi tilbyr en ekskursjon eller spesiell aktivitet hver økt for å hjelpe elevene lære om kulturen og praktisere sin engelsk. Våre klasser er små (aldri mer enn 15 elever), og vi har lavere priser enn de fleste skoler i Oklahoma med komplementære lærebøker tilbys uten ekstra kostnad. Den gjennomsnittlige student forbedrer 13 poeng på IBT TOEFL (30 poeng for papirbasert TOEFL) hver økt. I løpet av høsten og våren økter, American University studenter ofte deltar i våre klasser og besøk for å snakke muligheter en gang i uken under lunsj. ... [-]

USA Tulsa
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk