University Language Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

programmer

Intensiv engelsk:

Årsstudium med 6 nivåer. Klassene møtes mandag-fredag ​​09:00 til 02:50 (med en time og 10 minutter til lunsj) Fem klasser per dag (grammatikk, lesing, skriving, snakke og lytte og andre). Hvert nivå er 7 uker. Opphold med amerikanske familier er tilgjengelig på et begrenset grunnlag. Student visum rådgiving tilgjengelig.

TOEFL Forberedelse Class:

TOEFL grammatikk, lesing, lytting, og test-tar ferdigheter. Extracurricular klassen tilgjengelig hvis 4+ studenter melde seg for klassen.

Skolen vår

Vakre Fasiliteter: ULI ligger i Cityplex Towers (midten tårn, 14. etasje). Vennlige og erfarne lærere: Heltids lærere har en mastergrad i Undervisning engelsk som andrespråk (TESL). Regelmessige konferanser er planlagt med klasselærere hver økt. Alle lærere har ukentlige arbeidstid tilgjengelig for student konsultasjon. Ekstra engelsk Praksis: lærere, ekskursjoner, samtaler med amerikanske studenter under noen lunsj perioder (vår og høst bare). Christian School: Den intensive engelsk program har kapellet en gang i uken (som hjelper til med lytteferdigheter). Ligger i Tulsa, Oklahoma i USA: Tulsa er en trygg, vakker og fredelig liten by i hjertet av grønne landet. Lave Priser: Høy kvalitet program til en lavere kostnad enn de fleste intensive engelske programmer. Små Klasser: Intensiv klasser har 15 eller færre studenter.

ULI Mission Statement

Universitetet Language Institute er et intensivt engelsk skole ved hjelp av en kommunikativ og helhetlig tilnærming med nedsenking i kultur, skikker, og språket i USA. Vårt formål er å gi de nødvendige verktøy i engelsk for å forberede studentene til å lykkes i jakten på deres faglige, næringsliv og personlige mål. En integrert del av vårt program er å gi en trygg, kjærlig miljø som bidrar til læring for våre studenter. Vi tror at som en kristen institusjon, har vi en mulighet til å gjøre en innvirkning på internasjonale relasjoner og ytterligere årsaken til fred og forståelse. Vi tilbyr profesjonell, kvalitet instruksjon med vekt lærer / elev og elev / student interaksjon med den oppfatning at elevene har ulike mål og læringsstiler.

Mål

For å produsere kandidater med språkferdigheter som trengs i et akademisk miljø. Å sette studentene i stand til å nå akseptable standarder på universitets- og høgskoleopptakstestene. Å gi kvalitet instruksjon ved hjelp av en eklektisk tilnærming til at studentene skal kunne oppnå en grad av kommunikasjon kompetanse som tilfredsstiller deres personlige og profesjonelle mål. Å bygge et miljø av forståelse og aksept for alle elever, uavhengig av etnisitet, nasjonalitet, kjønn eller religion.

Akkreditering

Universitetet Language Institute er akkreditert av Kommisjonen på English Language Program Akkreditering for perioden fra august 2013 til august 2018 og går med på å opprettholde de CEA Standarder for engelskspråklige programmer og institusjoner. CEA er anerkjent av USAs utenriksminister Education som et nasjonalt accrediting byrå for engelskspråklige programmer og institusjoner i USA

Steder

Tulsa

Address
University Language Institute
2448 E. 81st Street, Suite 1400

74137 Tulsa, Oklahoma, USA