Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

UMaineOnline er din premiere kilde for nettbasert utdanning i Maine.

Med UMaineOnline, kan du tjene det samme livet endrer BA eller høyere grad som vår on-campus studenter. UMaineOnline gir student og fakultetstjenester for alle online programmer og sertifikater som tilbys gjennom The University of Maine flaggskip Campus. Studenter kan få tilgang verdensklasse professorer ved statens fremste offentlige institusjon i en fleksibel online-miljø. Med sommeruniversitet og årets lansering av Winter Session, UMaine tilbyr nå kurs året rundt. Mer enn 500 kurs er tilgjengelig helt online. UMaine Online har en viktig rolle i å oppmuntre elevene til å "Think 30" - komplett 30 studiepoeng per år for å oppgradere i 4 år og redusere gjeld.

UMaineOnline kontinuerlig utvikle nye, fullt online programmer med fokus på graduate alternativer i vår signatur og nye områder for forskning. Velg mellom en rekke elektroniske programmer levert av ledende fakultetet, på områder som næringsliv, sosialt arbeid, bioinformatikk, digital bevaring og engineering.

Vi ser frem til å støtte deg gjennom din UMaine opplevelse!

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Høyere Sertifikat

UMaineOnline (University of Maine)

Hvert år blir to viktige innsikter i National skriftlig prosjekt vedtatt i den årlige institute of Maine Writing Project - en seks-kreditt kurs sekvens på UMaine. ... [+]

Generell oversikt Lærer - Konsulent i Writing Certificate

Betydningen av høy kvalitet lærere i alle klasserom er en anerkjent prioritet i amerikansk utdanning. Undervisningen i skriving, i særdeleshet, har blitt identifisert som et høyprofilert bekymring i våre skoler og høyskoler. The National Writing prosjektet ble grunnlagt i 1974, og University of Maine (UMaine) ble nettstedet til National Writing Project i 1997. Siden den gang har begge organisasjonene kommet for å bli identifisert ikke bare med kvalitet skriftlig instruksjon, men også med å utvikle faglig utvikling ledere for skriving og lese- og generelt i sine egne skoler og på statlig og nasjonalt nivå.

Hvert år blir to viktige innsikter i National skriftlig prosjekt vedtatt i den årlige institute of Maine Writing Project - en seks-kreditt kurs sekvens på UMaine. Først effektive faglig utvikling programmer gir hyppige og pågående muligheter for lærerne til å skrive, samt til å undersøke leseferdighet teori og praksis sammen. For det andre kan lærere som er godt informert og effektive i sin praksis være vellykket lærere i andre lærere, samt partnere i pedagogisk forskning, utvikling og implementering. Kollektivt, lærer ledere er vår største ressurs for utdanningsreform. Denne lærerstyrt tilnærming til faglig utvikling har vist seg å være effektiv på å oppnå langsiktig, systemisk forbedring. Følgelig er det verdi for deltakerne, administratorer og samfunn på alle nivåer i et sertifikat som anerkjenner de som har fullført hele tolv-kreditt komplement av kurs i skriftlig prosjekt programmet ved Universitetet i Maine.... [-]

USA Orono
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk